MBASTUDIES

MBA programmer i Rangsit i Thailand 2021

En Master of Business Administration (MBA) er en profesjonell grad som kan oppnås av de som studerer virksomhetsledelse på en handelshøyskole. Studiet dekker ulike former for analyse og strategier, inkludert drift, markefsføring, økonomi og regnskap.

Thailand, offisielt Kongeriket Thailand, tidligere kjent som Siam, er et land som ligger i sentrum av Indokina halvøya i Sørøst-Asia. Thailand 's strender og øyer tiltrekker millioner av besøkende hvert år fra hele verden. Alle med en fire-årig utdanning kan få arbeid som engelsklærer i Thailand.

Pathumthani er blant grunnleggerne akademiske byer som forvandlet økonomien i Thailand fra den eksepsjonelle utdanning at disse institusjonene tilby elevene. Byen har over 20 høyere utdanningsinstitusjoner med over 100 000 studenter ved disse institusjonene.

MBA studier i Rangsit i Thailand

treff Filter

GEMBA: Master of Business Administration i Global Business Management

Thammasat Business School
MBA
<
Fulltid
<
17 måneder
Engelsk
Campus

Master of Business Administration Program i Global Business Management er designet for de som har minst 3 års erfaring etter å ha bachelor-grad i noen felt.

Les mer

MBA i Energi Forretnings

Asian Institute of Technology School of Environment, Resources and Development (SERD)
MBA
juni 2021
<
Fulltid
<
22 måneder
Engelsk
Campus

Hovedfokuset på programmet er å gi studentene en grundig eksponering for moderne ledelse tilnærminger, verktøy og ferdigheter som trengs for å møte utfordringene ...

Les mer

Mba

Asian Institute of Technology - School of Management
MBA
<
Fulltid
<
22 måneder
Engelsk
Campus

Den MBA læreplanen er et omfattende program utviklet for å gi konseptuelle, analytiske og personlige ferdigheter for å forberede deltakerne til å være effektive ledere i et in ...

Les mer