MBASTUDIES

MBA studier i Uxbridge i Storbritannia 2021

Studenter ofte lurer på om deres beslutning om å gå ut av næringslivet og legge ut på en dyr MBA var klok. Inntil nylig var den vanskeligste delen av en MBA å bli akseptert av en topp handelshøyskole. Å ha en MBA var tilsvarende mellom to og et halvt og fire år ekstra fra erfaring. Det er i tider som disse at du innser den sanne verdien av en MBA.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

Uxbridge er en stor by, med en befolkning på 26 000 i Stor-London. Det er hjem til den største campus for Uxbridge College, Brunel University og Buckinghamshire nye universitetet 's sykepleie campus.

MBAs i Uxbridge i Storbritannia

treff Filter

Internasjonal Master of Business Administration (IMBA)

Bucks New University
MBA
feb. 2021
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Vårt flaggskip 'International MBA' er et karriereutviklingsprogram som fokuserer på å forberede morgendagens ambisiøse gründere og bedriftsledere til å aktivt engasjere seg i, ...

Les mer

Master of Business Administration

MBA
<
Fulltid
<
Deltid
English (UK)
Campus

Brunel Business School , som ligger i Uxbridge, London, har over 50 år med akademisk dyktighet og har dobbel akkreditering fra AACSB og AMBA. Brunel MBA har et intensivt ett å ...

Les mer