MBA

GISMA Business School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MBA

GISMA Business School

MBA

Dette MBA-programmet er en prestisjefylt bedriftskvalifikasjon levert i partnerskap med Grenoble Ecole de Management (GEM) - en av de mest anerkjente handelshøyskolene i verden. Programmet gir en unik mulighet til å studere en topprangerte europeiske grad i hjertet av Berlin, som åpner for en rekke jobber til unge fagfolk og kandidater. Gratis nybegynner tyskundervisning for alle studenter. Fleksible betalingsplaner tilgjengelig!

Vellykkede søkere vil studere denne MBA fra den trippel akkrediterte institusjonen, Grenoble Ecole de Management. Tredje akkreditering er en ære delt av mindre enn 1% av verdens elite handelsskoler.

MBA ble rangert blant de 100 beste globale MBAene over hele verden, 27 i Europa og 5 i Frankrike i henhold til Financial Times 2017 Global MBA-rangering. Grenoble Ecole de Management ble rangert 21st i Financial Times European Business Schools 2017 rangering.

Hvem er MBA for?

Dette programmet er spesielt utviklet for høyt oppnådde personer som ønsker å ta det neste store skrittet i karrieren deres. Som en krevende full-time grad, er en MBA et stort ansvar, men fordelene med å oppgradere fra et program på dette nivået er umåtelig. MBA er utfordrende, men enormt givende, og vil sette deg fra hverandre og hjelpe deg med å bli lagt merke til potensielle arbeidsgivere.

spesialiseringer

I løpet av studiene vil MBA-studentene kunne velge en av de følgende spesialiseringene *, som er tilgjengelig på GISMA Berlin og Grenoble Ecole de Management-campusene:

Spesialiseringer tilgjengelig på GISMA Berlin:

 • Prosjektledelse

Spesialiseringer tilgjengelig i Grenoble Ecole de Management i Grenoble:

 • Finansiere
 • Internasjonal forretningsutvikling
 • Management Consulting
 • entreprenørskap
 • Innovasjonsledelse

* Merk: Hver spesialisering foregår over tre uker i det andre året, med unntak av prosjektledelse.

For at noen spesialisering skal kunne kjøre, må den møte minimumskravene til de nødvendige deltakerne.

Karriere retning

MBA-programmet er ideelt for søkere som ønsker å styrke sin forretningskunnskap og holde seg oppdatert med de nyeste forretningstrender. Mulighetene som er gjort tilgjengelige ved gjennomføring av dette programmet er mange.

MBA-innehavere vil ha tilgang til en serie arbeidsgiverfokuserte hendelser, inkludert karrieremesser og en executive speaker-serie med ledende økonomi, konsulentfirmaer og globale rekruttere. Etter fullføring av MBA-programmet, vil GISMA kandidater være godt forberedt på å søke om en rekke ledende stillinger.

Fleksible betalinger

GISMA tilbyr fleksible betalingsplaner som gir deg mulighet til å spre kostnadene for programavgiftene dine over tre avdrag.

Et depositum på € 2000 er nødvendig for å starte.

Din studieplass

Berlin er den nest største byen i EU, og har en blomstrende forretningsområde, og tilbyr en rekke jobber til unge fagfolk og kandidater. I tillegg til sin rike kulturelle og politiske historie blir den nå kjent for sin vell av blomstrende teknologibedrifter og et økende antall vellykkede entreprenører. Tyskland er det mest populære alternativet for internasjonale studenter som ønsker å studere i Europa. Den er kjent for sin høye utdanning, og du kan oppleve dette med GISMA.

Kurskrav

 • Bachelor-nivå bachelor grad i et emne, med et godt karakter gjennomsnitt
 • Minst tre års relevant, heltids arbeidserfaring
 • Engelsk ferdighet:
  • TOEFL - IBT: 94 (minimum 22 i hvert bånd), datamaskinbasert: 240, papirbasert: 587
  • IELTS - 6,5 (minimum 6,0 på alle områder)
  • Cambridge Faglig eksamen (CPE): A, B, C
  • Pearson Test of English (PTE) - minimum 63

GMAT kan være nødvendig i hvert enkelt tilfelle. Du vil bli varslet etter at Admissions Board møtes hvis du er pålagt å ta GMAT. Målpoeng er 550 med minimum 70% i kvantitativ seksjon (GMAT institusjonskode 0365). Studenter som scorer over 650 kan søke om GGSB GMAT Merit Scholarship. Detaljer er under.

Ikke akseptert: TOEIC, Institutional / ITP TOEFL, Cambridge Engelsk: Advanced (CAE) og Cambridge English: First (FCE)

Varighet

24 måneder (12 måneder campus) - 1 studieår (9 måneder på heltid) Avsluttende prosjekt (FMP)

Tildelende organ / Sertifisert av

Grenoble Ecole de Management (GEM)

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert November 5, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
24 måneder
Heltidsstudier
Price
Pris
33,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Berlin, Berlin
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Tyskland - Berlin, Berlin
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen