close

Filtre

Se resultater

MBA studier i Gary i USA 2021

MBA (Master of Business Administration) er en høyere grad som er tildelt til studenter som har mestret studiet av virksomheten. MBA-grad er tenkt å være en av de mest prestisjefylte og ettertraktede grader i verden.The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amer… Les mer

MBA (Master of Business Administration) er en høyere grad som er tildelt til studenter som har mestret studiet av virksomheten. MBA-grad er tenkt å være en av de mest prestisjefylte og ettertraktede grader i verden.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Gary Byen ble grunnlagt i 1907 og er lokalisert i større delstaten Indiana. Kjent for å bli gravid den verdensberømte Jackson Five, er byen også rik på bransjer, spesielt i produksjon av stål. Det vert for en regional statlig universitet og høgskole som er kjent for sine effektive teknologiske og forretningsmessige treningsprogrammer.

MBA studier i Gary i USA

Minimér
format_list_bulleted Filtre
Indiana University Northwest School of Business and Economics
Gary , USA

IU Northwest MBA-utdanningsprogrammet forbereder den kvalifiserte kandidaten for en profesjonell karriere i bedriftsledelse.

IU Northwest MBA-utdanningsprogrammet forbereder den kvalifiserte kandidaten for en profesjonell karriere i bedriftsledelse. -
MBA
Fulltid
Deltid
20 måneder
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre