$close

Filtre

Se resultater

Deltid MBA programmer i Brighton og Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland 2021/2022

En Master of Business Administration (MBA) blir tildelt avgangsstudenter som fullfører et studieprogram som utforsker ulike aspekter ved forretningsverden, deriblant markedsføring, finans, regnskap og human resources. Det er både en profesjonsutdannelse og den høyeste innefor sitt område.Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suvere… Les mer

En Master of Business Administration (MBA) blir tildelt avgangsstudenter som fullfører et studieprogram som utforsker ulike aspekter ved forretningsverden, deriblant markedsføring, finans, regnskap og human resources. Det er både en profesjonsutdannelse og den høyeste innefor sitt område.

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

Brighton er byen hvor over en tredjedel av befolkningen gjør studenter i dag tatt i høyere utdanning. Det er fem offentlige høgskoler og universiteter, hvorav de fleste også har studiesteder utenfor Brighton.

Deltid MBA i Brighton i Storbritannia

Minimér
Les mer om å studere i Storbritannia
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
University of Sussex Business School
Brighton, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Er du klar for neste trinn? Bli en effektiv bedriftsleder med ideer som betyr noe, og få ferdighetene til å implementere ideene dine.

Er du klar for neste trinn? Bli en effektiv bedriftsleder med ideer som betyr noe, og få ferdighetene til å implementere ideene dine. -
MBA
Fulltid
Deltid
Engelsk
sep. 2021
Campus