MBA

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Kursoversikt

Vår innovative MBA er designet for ambisiøse forretningsfolk - og nyutdannede fra en hvilken som helst disiplin - som ikke vil vente til de har omfattende arbeidserfaring før de tar de første skritt mot en lederkarriere.

Setter deg fra hverandre i et konkurransedyktig arbeidsmarked, vil du oppgradere med direkte erfaring fra et tremåneders internship og den helhetlige forretningskunnskapen, evnene og den nyskapende digitale kompetansen som kreves av dagens arbeidsgivere.

I det raskt bevegelige globale virksomhetsmiljøet krever arbeidsgivere flerkompetente, digitalt kompetente nyutdannede med en sofistikert forståelse av virksomheten og dens endrede kontekst, en som skjærer over de tradisjonelle forretningsdisipliner som inkluderer menneskelige ressurser, ledelse og markedsføring. For å lykkes trenger du en "big picture" tilnærming. Du må være i stand til å tilpasse deg nye forretningsmodeller, skape nye virksomheter, lede og lede mennesker effektivt og forbedre prosesser med digitale løsninger.

På Westminster Business School anerkjenner vi at fremtidige forretningsfolk trenger hele spekteret av tekniske og personlige utviklingsferdigheter - mer ansvarlig, spenstig, tilpasningsdyktig og allsidig enn noen gang før. Målet vårt er å hjelpe deg med å bli en ambisiøs leder og gründer, noen som kan tilføre verdi til enhver type organisasjon. Men vi mener at det er viktig at denne transformasjonsprosessen starter tidlig før du har omfattende arbeidserfaring eller har tatt i bruk tankegangen til en bestemt arbeidsgiver eller næringsliv. Ved å starte denne prosessen tidlig, er det mye lettere å utvikle ferdighetene dine, lære å tenke utenfor boksen og uavhengig lede forandringer i forretningsverdenen - uansett hvor karrieren din tar deg. Det er også det arbeidsgiverkontaktene våre forteller oss at de foretrekker.

Som en reaksjon på et skiftende marked tilbyr Westminster MBA en praktisk orientert, tverrfaglig, avansert utdanning innen moderne virksomhet: den kombinerer akademisk strenghet, akselerert studie, stimulerende undervisningsmetoder og praktiske erfaringer med lederskap, inkludert et tremåneders internship. Vi vil støtte deg på reisen din til å bli en del av neste generasjon av suksessrike bedriftsledere og gründere.

Vi vil introdusere deg de nyeste forretningsmetodene og teknologiene på en måte som mer nøyaktig gjenspeiler bedrifts- og gründermiljøet - gjennom tverrfaglige, kapasitetsbyggende temamoduler, som spenner over alt fra innovasjon og designtankegang til moderne utfordringer, bærekraft, ledelseskompleksitet , dataanalyse og økonomi. Deretter bruker du læringen på praksisbaserte forretningsproblemer og levende forretningsprosjekter, og oppnår ettertraktede myke ferdigheter, som kreativitet, kritisk tenkning, personlig smidighet, tilpasningsevne og spenst.

Vi erkjenner den økende betydningen av teknologi og forbereder deg på en karriere i en digital verden fra 2020-tallet. Vi vil undersøke noen av de siste utviklingen, inkludert blockchain, big data, kunstig intelligens, skyteknologi, AR / VR, forstyrrende innovasjoner, veksten av økosystemer og delingsøkonomien.

Vi forventer at våre MBA-kandidater fortsetter med å sikre ledelses- og lederroller i selskaper, oppstart, SMB, offentlig sektor og ideelle organisasjoner.

Topp grunner til å studere med oss

 • Denne MBA-en er ideell for nyutdannede og ambisiøse fagpersoner i tidlig karriere med vilje til å forfølge lederkarrierer.
 • Bli forretningsklar gjennom intensive praktiske erfaringer og akselerert studie.
 • Tre måneders praksisplass eller prosjekt hjemme i utlandet for å øke CVen din.
 • Ukeslang internasjonal konsulentprosjekt basert utenlands med et klientselskap.
 • Karriereutviklingsverksteder og masterclasses forbedrer ditt globale perspektiv og ansettbarhet.
 • Læres av ansatte med kompetanse innen strategisk ledelse, entreprenørskap, design, innovasjon, markedsføring, forbrukerinnsikt, sosiale medier, drift, digital virksomhet, psykologi, menneskelige ressurser, organisasjonsatferd, økonomi, økonomi, ledelsesregnskap og ledelse.
 • Spennende tilnærmingsmåter med live casestudier, simuleringer, rollespillverksteder og hackathons.
 • Engasjerende vurderingsmetoder, inkludert simuleringer, forretningsutfordringer, undersøke truser, gruppeoppstillinger og videopresentasjoner.
 • Utmerkede fasiliteter inkluderer et MBA-styrerom, digitale klasserom og vårt topp moderne Bloomberg virtuelle handelsrom.

StockSnap / Pixabay

Kursstruktur

MBA følger en sterk fortelling med en oppdagelsesreise, som begynner med en diagnose av forretningsproblemer / problemstillinger, utforming av innovative løsninger, fordypning i digitale applikasjoner og utvikling av drivkraft, spenst og diplomati som en del av studentens personlige vekst. I tillegg til modulvurderingen, brukes lærte evner i løpet av klientprosjektene for Entrepreneurial Mindset, International Study Consultancy og Management in Action internship. Du vil studere problemløsing og evne til å bygge moduler i totalt 180 studiepoeng.

Semester 1 (september – desember)

Vi begynner med å lære hvordan du foretar en forretningsdiagnostikk, utvikler dine ferdigheter i å analysere økonomiske, ytelses- og markedsdata, samt kritisk tenkning. Du lærer å trygt identifisere symptomene på underprestasjoner og analysere forretningsproblemer, ved å bruke dommen din til å ta informerte beslutninger for å forbedre fremtidig markedsresultat. Vi skal undersøke hvordan designtenking og kreativitet kan gjenspeile forretningsmodeller og hjelpe med å designe nye produkter, tjenester og prosesser. Du vil også få en bedre forståelse av digitale informasjonssystemer og hvordan disse påvirker forretningsdrift, forretningstjenester og ytelse.

 • Forretningsdiagnose (20 studiepoeng)
 • Designing Value (20 studiepoeng)
 • Digital kapasitet (20 studiepoeng)
 • Entreprenørsk tankegang (10 studiepoeng, blokkuke)

Semester 2 (januar – april)

Vi går videre til forretningsstruktur og moderne strategier i en verden i endring, så vel som egenskaper, atferd og styringsprosesser som er nødvendige for spenstige, fleksible organisasjoner. Du vil vurdere noen av de moderne utfordringene virksomheten står overfor, fra fordelene med bærekraftig global vekst til det globale perspektivet på forretningsutvikling og behovet for sensitivt, samarbeidende arbeid i flerkulturelle prosjektmiljøer. Du vil undersøke den nyeste innsikten innen innovasjon og nye forretningsmodeller, før du deltar i et ukelangt internasjonalt konsulentprosjekt som gir råd til utenlandske kunder / kunder om å løse et strategisk problem eller problem.

 • Motstandsdyktige organisasjoner og lag (20 studiepoeng)
 • Bærekraftig global vekst (20 studiepoeng)
 • Strategisk innovasjon i en digital verden (20 studiepoeng)
 • Internasjonalt studiekonsulent (10 studiepoeng, blokkuke)

Semester 3 (mai-august)

For internatet eller prosjektet Management in Action, vil du undersøke et problem / problemstilling knyttet til innovasjon og / eller digitalisering for en klientorganisasjon i Storbritannia eller i utlandet - alt fra hvordan en digital oppstart kan konkurrere mot digitale / konvensjonelle konkurrenter, til effekten av digitalisering på en organisasjons drift og ytelse. Det er en ideell mulighet til å demonstrere din ressurssterke og evne til å "tenke på føttene".

Inntakskrav

Minimum en øvre andre klasse honours degree (2: 1) i enhver disiplin. Arbeidserfaring er ikke nødvendig, men er velkommen. Suksessfulle studenter vil i sin personlige uttalelse demonstrere en ambisjon og evne til å utmerke seg i lederstillinger i store bedriftsorganisasjoner, små og mellomstore bedrifter (SME) eller deres egen oppstartsbedrift. Vi kan også intervjue søkere enten personlig eller via Skype.

 • Søkere må sende inn en henvisning.
 • Hvis førstespråket ditt ikke er engelsk, bør du ha en IELTS 6.5 med minst 6,5 skriftlig og snakkende.

Andrea Piacquadio / Pexels

Karriere

Kjernen i vår fremtidsrettede MBA er dens fokus på å forberede deg på dagens fartsfylte, teknologidrevne arbeidsverden, gjennom et meget praktisk og erfaringsmessig program levert i samarbeid med en rekke 'klient' organisasjoner.

Lært i hjertet av London, nær mange av byens nasjonale, internasjonale og globale arbeidsgivere, vil vår vektlegging av ferdigheter, evner og attributter - med flere muligheter gjennom hele kurset til å bruke disse evnene på virkelige forretningsproblemer - gi direkte arbeidserfaring til forbedre din CV og fortelling når du søker på nye stillinger. Disse anvendte prosjektene og det endelige internatet / prosjektet vil ikke bare utvide de profesjonelle nettverkene dine, men forbedre potensialet for tidlig ansettelsesevne etter endt utdanning.

Ved å fokusere på ferdigheter som er ferdige, harde og myke, forventer vi at et bredt spekter av arbeidsgivere vil være interessert i nyutdannede. Du vil ha evner og selvtillit til å tilpasse deg en raskt skiftende forretningsverden, en som er preget av digitalisering, hyperkonkurranse, ressursknapphet, volatilitet, kompleksitet og kontinuerlig forstyrrelse av forretningsmodeller.

Industriforbindelser

Westminster Business School er et av Londons ledende sentre for forretningsutdanning med base i hjertet av London og dens politiske, medie- og finansielle tjenester.

Ansatte som foreløpig underviser på dette kurset har omfattende yrkeserfaring, og dekker roller som:

 • en senior management konsulent for McKinsey & Company
 • en leder i Savoy Hotel Group
 • eksportsjef for Labaronne-CITAF
 • nestleder i QSR Franchise Development Group
 • en aksje- og strukturert finansanalytiker for Bergstrom Capital

Jobberoller

Dette kurset vil forberede deg på roller som:

 • Forretningsdesign bly
 • Forretningsutviklingsleder
 • Forretnings- / finansanalytiker
 • CMS-sjef
 • CRM-leder
 • Digital markedsføringsleder
 • Eier av digital produkt
 • Ledelseskonsulent
 • Løsningsarkitekt
 • Oppstartsentreprenør
 • UX-sjef

Graduate arbeidsgivere

Nyutdannede fra Westminster Business School har funnet arbeid hos organisasjoner inkludert:

 • Amazon
 • Citibank
 • Financial Conduct Authority
 • Paribas
 • Santander
 • Sberbank
 • Société Générale
 • Standard Chartered
 • Verdens økonomiske forum
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Les mer

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Minimér