MBA

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Vårt MBA-program gir studentene mulighet til å ta på seg leder- og lederroller i det globale markedet. Programmet fokuserer på hvordan man konstruktivt kan utvikle innovative forretningsplaner, klare å fullføre prosjekter og styrke kritisk tenkemåte i et samarbeidsmiljø. Læreplanen vår letter praktisk anvendelse gjennom en mangfoldig blanding av workshops, forelesninger, seminarer og erfaringsmessige læringsprosjekter. Tverrfaglige og interkulturelle partnerskap lar studentene få lederskap og mellommenneskelige ferdigheter som trengs for å lykkes i konkurrerende forretningsmiljøer. Studentene skal tilegne seg kunnskapen og de profesjonelle kompetansene som gjør dem i stand til å starte og bygge egne selskaper og konstruktivt håndtere forretningskonflikter. Etter å ha fullført Master of Business Administration Program (MBA) ved Berlin International, vil studentene kunne utvikle strategier for vanlige utfordringer selskaper står overfor i den globaliserte verden i dag.

På Berlin International undervises alle forelesningene på engelsk. Undervisning i MBA-kurs på engelsk hjelper deg med å forberede studentene på det globale markedet og støtter deres rolle i en internasjonal virksomhetsmiljø.

Studiet vedlagt nedenfor inkluderer både valgmuligheter, 1-årig og 2-årig program. Studenter som har fullført 180 studiepoeng i løpet av bachelorstudiene deres skal velge alternativet 2 år, der de skal få 120 studiepoeng (ECTS) som et resultat av studiene. Studenter, som har fullført 240 (CP) i løpet av bachelorgraden, skal velge det 1-årige alternativet, der de skal få 60 studiepoeng (ECTS) som et resultat av studiene.

Studieprogram

Dette studiet er sammensatt av moduler der forskjellige former for undervisning og læring er relatert kontekstuelt og kronologisk, og som, bortsett fra masteroppgaven, blir fullført med tilhørende eksamenskreditt i samsvar med forskriftens rammeverk for undersøkelse og eksamen.

Programfakta

 • Varighet og skolepenger:
  • 2 års program: 800 € månedlig
  • Studenter utenfor EU blir bedt om å betale studieavgiften (4.800 €) i begynnelsen av semesteret
  • 1-årig program: 1.000 € månedlig
  • Studenter utenfor EU blir bedt om å betale studieavgiften (6.000 €) i begynnelsen av semesteret
 • Språk Engelsk
 • Grad: Master of Business Administration (MBA)
 • Sted: Berlin-Charlottenburg
 • Start: oktober

Karrieremuligheter

MBA-kandidater har mange jobbmuligheter i markedet. Etter å ha fullført studiene ved Berlin International, skal studentene være i stand til å handle kompetent, de skal være i stand til konstruktivt å håndtere konflikter, utvikle forretningsidéer og nye forretningsområder, ha kunnskap og evner til å etablere egne selskaper og være klar over utfordringene av digitalisering og kunne håndtere dem på riktig måte. Det er forskjellige karriereperspektiver og sysselsettinger, for eksempel:

 • Ledelseskonsulent
 • entreprenør
 • Prosjektledelse
 • Salg / forretningsutvikling
 • Strategisk rådgivning
 • Driftsadministrasjon
 • Bedriftsfinansiering
 • HR Consulting
 • Produktmarkedsføring

Hvordan søker jeg om en MBA?

Søknadsprosessen for å studere MBA ved Berlin International er enkel. Gjennom vår online registreringsplattform kan du enkelt og sikkert legge inn din personlige informasjon og motta en bekreftelsesmail med en lenke. Deretter kan du bruke lenken til å laste opp kopiene av dokumentene dine:

 • Bachelorer eller tilsvarende universitetsgrad,
 • 1 års profesjonell arbeidserfaring
 • Pass eller EU-identitetskort
 • Engelsk språktest (nivå C1 eller over)
 • CV
 • (Betydelig og overbevisende) Motivasjonsbrev

SØKNING OM STUDIEPROGRAMMER (COVID -19 UPDATE)

Vi har utvidet søknadsfristen til 30. september 2020. For internasjonale studenter anbefaler vi å sende inn søknaden senest 15. august, slik at det er nok tid til visum og reiselaterte formaliteter.

Q1. Er søknadsprosessen den samme?

A1. Ja, vi godtar søknader om høstinntaket 2020. Vi fortsetter å motta søknader og gi tilbud til studenter, inkludert internasjonale søkere.

Hvis du ikke har søkt ennå, men har tenkt å gjøre det, bør du søke som planlagt. Vårt team kan gi deg råd om alle aspekter ved studier ved Berlin International.

Du kan sende inn søknaden din 24/7 gjennom vår søknadsportal på: https://application.berlin-international.de/

Q2. Vil søknadsfristen endre seg?

A2. Ja, vi har forlenget søknadsfristen til 30. september 2020. For internasjonale studenter anbefaler vi å sende inn søknaden senest 15. august, slik at det er nok tid til visum og reiselaterte formaliteter.

Q3. Hvordan kan jeg søke om visum hvis ambassadene er stengt?

A3. Ta kontakt med den tyske ambassaden eller konsulatet i hjemlandet for å finne ut om visumprosessen i den nåværende situasjonen.

Q4. Hvis visumet mitt er forsinket, hvor sent kan jeg begynne, og hvordan kan jeg følge med på kursene mine?

A4 / BI kan garantere starten på høstsemesteret 2020, med virtuelle undervisningsmuligheter for studenter, som ikke kan begynne studiene på campus i tide på grunn av COVID-19 reisebegrensninger eller visumforsinkelser. Studentene kan starte studiene på nettet fra hjemlandet og deretter fortsette studiene på campus, så snart de kan reise til Tyskland.

Vi kan garantere at vi vil tilby en parallell til on-campus-kurs online undervisning for hele det første semesteret. Studentene som har problemer med å komme i tide på grunn av COVID-19-begrensninger, må komme til Tyskland senest på begynnelsen av andre semester, som er 1. april 2021.

Q5. Hvis en ny student ikke vil delta på nettbaserte klasser, hva vil prosessen da være?

A5. Studenter som ikke kan begynne med studier på campus i tide høstsemesteret 2020 på grunn av COVID-19 reisebegrensninger eller visumforsinkelser, kan starte sine kurs online fra hjemlandet og fortsette studiene på campus umiddelbart etter at de er i stand til å reise til Tyskland .

Hvis de ikke vil starte kursene sine på nettet, kan de også utsette studiestart gratis til neste høstinntak 2021. Nye studenter må starte til høsten; en vårstart er ikke mulig.

Q6. Vil høstsemesteret 2020 begynne i tide?

A6. Høstsemesteret 2020 begynner senere enn opprinnelig planlagt:

 • Velkomstdager: Nytt: 28.10.2020 - 30.10. 2020
 • Start av undervisningsperioden: Ny: 2.11.2020
Sist oppdatert May 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Berlin International University of Applied Sciences is a state-recognized and non-profit German university of applied sciences located in the center of Berlin. We are determined to offer a challenging ... Les mer

Berlin International University of Applied Sciences is a state-recognized and non-profit German university of applied sciences located in the center of Berlin. We are determined to offer a challenging, innovative and practice-oriented education that advances the academic, cultural and linguistic potential of our students and prepares them for international careers in a globalized world. Minimér