MBASTUDIES

MBAs i Brighton i Storbritannia 2021

En Master of Business Administration (MBA) blir tildelt avgangsstudenter som fullfører et studieprogram som utforsker ulike aspekter ved forretningsverden, deriblant markedsføring, finans, regnskap og human resources. Det er både en profesjonsutdannelse og den høyeste innefor sitt område.

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

Brighton er byen hvor over en tredjedel av befolkningen gjør studenter i dag tatt i høyere utdanning. Det er fem offentlige høgskoler og universiteter, hvorav de fleste også har studiesteder utenfor Brighton.

MBA studier i Brighton i Storbritannia

treff Filter

Sussex MBA

University of Sussex Business School
MBA
jan. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
08 nov. 2021
Engelsk
Campus

Ta det neste trinnet i din karriere med en MBA fra Sussex. Bli en effektiv bedriftsleder med ideer som betyr noe, og få ferdighetene til å sette ideene dine i bruk.

Les mer