Filter
MBA
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler 4 MBA programmer i Political Science 2019

En Master of Business Administration (MBA) er en type postgraduate grad som utforsker emnet for virksomheten. Mer avansert enn en lavere grad, krever denne graden ofte to eller tre års intensiv studie. Mange studenter forfølge denne typen grad for å forberede seg på en lederstilling i en forretnings karriere.

Hva er en MBA i statsvitenskap? Dette studiet deles inn i komplekse operasjoner av regjeringer, økonomier, sosiale trender og institusjoner som forandrer og påvirker vår verden. Mange statsvitenskapsprogrammer studerer helse, bolig, utdanning, sysselsetting og etikk i verden ved hjelp av politisk teori, komparativ politikk og andre verktøy. Et mastergradsprogram inneholder ofte kurs over de nevnte emnene for å ytterligere forstå funksjonen til politiske institusjoner og hvordan de påvirker samfunnet.

Studiet av statsvitenskap kan omfatte en rekke viktige emner, men det kan også gi studentene kunnskap om mange gunstige ferdigheter. Studenter på dette feltet utvikler ofte kritisk tenkning ferdigheter som de analyserer forskningsdata. Disse studentene har også en tendens til å vise sterk ledelse og planlegge evner, som er nyttige både i personlig og profesjonelt liv.

Mange graduate programmer krever to eller tre år med kurs. Kostnaden for disse programmene kan variere i henhold til antall kurs som kreves for å fullføre graden. Før en student velger et program, er det viktig å lære de spesifikke studiekostnadene til ulike skoler ved å besøke skolens nettside eller kontakte admissionsavdelingen.

Etter å ha tjent en MBA i statsvitenskap, kan studentene søke om mer avanserte, høyere betalende karrierer. Det er typisk mange stillinger tilgjengelig i dette feltet som spenner over en rekke bransjer, blant annet næringsliv, journalistikk, lov og utdanning. Profesjonelle med denne graden har sikret stillinger som policyanalytikere, advokater, markedsføringsforskere, PR-spesialister og til og med sosiale medier.

Forskere kan studere statsvitenskap ved en av de mange høgskoler eller universiteter rundt om i verden. Mange av disse institusjonene tilbyr fjernundervisningsmuligheter, deltidskurs eller utlandsstudier. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer Minimér

4 Resultater i Political Science

Regis University, The College for Public Leadership

The Master of Business Administration i Business of Government gir et solid læreplanen i virksomheten ferdigheter og bruker dem til regjeringen miljøet. ... [+]

The Master of Business Administration i Business of Government gir et solid læreplanen i virksomheten ferdigheter og bruker dem til regjeringen miljøet.

Studentene oppfordres til å kombinere klasseromsundervisning med arbeidsplass for å oppnå reelle resultater på de høyeste nivåene av individuelle og organisatoriske prestasjoner. Programmet begrunnelse tekniske business ferdigheter og teknikker i forbindelse med offentlig tjeneste og lederskap.

Alle studenter forfølge en Master of Business Administration må gjennomføre 36 studiepoeng for graden. Dette oppnås ved å fullføre alle læreplan krav.

MBAP520a/MBAP520b Essentials of Business Development I & II (6 studiepoeng) MBAC600 The Economics of Management (3 studiepoeng) MBAC602 Ethics & Public Policy (3 studiepoeng) MBAL603 Concepts i Business of Government (3 studiepoeng) MBAL602 Government Legal Environment (3 studiepoeng) MBAL604 Organisasjonsutvikling for Government (3 studiepoeng) MBAF601 Federal Financial Management (3 kreditt timer) MBAL606 Government Information Management (3 studiepoeng) MBAO606 Managing Change (3 studiepoeng) MBAM604 Ledelse / Ledelse Challenge (3 studiepoeng) MBAL695 Business Strategies i en regjering Environment (Capstone Course) (3 studiepoeng) ... [-]
USA Washington
September 2019
Heltid studier
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk
L'Ecole de Guerre Economique

Executive Training Corporate Strategies, Organisational Governance and Resilience (SEGOR) bygger på en ny tilnærming til statsvitenskap, geoøkonomi og organisasjoners evn ... [+]

Fremgang og markedet har diktert løpet av menneskelige samfunn siden den industrielle revolusjonen. Gjennom det nittende og tjuende århundre var hovedproblemet utvikling. De industrialiserte landene var modellen som følger. I begynnelsen av det tjueførste århundre begynte grenser for denne dynamikken å vises. Sårbarheten til en stat er ikke lenger bare målt av vanskeligheter med å utvikle seg selv, slik det var tilfelle under debatter om nord / sør-relasjoner. Politiske og økonomiske ledere må kunne reagere på nye behov som genereres av geoøkonomiske begrensninger, markedsutvikling, finansielle kriser og krav til sosio-profesjonelle kategorier.

Overlevelse av en befolkning i et gitt territorium blir en viktig interesse. En slik tilnærming går utover det restriktive syn på økonomisk forsvar og fremhever ufullkommenhetene i definisjonen av strategiske interesser bekreftet av EU-kommisjonen. Det etterlater også grensen til den suverænistiske tankestrømmen som fokuserer på begrepet uavhengighet.... [-]

Frankrike Paris
November 2019
Heltid studier
11 måneder
Campus
Les mer på norsk
L'Ecole de Guerre Economique

Spørsmålet om selskapers materielle sikkerhet kan ikke lenger løses i dag fra problemet med immaterielle trusler som påvirker økonomisk liv via datanettverk og Internett. ... [+]

Spørsmålet om selskapers materielle sikkerhet kan ikke lenger løses i dag fra problemet med immaterielle trusler som påvirker økonomisk liv via datanettverk og Internett.

Bedriftsbeskyttelse og internasjonal sikkerhet er nå strategiske problemer som ikke lenger kan løses av en rekke tekniske tiltak.

For å imøtekomme dette behovet for en global tilnærming til nettverkssikkerhet, har EGE besluttet å lansere MBA for risiko, internasjonal sikkerhet og RSIC som en del av tilbudet om opplæring .

Den RSIC MBA kan utarbeides med en Bac 3 på 2 år via M1 Program Risiko og Economic Intelligence RIE eller på 1 år med en Bac 4.

Klasser holdes på torsdag og fredag, resten av uken er viet til selskapet. Timevolumet er 525 timer.... [-]

Frankrike Paris
Oktober 2019
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
L'Ecole de Guerre Economique

Spørsmålet om selskapers materielle sikkerhet kan ikke lenger løses i dag fra problemet med immaterielle trusler som påvirker økonomisk liv via datanettverk og Internett. ... [+]

Spørsmålet om selskapers materielle sikkerhet kan ikke lenger løses i dag fra problemet med immaterielle trusler som påvirker økonomisk liv via datanettverk og Internett.

Bedriftsbeskyttelse er nå et strategisk problem som ikke lenger kan løses av en rekke tekniske tiltak.

For å imøtekomme dette behovet for en global tilnærming til nettbasert sikkerhet og risiko, har EGE besluttet å starte det utøvende programmet Risikostyring, Internasjonal Sikkerhet og Cybersecurity (MRSIC) .

Denne opplæringen er beregnet for alle fagfolk i alle sektorer med ansvar for sikkerhet og nettverkssikkerhet, risikostyring, ledere i offentlig sektor (politi, forsvar, etc.) i omstilling, reservist eller aktiv.... [-]

Frankrike Paris
Mars 2020
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk