close

Filtre

Se resultater

MBAs i Garden Grove i USA 2021

Master of Business Administration (MBA) er praktisk studieprogrammene i ledelse, i sin egen liga. MBA er den tradisjonelle akademiske tilbudet for ledelse utdanning. Universitetene svare på spørsmål fra virksomheten for en presis og dyp kvalifisering for fremtiden og moderne ledere basert på en standardisert tittel. Det er ofte forkortet som MBA eller MBA og i opposisjon til Master of Science… Les mer

Master of Business Administration (MBA) er praktisk studieprogrammene i ledelse, i sin egen liga. MBA er den tradisjonelle akademiske tilbudet for ledelse utdanning. Universitetene svare på spørsmål fra virksomheten for en presis og dyp kvalifisering for fremtiden og moderne ledere basert på en standardisert tittel. Det er ofte forkortet som MBA eller MBA og i opposisjon til Master of Science (MSc) eller Master of Arts (MA) er det uten tvil peker på ett program utelukkende.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Garden Grove er en by grunnlagt i 1874 funnet i delstaten California. Kjent for sine jordbær, har byen en årlig Strawberry Festival som er en stor folkemengde avtrekker. Skolen distriktet kan skryte av en rekke høyt profilerte skoler som kan bli funnet her.

MBA programmer i Garden Grove i USA

Minimér
format_list_bulleted Filtre
Stanton University
Garden Grove , USA

Master of Business Administration (MBA) programmet er utformet for å møte de pedagogiske behovene til arbeidende voksenledere i en stadig voksende global økonomi.

Master of Business Administration (MBA) programmet er utformet for å møte de pedagogiske behovene til arbeidende voksenledere i en stadig voksende global økonomi. -
MBA
Fulltid
Deltid
2 - 5 år
Engelsk
sep. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre