close

Filtre

Se resultater

MBAs i Brighton i Storbritannia 2021

En Master of Business Administration (MBA) blir tildelt avgangsstudenter som fullfører et studieprogram som utforsker ulike aspekter ved forretningsverden, deriblant markedsføring, finans, regnskap og human resources. Det er både en profesjonsutdannelse og den høyeste innefor sitt område.Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suvere… Les mer

En Master of Business Administration (MBA) blir tildelt avgangsstudenter som fullfører et studieprogram som utforsker ulike aspekter ved forretningsverden, deriblant markedsføring, finans, regnskap og human resources. Det er både en profesjonsutdannelse og den høyeste innefor sitt område.

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

Brighton er byen hvor over en tredjedel av befolkningen gjør studenter i dag tatt i høyere utdanning. Det er fem offentlige høgskoler og universiteter, hvorav de fleste også har studiesteder utenfor Brighton.

MBA studier i Brighton i Storbritannia

Minimér
format_list_bulleted Filtre
University of Sussex Business School
Brighton, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Er du klar for neste trinn? Bli en effektiv bedriftsleder med ideer som betyr noe, og få ferdighetene til å implementere ideene dine.

Er du klar for neste trinn? Bli en effektiv bedriftsleder med ideer som betyr noe, og få ferdighetene til å implementere ideene dine. -
MBA
Fulltid
Deltid
Engelsk
sep. 2021
01 aug. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre