Filter
MBA
New Zealand Auckland Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler MBAs in Auckland på New Zealand 2019

En Master of Business Administration, kjent som en MBA, er en grad som tildeles de som fullfører et program som fokuserer på virksomhetsledelse. Finans, regnskap, human resources og andre forretningsrelaterte emner er i fokus.

Personer som allerede har oppnådd en bachelorgrad og ønsker å ytterligere øke sine kunnskaper og trening kan velge å tjene en Master of Business Administration eller MBA. En MBA er en to-årig program som kan bidra til å forberede kandidatene for en karriere i ledelse og styring i næringslivet.

New Zealand er en øy land i den sørvestlige Stillehavet. Landet består geografisk to viktigste landmasser - at av Nord-og Sør-øyene - og en rekke mindre øyer. Utenlandske studenter må ha et studentvisum og en rimelig grad av penger å bruke for å gjennomføre et studium på et New Zealand basert pedagogisk institusjon. New Zealand utdanningsinstitusjoner vil informere de aktuelle utlendingsmyndighetene dersom en student opphører å delta på deres innrullert kurs, som da kan suspendere eller avbryte den student 's visum. Utdanningsinstitusjoner ofte også utveksle denne innmelding og frammøte data elektronisk med andre offentlige organer som er ansvarlige for å gi student assistanse.

Storbyområdet i New Zealand, har Auckland bygget sitt omdømme på det solide grunnlag av beste pedagogiske standarder. Auckland er hjem til mange kjent utdanningsinstitusjoner. University of Auckland, Auckland University of Technology, Manukau Institute of Technology og Massey Universitetet er de mest prominente navnene.

MBA studier in Auckland på New Zealand

Les mer Minimér

treff

Auckland Institute of Studies

Master of Business Administration (MBA) grad er den mest internasjonalt anerkjente bedriftskvalifikasjon i verden i dag. ... [+]

Master of Business Administration (MBA) grad er den mest internasjonalt anerkjente bedriftskvalifikasjon i verden i dag. Det er en profesjonell grad i business management basert på et praktisk program med teoretisk, anvendt og forskning underbygger. Den dekker en rekke forretningsdisipliner som danner grunnlag for beslutningstaking.

AIS MBA tilbyr spesialiseringer i:

Internasjonal BusinessFinansieremarkedsføringOperasjoner og logistikk

MBA har også tre alternative Pathways :

27 moduler og en to-måneders feltstudie25 moduler og en tre måneders internship20 moduler og en seks måneders avhandling

Det utfordrende fem-trinns programmet gir betydelige krav til tid for å nå den nødvendige standarden.... [-]

New Zealand Auckland
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
18 måneder
Campus
Les mer på norsk
AUT Business School

Den AUT MBA tilbys ved AUT Business School i hjertet av Auckland sentrum. Programmet er utviklet for å gi deg maksimal fleksibilitet til å passe med dine faglige og perso ... [+]

AUT 's Master of Business Administration (MBA)

&nbsp

Den AUT MBA tilbys ved AUT Business School i hjertet av Auckland sentrum. Programmet er utviklet for å gi deg maksimal fleksibilitet til å passe med dine faglige og personlige forpliktelser. Dette omfatter etter-timers kurs, papirer som tilbys i korte intensive blokker og seks inntak per år.

Er MBA for meg?

&nbsp

MBA er for fagfolk som håper å generell eller divisjonens ledelse eller konsernsjef stillinger - de som ønsker å transformere sine karrierer, og være i forkant av virksomheten leadership.We fokus på å produsere kandidater som påvirke og legge umiddelbar verdi for organisasjonen gjennom å lede og administrere i et utfordrende miljø.... [-]

New Zealand Auckland
Mars 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
12 - 18 måneder
Campus
Les mer på norsk
Massey Business School

Massey University's Master of Business Administration (MBA) er unik i New Zealand - den eneste MBA med spesialiseringer, og som er tilgjengelig for å studere som et helti ... [+]

En unik, personlig kvalifisering

Massey University's Master of Business Administration (MBA) er unik i New Zealand - den eneste MBA med spesialiseringer, og som er tilgjengelig for å studere som et heltid eller elektronisk alternativ.

Hvordan er det?

Massey University Master of Business Administration (MBA) gir deg den unike muligheten til å velge når og hvor du studerer.

Ett års heltid eller avstandsalternativer

Vi tilbyr muligheter for å få en MBA ved å studere heltid i et år eller studere helt etter avstand (online studie) over en lengre periode. Dette betyr at denne graden kan utfylles av de som arbeider i New Zealand eller bor utenfor New Zealand.

Ta det neste trinnet i din karriere, før... [-]
New Zealand Auckland
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk