En Master of Business Administration er også kjent som en MBA. Dette er en høyere grad som går dypt inn i forretningskonsepter som spenner fra markedsføring til ledelse. Å skaffe seg en mastergrads kan hjelpe enkeltpersoner til å fremme sine karrierer. Hva er en MBA i PR? Grad programmet kan hjelpe elevene å forbedre synligheten og omdømmet til organisasjoner. Pensumet fokuserer generelt… Les mer

En Master of Business Administration er også kjent som en MBA. Dette er en høyere grad som går dypt inn i forretningskonsepter som spenner fra markedsføring til ledelse. Å skaffe seg en mastergrads kan hjelpe enkeltpersoner til å fremme sine karrierer.

Hva er en MBA i PR? Grad programmet kan hjelpe elevene å forbedre synligheten og omdømmet til organisasjoner. Pensumet fokuserer generelt på områder som kommunikasjonsstrategier, forbrukertillid, merkevarestyring og forretningsmessige resultater. Emnets emner kan omfatte finans, regnskap, internasjonale markeder og innenrikshandel. Studentene kan også lære å lage PR-meldinger til private, bedrifts- og ideelle organisasjoner. Dette kan inkludere sosiale medier kampanjer og pressemeldinger. Programmet krever vanligvis intensiv forskning og skriving. Studier utføres vanligvis innen ett til to år.

Studenter som driver en bedriftsøkonomi i PR har ofte sterke kommunikasjons-, ledelses- og skriveferdigheter. Kompetansen kan hjelpe dem med å lykkes i det moderne forretningsmiljøet. Disse ferdighetene kan også hjelpe dem med å utmerke seg i deres personlige liv.

Undervisningen og honorarene for en MBA i Public Relations varierer avhengig av skolen. Registreringslengde er også en faktor. Studentene oppfordres til å undersøke institusjonene av interesse.

Det er en økende etterspørsel etter fagfolk på PR-feltet. Nyutdannede som har en MBA i PR kan finne jobber med PR-firmaer, reklamebyråer, selskaper og ideelle organisasjoner. Det er flere mulige karriereveier en person kan komme inn på. Noen av de vanligste stillingene som holdes, er prosjektleder, kontoadministrator, markedsføringsforsker, samfunnsforbindelseskoordinator og PR-spesialist. Selv om dette er et raskt voksende yrke, er det også svært konkurransedyktig.

Master of Business Administration i PR-programmer tilbys over hele verden. Studentene kan få sin grad ved å ta online klasser. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
EU Business School
Barcelona, Spain + 4 Mer

Kompetansene som kreves for kommunikasjon og PR har blitt drastisk omdefinert med fremskrittet av sosiale og digitale medier. Fagfolk i feltet er pålagt å samordne stadig mer ... Les mer

Kompetansene som kreves for kommunikasjon og PR har blitt drastisk omdefinert med fremskrittet av sosiale og digitale medier. Fagfolk i feltet er pålagt å samordne stadig mer komplekse PR-kampanjer og definere intrikate strategier og mikromål for å sikre at organisasjonens hovedbudskap når sine hovedmålgrupper. Dette programmet skal gi studentene den know-howen de trenger for å holde seg i forkant av dagens trender og å bruke de nyeste teknologiene og kommunikasjonsstrategiene. Minimér
MBA
01 Jan 2020
Nettstudier & Campus kombinert
Heltid studier
Deltid
Engelsk
Nettstudier & Campus kombinert
Campus
Nettstudie