Filter
MBA
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler 2 MBA studier i PR 2019

En Master of Business Administration er også kjent som en MBA. Dette er en høyere grad som går dypt inn i forretningskonsepter som spenner fra markedsføring til ledelse. Å skaffe seg en mastergrads kan hjelpe enkeltpersoner til å fremme sine karrierer.

Hva er en MBA i PR? Grad programmet kan hjelpe elevene å forbedre synligheten og omdømmet til organisasjoner. Pensumet fokuserer generelt på områder som kommunikasjonsstrategier, forbrukertillid, merkevarestyring og forretningsmessige resultater. Emnets emner kan omfatte finans, regnskap, internasjonale markeder og innenrikshandel. Studentene kan også lære å lage PR-meldinger til private, bedrifts- og ideelle organisasjoner. Dette kan inkludere sosiale medier kampanjer og pressemeldinger. Programmet krever vanligvis intensiv forskning og skriving. Studier utføres vanligvis innen ett til to år.

Studenter som driver en bedriftsøkonomi i PR har ofte sterke kommunikasjons-, ledelses- og skriveferdigheter. Kompetansen kan hjelpe dem med å lykkes i det moderne forretningsmiljøet. Disse ferdighetene kan også hjelpe dem med å utmerke seg i deres personlige liv.

Undervisningen og honorarene for en MBA i Public Relations varierer avhengig av skolen. Registreringslengde er også en faktor. Studentene oppfordres til å undersøke institusjonene av interesse.

Det er en økende etterspørsel etter fagfolk på PR-feltet. Nyutdannede som har en MBA i PR kan finne jobber med PR-firmaer, reklamebyråer, selskaper og ideelle organisasjoner. Det er flere mulige karriereveier en person kan komme inn på. Noen av de vanligste stillingene som holdes, er prosjektleder, kontoadministrator, markedsføringsforsker, samfunnsforbindelseskoordinator og PR-spesialist. Selv om dette er et raskt voksende yrke, er det også svært konkurransedyktig.

Master of Business Administration i PR-programmer tilbys over hele verden. Studentene kan få sin grad ved å ta online klasser. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:
MBAPR

2 Resultater i PR

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

På slutten av Master (MBA) i Business Law og Public Relations studiet kandidatene vil kombinere teori med sitt eget arbeid experiance og vise god kunnskap om Business Law ... [+]

3 toppuniversiteter = en europeisk Alle studenter skal ha i tillegg til ABMS Diploma et felles vitnemål med University of Dąbrowa Górnicza (WSB) og Taras Shevchenko National University. 3 Mest europeiske universiteter = Best Virtual / Avstand Program = 1 Top European Diploma SVEITS + EU + topp rangert 500

Advance din kompetanse på ABMS

Koble med elever og ledere akkurat som deg i vår online masterprogram. Du vil gå så langt som tankene dine vil ta deg som en masterstudent ved ABMS.

For Professionals

The Master of Business Law og Public Relations (MBA) betegner neste nivå av prestasjon i noen akademisk disiplin.

På slutten av Master (MBA) i Business Law og Public Relations studiet kandidatene vil kombinere teori med sitt eget arbeid experiance og vise god kunnskap om Business Law og Public Relations. Studentene er utstyrt med nyttige virksomheten verktøy og teorier for å komme inn på arbeidsmarkedet og bidra mer effektivt til organisasjoner innen dette feltet.... [-]

Sveits Zürich
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
16 - 20 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
EU Business School

Kompetansene som kreves for kommunikasjon og PR har blitt drastisk omdefinert med fremskrittet av sosiale og digitale medier. Fagfolk i feltet er pålagt å samordne stadig ... [+]

Kompetansene som kreves for kommunikasjon og PR har blitt drastisk omdefinert med fremskrittet av sosiale og digitale medier. Fagfolk i feltet er pålagt å samordne stadig mer komplekse PR-kampanjer og definere intrikate strategier og mikromål for å sikre at organisasjonens hovedbudskap når sine hovedmålgrupper. Dette programmet skal gi studentene den know-howen de trenger for å holde seg i forkant av dagens trender og å bruke de nyeste teknologiene og kommunikasjonsstrategiene.

Varighet: Tre semester / ett år (90 studiepoeng)

Steder: Barcelona, ​​Genève, Montreux, München, Online

Undervisningsspråk: Engelsk

Startdato: oktober / januar / mars

Entre: året rundt... [-]

Sveits Geneva Spania Barcelona Montreux Tyskland Munich Switzerland Online  + 4 Mer
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Nettstudier
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk