MBA i EAE Business School er mesteren som vil trene deg som en profesjonell profil for bedriftsledelse og administrasjon.

Næringslivet og den nåværende økonomiske situasjonen, meget dynamisk og svært konkurransedyktig, krever opplært fagpersoner som har solid kunnskap om de ulike ledelsesområdene og i sin tur har personlige og faglige ferdigheter som allsidighet, tilpasning, refleksjon, oppløsning og kreativitet . I tillegg representerer det økonomiske utvinningen i mange land, spesielt utviklede økonomier, for mange bedrifter en mulighet til å gjenoppfinne seg selv, for hvilke ledere må utfordre og forandre seg i deres organisasjoner som vil innebære en grundig fornyelse av deres ferdigheter og evner .


Master MBA

Mastergrad Fulltid MBA fra EAE Business School er lederopplæringen par excellence, som gjør det mulig for deltakerne å oppnå ansvarsposisjoner i et selskap gjennom oppkjøp av de ledelsesevner som er avgjørende for å administrere bedrifter og institusjoner. Det er designet for deltaker å forbedre og utvide sin kunnskap i ledelse og bedriftsadministrasjon, jobbe med hovedstyringsverktøyene og styrke kompetanse og ledelsesmessige ferdigheter. Master MBA i EAE er fokusert på forståelsen av alle områder som er involvert i forvaltningen av organisasjoner, beriket med nettverket etablert mellom resten av deltakende fagpersoner, fakultetet og fagfolk inviterte til konferanser, samtaler og aktiviteter, noe som er nøkkelen til forbedre faglig posisjonering.

Alt med et klart mål: Å lede organisasjonen mot utvikling av konkurransefortrinn som er bærekraftig over tid. Når den akademiske perioden på Master MBA i Barcelona eller Madrid er over, har studenten muligheten til å fullføre et opphold på to uker på Pace University (New York).


MBA Campus Madrid

Blant de offisielle mastergradene til EAE Business School i Madrid er mastergrad i bedriftsledelse eller mastergrad i bedriftsøkonomi en av de anerkjente for å være blant de beste i verden. Utviklet på Rey Juan Carlos University (Madrid Campus), er MBA Master Målet å tilby deltaker en komplett lederopplæring, utvide sin kunnskap i business management og administrasjon, i et profesjonelt og konkurransedyktig miljø som Madrid.


MBA Campus Barcelona

Deltakeren har mulighet til å gjøre denne MBA også i Barcelonas campus, og oppnår den offisielle graden gjennom Polytechnic University of Catalonia (UPC), en av akademiske partnere på skolen i Barcelona.

106823_5.jpg

Grunner til å fullføre EAE Business School MBA

 1. EAE MBA, blant de beste i verden ifølge Bloomberg
  EAE MBA, blant de beste i verden i henhold til "Best International Business Schools 2018" rangering av det prestisjetunge amerikanske bladet Bloomberg Businessweek. Skolen er blant de 32 beste skolene i verden for å gjøre en MBA utenfor USA UU.


 2. Residential Program i New York
  På slutten av skoleperioden kan du ta et opphold på to uker på "Innovasjon og verdiskaping" ved University of Pace (USA). Dette boligoppholdet har en ekstra kostnad.


 3. EAE Emprende
  Gjennom vår virksomhet inkubator, trener, finansierer og følger du med entreprenørprosjekter. EAE Lab vil gi deg de nødvendige ressursene og miljøet slik at du kan identifisere konkurransemessige fordeler og utvikle forretningsidé.


 4. Business Game
  Denne simulatoren lar deg utdype utfordringene et selskap står overfor, og vil teste dine ferdigheter mens du kommer inn i skoene til en leder.


 5. Internasjonalt Talentprogram
  Hvis du ønsker en internasjonal faglig utvikling, vil du få maksimal synlighet blant multinasjonale selskaper som samarbeider med EAE gjennom Arbeidsarbeidsarbeider og intervjuer med headhunters og internasjonale utvalgskonsulenter.


 6. Business Networking
  Møter med fagfolk fra store selskaper og andre studenter, som gjør at du kan utvide kontaktnettverket ditt. I 2017 arrangerte vi møter med ledere fra selskaper som Microsoft, Red Bull, HP, CEPSA eller Grupo Hero, blant mange andre.


 7. Rangeringer Amerika
  EAE i topp 25 av de beste handelshøyskolene i verden RANKING AMERICA ECONOMY 2018.


 8. Internasjonale rangeringer
  Utvalgt blant de 65 beste i Europa og 200 i verden, (ranking QS Global MBA 2018). Skriv inn for første gang i den europeiske rangeringen av beste MBA, og den er plassert i Top 35 (Eduniversal Best Masters Ranking Worldwide 2016-2017).

106807_6.jpg

Opptak og tittelkrav

Opptakskrav

 • Minst 3 års yrkeserfaring for å få tilgang til MBA.
 • Har en bachelorgrad eller universitetsgrad.


Dobbel grad

Personer som fullfører programmet vil få full-time MBA-grad fra EAE Business School . I tillegg vil deltakerne som oppfyller de etablerte akademiske kravene få full-time MBA-grad fra Universitat Politècnica de Catalunya (hvis programmet utføres i Barcelona) og Full-time MBA-graden fra Rey Juan Carlos University (hvis utført i Madrid).

For å oppnå kvalifikasjoner gitt av universiteter, er det nødvendig å oppfylle kravene som begge institusjoner ber om.


Opptaksprosess

Det grunnleggende målet med opptaksprosessen er å sikre kandidatens egnethed, gjennom profesjonell sutrayektor og faglig læreplan. Alle deltakere skal få mest mulig ut av denne læringsopplevelsen, gjennom en sammenheng der det er mulig å utvikle et langsiktig forhold til klassekamerater, lærere og alumner.

For å starte opptaksprosessen er det nødvendig å fylle ut tilsvarende skjema, slik at kandidatens profil kan evalueres av vår faglige komité. Hvis opptaket av opptak utstedt av fagutvalget til full-time MBA er positivt, vil kandidaten kunne formalisere sin tilmelding til denne masteren.

106809_proceso-admision-eae_1.jpg

Karrieremuligheter muligheter~~POS=HEADCOMP

Career Services Yrker EAE Business School er ansvarlig for å skape nye jobbmuligheter som veileder og ledsager studenter med en analyse av deres profil, for å oppnå sine karrieremål og justere sine forventninger og interesser til det arbeidsmarkedet.

Karriereavdelingen organiserer også arrangementer for å fremme ansettelsesmuligheter, som for eksempel nettbasert sysselsettingsforum; Bank of Opportunities med mer enn 6000 jobbtilbud publisert per år; eller International Talent Programmet, rettet mot studenter som søker internasjonal utvikling og synlighet i multinasjonale selskaper, med workshops og intervjuer med headhunters fra ulike deler av verden. EAE deltar også i ansettelsesprogrammer av merker med stor projeksjon som blant annet L'Oreal, Banco Sabadell, Leroy Merlin, Kyocera, Schneider Electric, IBM, som studenter har tilgang til.


Noen data fra vår sysselsettingsrapport 2017:

 • 93% av studentene finner arbeid innen seks måneder etter programmets slutt
 • 34% økte lønnen opp til 30% ett år etter at masteren var ferdig
 • 67% av studentene har oppnådd en jobbmulighet gjennom noen av de tilgjengelige ruter gjennom EAE Business School
 • 74% aksepterer et nytt yrke-tilbud etter eksamen
Program undervist i:
 • Spansk

Se 1 flere kurs fra EAE Business School »

Sist oppdatert Desember 20, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
12 år
Heltid studier
Pris
27,500 EUR
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato

okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Ranking QS Global MBA 2018 | EAE Business School