MBA i PR

Beste skoler 2 MBA studier i PR 2019

En Master of Business Administration er også kjent som en MBA. Dette er en høyere grad som går dypt inn i forretningskonsepter som spenner fra markedsføring til ledelse. Å skaffe seg en mastergrads kan hjelpe enkeltpersoner til å fremme sine karrierer.

Hva er en MBA i PR? Grad programmet kan hjelpe elevene å forbedre synligheten og omdømmet til organisasjoner. Pensumet fokuserer generelt på områder som kommunikasjonsstrategier, forbrukertillid, merkevarestyring og forretningsmessige resultater. Emnets emner kan omfatte finans, regnskap, internasjonale markeder og innenrikshandel. Studentene kan også lære å lage PR-meldinger til private, bedrifts- og ideelle organisasjoner. Dette kan inkludere sosiale medier kampanjer og pressemeldinger. Programmet krever vanligvis intensiv forskning og skriving. Studier utføres vanligvis innen ett til to år.

Studenter som driver en bedriftsøkonomi i PR har ofte sterke kommunikasjons-, ledelses- og skriveferdigheter. Kompetansen kan hjelpe dem med å lykkes i det moderne forretningsmiljøet. Disse ferdighetene kan også hjelpe dem med å utmerke seg i deres personlige liv.

Undervisningen og honorarene for en MBA i Public Relations varierer avhengig av skolen. Registreringslengde er også en faktor. Studentene oppfordres til å undersøke institusjonene av interesse.

Det er en økende etterspørsel etter fagfolk på PR-feltet. Nyutdannede som har en MBA i PR kan finne jobber med PR-firmaer, reklamebyråer, selskaper og ideelle organisasjoner. Det er flere mulige karriereveier en person kan komme inn på. Noen av de vanligste stillingene som holdes, er prosjektleder, kontoadministrator, markedsføringsforsker, samfunnsforbindelseskoordinator og PR-spesialist. Selv om dette er et raskt voksende yrke, er det også svært konkurransedyktig.

Master of Business Administration i PR-programmer tilbys over hele verden. Studentene kan få sin grad ved å ta online klasser. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Master i forretningsjuss og PR

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Nettstudie Heltidsstudier Deltid 16 - 20 måneder Åpen påmelding Sveits Zürich + 1 fler

På slutten av Master (MBA) i Business Law og Public Relations studiet kandidatene vil kombinere teori med sitt eget arbeid experiance og vise god kunnskap om Business Law og Public Relations. [+]

3 toppuniversiteter = en europeisk Alle studenter skal ha i tillegg til ABMS Diploma et felles vitnemål med University of Dąbrowa Górnicza (WSB) og Taras Shevchenko National University. 3 Mest europeiske universiteter = Best Virtual / Avstand Program = 1 Top European Diploma SVEITS + EU + topp rangert 500

Advance din kompetanse på ABMS

Koble med elever og ledere akkurat som deg i vår online masterprogram. Du vil gå så langt som tankene dine vil ta deg som en masterstudent ved ABMS.

For Professionals

The Master of Business Law og Public Relations (MBA) betegner neste nivå av prestasjon i noen akademisk disiplin.

På slutten av Master (MBA) i Business Law og Public Relations studiet kandidatene vil kombinere teori med sitt eget arbeid experiance og vise god kunnskap om Business Law og Public Relations. Studentene er utstyrt med nyttige virksomheten verktøy og teorier for å komme inn på arbeidsmarkedet og bidra mer effektivt til organisasjoner innen dette feltet.... [-]


MBA i kommunikasjon og samfunnskontakt

EU Business School
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år January 2019 Sveits Geneva Spania Barcelona Montreux Tyskland Munich + 6 fler

Denne store vil dekke ulike emner som strukturerende PR-kampanjer, mediestrategi, organisatorisk kommunikasjon og etikk, mens adressering et bredt spekter av kommunikasjons- og reklame bekymringer. [+]

Forbrukerne har blitt aktive deltakere i den digitale verden og har uklare linjen mellom merkevaren og forbrukeren. Et selskaps kommunikasjon og PR fagfolk er avgjørende for enhver organisasjon, og er nøkkelen i å etablere og opprettholde relasjoner med målgruppen. Denne store vil dekke ulike emner som strukturerende PR-kampanjer, mediestrategi, organisatorisk kommunikasjon og etikk, mens adressering et bredt spekter av kommunikasjons- og reklame bekymringer.

Varighet: Tre vilkår Studiepoeng: 68 CH / 90 studiepoeng Begynn Datoer: oktober, januar, mars Steder: Barcelona, Geneva, Montreux Undervisning Språk: Engelsk Grad tildelt: EU Sveits privat akkreditert MBA-grad Dual Degree På Campus ... [-]