MBASTUDIES

Fjernundervisning MBA studier i Strategisk ledelse 2021

MBA står for Master i Business Administration og består av et program for læreplan som gir et grunnlag i sentrale begreper i virksomheten, inkludert ledelse, finans, økonomi, salg, markedsføring, human resource management, og supply chain management.

Strategiske lederutviklingsprogrammer som mål å øke lederevner ved å lære hvordan atferd av en leder påvirke den samlede påvirkningen av den strategiske prosessen. Pedagogiske oppgaver kan omfatte forskningsprosjekter, team-baserte utfordringer, og strategi simuleringer.

Selv om min delta fjernundervisning klasser på nettet, flere universiteter holder oppstart på flere steder. Du kan også slutte å ta klasser for mange uker i løpet av året uten uttak og uten å kaste dine studielån i tilbakebetaling. Det er et sterkt argument mange mennesker ser på når du melde deg på fjernundervisning klasser.

Fjernundervisning MBA i Strategisk ledelse

3 Resultater i Strategisk ledelse, Fjernundervisning Filter

Master of Business Administration - Strategisk ledelse

Winthrop University Online
MBA
<
Deltid
Engelsk
Nettstudier

Winthrop University online Master of Business Administration (MBA) -program med en konsentrasjon i strategisk ledelse lærer ferdighetene studentene trenger for å bli ledere på ...

Les mer

Online MBA

Nottingham Trent University Online
MBA
<
Deltid
<
18&nbsp;-&nbsp;30 måneder
Engelsk
Nettstudier

Gjennom et ledelsesfokus, en-til-en veiledning og erfaringslæring, er denne 100% Online MBA skreddersydd for den enkelte for å gi alt du trenger for å ta karrieren din til nye ...

Les mer

Master of Business Administration - Strategisk ledelse

University of Delaware Online
MBA
<
Deltid
<
16 måneder
Engelsk
Nettstudier

Master I Bedriftsøkonomi I Strategisk Ledelse.

Les mer