MBA

Galicia Business School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MBA

Galicia Business School

 • Mastere, mastere og postgraduate
 • November 2018 - juli 2019, Santiago de Compostela
 • € 10 500 Kontakt preferansebetingelser


Den praktiske Master som gjør at du vokser profesjonelt

I Galicia Business School skjønte vi ikke ordmesteren uten profesjonell praksis fra minuttet 1. Derfor kombinerer denne mesteren fra første øyeblikk forskerutdanningen med arbeidserfaringen i selskapet.

Av denne grunn, hvis du velger full tid, er vår mastergrad dual: du vil kombinere arbeid og studere, og hva du lærer i helgene i klasserommet, vil du øve deg i arbeidet ditt i uken på arbeidsplassen din. selskapet Dermed vil du leve opplevelsen av en autentisk profesjonell mester, undervist av professorer, alle fagfolk og ledere av bedrifter og organisasjoner på første nivå.

Vårt løfte er enkelt og attraktivt. Hvis du er nyutdannet og du deltar i vår MBA, har du oppnådd:

 • En profesjonell opplevelse i ledende bedrifter (Estrella Galicia, Sabadell Gallego, Congalsa, Jealsa, Levantina, Radio Vigo, Televigo, CIE Automotive, Textile Society Lonia, Feiraco, GOC og mange andre - se vår nettside-) gjennom praksis betalt som inkluderer programmet.
 • En mastergrad som kvalifiserer deg profesjonelt til å bli en god bedriftsleder; vil trene deg som leder og vil skille deg i arbeidsmarkedet.

Hvis du er en ung profesjonell som allerede jobber i et selskap, vil du skaffe deg en praktisk og realistisk høyere utdanning, i hendene på fagfolk og ledere, å få en profesjonell profil som lar deg håndtere ressurser og ledende lag. Du vil bli en mer attraktiv og komplett profesjonell, du vil bidra mer til din organisasjon, og du vil øke verdien i markedet.

Og hvis du er en gründer i fasen med å starte eller konsolidere ditt nye selskap, vil du få støtte fra en veileder for definisjon, implementering og overvåking av ditt nye prosjekt, utvikle forretningsplanen og jobbe med implementeringen mens du får din MBA-grad.


differensialer

I Galicia Business School vi ikke ordmesteren uten profesjonell praksis fra det første. Av denne grunn, hvis du velger fulltidsmodell, er vår mastergrad dual, kombinere arbeid og studie: Det du lærer i helgene i klasserommet, vil du øve deg i arbeidet i uken på arbeidsplassen din i selskapet.

Profesjonelle lærere

Alle høyttalere er aktive fagfolk i toppnivå selskaper, som sikrer den praktiske naturen og rettet mot selskapet av vår opplæring. De vil overføre virkeligheten og behovene til arbeidsmarkedet de drikker hver dag i bedriftsmiljøet.

Arbeid og trening av hånden

På Galicia Business School vet vi at det er viktig å trene gjennom hele yrkeskarrieren og vanskelighetene. Derfor, vær nyutdannet, ung entreprenør eller profesjonell, vi tilbyr et format som gjør at du kan kombinere trening med arbeidslivet.

Forskjellig fra resten

En mastergrad som kvalifiserer deg profesjonelt til å bli en god bedriftsleder; vil forberede deg som leder og vil skille deg i arbeidsmarkedet. Du vil bidra med en ekstra til din organisasjon, og du vil øke markedsverdien din.

Lær ved å gjøre

Utendørs trening, Business Game, forretningssimuleringer, rollespill, Master Classes, Final Master Project og praktiske saker. Reelle erfaringer til virkelige problemer med din nåtid og fremtid som profesjonell og leder. Alltid ledsaget av personlig overvåking og veiledning for å sikre maksimal ytelse.

The Máaster som integrerer deg i selskapet

Unge nyutdannede som starter sin karriere i næringslivet, vil også kunne delta i programmet hvis de har den nødvendige profilen og få stipend fra selskapene som sponser programmet, der de skal utføre praksis som arbeider i dual modus samtidig med utviklingen av mastergraden.


mottakere

Unge nyutdannede, Universitetsutdannede og høyere yrkesopplæringssykluser som viser høyt potensial og som ønsker å utvikle sin virksomhet i næringslivet. Vi er på utkikk etter kandidater fra svært varierte profiler som ønsker å bli opplært i næringslivsledelse, folks ledelse og administrasjon i organisasjoner.

Fagfolk med arbeidserfaring som allerede jobber i bedrifter og organisasjoner i vårt miljø, og som ønsker å utvikle, skille og kombinere sitt arbeid med praktisk praktisk erfaring og orientert til ledelse og bedriftsledelse.

Entreprenører og nye gründere som ønsker å designe og gjennomføre et forretningsprosjekt med metodikk og kunnskap som reduserer risikoen for å starte og utstyre dem med ferdigheter, kunnskaper og ferdigheter for å lette suksess.


Moduler og tidslinje

Masteren har en akademisk struktur på 60 studiepoeng, som skal beskjære og anvende alle viktige aspekter ved ledelse i bedrifter. Å være oppmerksom på "deltid" -formatet av et program med disse egenskapene og det høye okkupasjonsnivået til deltakerne i deres daglige arbeid, antar vi at ansikt til ansiktsklassene skal være intense og fullt ut utnyttet.

moduler

 • Ledelse og faglig opplæring
 • Forretningsmiljø
 • Bedriftsledelse og utvikling
 • Administrasjon og økonomi
 • Teknologi og digital virksomhet
 • Ledelse og retning av mennesker
 • Forretningssimulering og forretningsplan
 • Masteroppgave Prosjekt
 • Praksis i selskaper i sektoren


Lærerpersonale

Alle våre lærere kombinerer sin høye undervisningskvalifikasjon med en uunnværlig forutsetning for å lykkes med et mastergradsprogram: de er alle aktive forretningsfolk med lang erfaring i fagene de underviser.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Spansk


Sist oppdatert September 8, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Nov. 2019
Duration
Varighet
9 måneder
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
10,500 EUR
Se foretrukne forhold
Information
Deadline
Locations
Spania - Santiago de Compostela, Galicia
Studiestart : Nov. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Juli 31, 2019
Dates
Nov. 2019
Spania - Santiago de Compostela, Galicia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Juli 31, 2019