MBASTUDIES

MBA studier i Belfast i Storbritannia 2021

Gitt kraften i en MBA og dørene åpnes det, nettverket den tilbyr, og de problemløsende ferdigheter det lærer, økonomistudenter trenger å være mer engasjert i sin utdanning, og for å gjøre en bevisst innsats for å forstå hva de ønsker å komme ut av sin MBA-grad.

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

Belfast har to universiteter - Queen 's University Belfast og University of Ulster. Det er også Belfast Institutt for videre-og høyere utdanningsminister, nå kjent som Belfast Metropolitan College, en av de største høgskolene i Storbritannia med 55 000 studenter.

MBAs i Belfast i Storbritannia

treff Filter

Master of Business Administration (MBA)

Queen's University Belfast
MBA
sep. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
30 juni 2021
Engelsk
Campus

Dronningens MBA samler den faglige dyktigheten til et av Storbritannias ledende forskningsuniversiteter, med den innovative ånden til Belfast. Programmet er rettet mot fagpers ...

Les mer