close

Filtre

Se resultater

Deltid MBA programmer i Teknologiledelse i Boise USA 2021

MBA (Master of Business Administration) er en høyere grad som er tildelt til studenter som har mestret studiet av virksomheten. MBA-grad er tenkt å være en av de mest prestisjefylte og ettertraktede grader i verden. Kurs i teknologiledelse kan hjelpe elevene til å forberede karriere i spissen av teknologiinnovasjon. Spesialiteter kan omfatte planleggingsteknologiprosjekter, informasjonssikkerh… Les mer

MBA (Master of Business Administration) er en høyere grad som er tildelt til studenter som har mestret studiet av virksomheten. MBA-grad er tenkt å være en av de mest prestisjefylte og ettertraktede grader i verden.

Kurs i teknologiledelse kan hjelpe elevene til å forberede karriere i spissen av teknologiinnovasjon. Spesialiteter kan omfatte planleggingsteknologiprosjekter, informasjonssikkerhet, livssykluser i teknikk systemer, styring av forstyrrende teknologier og kapitalinnsamling for å finansiere utvikling.

Utdanning i USA er i hovedsak gitt av offentlig sektor, med kontroll og finansiering kommer fra tre nivåer: statlige, lokale og føderale, i den rekkefølgen.De felles krav for å studere på et høyere utdanningsnivå i USA vil inkludere innleggelser essay (også kjent som angivelse av formål eller egenerklæring), karakterutskrift, anbefaling / referanse brev, språk tester

Boise har den høyeste befolkningen i delstaten Idaho. Det er mange tekniske skoler å velge mellom og fire universiteter som tilbyr 3:57 år studieprogrammene.

Deltid MBA i Teknologiledelse i Boise i USA

Minimér
format_list_bulleted Filtre
Boise State University College of Business & Economics
Boise, USA

Gir svært salgbare og unike ferdigheter som kreves for å effektivt rolle i de lederstillinger

Gir svært salgbare og unike ferdigheter som kreves for å effektivt rolle i de lederstillinger -
MBA
Fulltid
Deltid
sep. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre