Filter
MBA
New Zealand Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste MBA studier på New Zealand 2019

New Zealand tilbyr høy kvalitet MBA-programmer som tiltrekker mange bedrifter og fagfolk fra hele verden. Tjen din MBA i New Zealand blant de praktfulle naturlige skjønnhet og vennlige, imøtekommende, flerkulturell folk som gjør en MBA i New Zealand et valg for mange internasjonale studenter.

MBA i New Zealand har en høyt respektert utdanning som omfatter virksomheten teori og anvendelse, strategisk og kritisk tenkning, og en solid virksomhet fundament som forbereder kandidatene for stor karriere i offentlig og privat sektor, samt i små bedrifter og multi-nasjonale selskaper . Med en MBA i New Zealand, kan studentene spesialisere seg innen områder som regnskap, markedsføring, administrasjon eller informasjonsteknologi og blir veiledet av top-notch fakultet.

En MBA New Zealand programmet kan være neste skritt du må ta for å møte dine faglige og pedagogiske mål. Ta en titt på programmet beskrivelser nedenfor og se om du finner MBA i New Zealand som passer dine behov best mulig!

Les mer Minimér
MBA
Andre studiemuligheter i Oceania

treff

Victoria University of Wellington

Sertifikat, Postgraduate Diploma eller Master of Business Administration - velg kvalifikasjonen med opptakskrav, tidsforpliktelse og karrierefordeler som passer deg. ... [+]

Ta karrieren din til neste nivå

Sertifikat, Postgraduate Diploma eller Master of Business Administration - velg kvalifikasjonen med opptakskrav, tidsforpliktelse og karrierefordeler som passer deg.

Du vil mestre verktøy og modeller som forbedrer strategisk tenkning, beslutningstaking og ledelse, gjennom en familie av profesjonelle programmer som lar deg velge kvalifikasjonen som passer.

Lær av akademiske og profesjonelle ledere og bygg kraftige nettverk med medstudenter. Du vil utvikle praktiske ferdigheter som du umiddelbart kan bruke i ditt profesjonelle liv. Du får muligheter til å fokusere på områder av interesse for å maksimere fordelene til karrieren din.

Internasjonal anerkjennelse... [-]
New Zealand Wellington
March 2020
Heltid studier
Deltid
16 - 30 måneder
Campus
Les mer på norsk
Auckland Institute of Studies

Master of Business Administration (MBA) grad er den mest internasjonalt anerkjente bedriftskvalifikasjon i verden i dag. ... [+]

Master of Business Administration (MBA) grad er den mest internasjonalt anerkjente bedriftskvalifikasjon i verden i dag. Det er en profesjonell grad i business management basert på et praktisk program med teoretisk, anvendt og forskning underbygger. Den dekker en rekke forretningsdisipliner som danner grunnlag for beslutningstaking.

AIS MBA tilbyr spesialiseringer i:

Internasjonal BusinessFinansieremarkedsføringOperasjoner og logistikk

MBA har også tre alternative Pathways :

27 moduler og en to-måneders feltstudie25 moduler og en tre måneders internship20 moduler og en seks måneders avhandling

Det utfordrende fem-trinns programmet gir betydelige krav til tid for å nå den nødvendige standarden.... [-]

New Zealand Auckland
March 2020
Heltid studier
18 måneder
Campus
Les mer på norsk
Victoria University of Wellington, Business School

Øk ytelsen som leder og leder med et bredt, globalt anerkjent MBA-program du kan studere mens du jobber. ... [+]

Øk ytelsen som leder og leder med et bredt, globalt anerkjent MBA-program du kan studere mens du jobber.

Ta din karriere til neste nivå

Lokalisert i Victoria University School of Management, New Zealands hovedstad MBA tilbyr et bredt fundament i moderne forretningsadministrasjon og ledelse.

Du vil mestre verktøy og modeller som forbedrer strategisk tenkning, beslutningstaking og lederskap gjennom en familie av profesjonelle programmer som lar deg velge kvalifikasjonen som passer.

29%: Andel MBAs ansatt på eller over styret nivå innen seks til ti års utdannelse. Forening av MBAs Karriereundersøkelse, 2010 Lær av akademiske og profesjonelle ledere og bygg kraftige nettverk med medstudenter. Du vil utvikle praktiske ferdigheter som du umiddelbart kan bruke i ditt profesjonelle liv. Du har muligheter til å fokusere på områder av interesse for å maksimere fordelene til karrieren din.... [-]

New Zealand Wellington
March 2020
Heltid studier
Deltid
5 semestre
Campus
Les mer på norsk
AUT Business School

Den AUT MBA tilbys ved AUT Business School i hjertet av Auckland sentrum. Programmet er utviklet for å gi deg maksimal fleksibilitet til å passe med dine faglige og perso ... [+]

AUT 's Master of Business Administration (MBA)

&nbsp

Den AUT MBA tilbys ved AUT Business School i hjertet av Auckland sentrum. Programmet er utviklet for å gi deg maksimal fleksibilitet til å passe med dine faglige og personlige forpliktelser. Dette omfatter etter-timers kurs, papirer som tilbys i korte intensive blokker og seks inntak per år.

Er MBA for meg?

&nbsp

MBA er for fagfolk som håper å generell eller divisjonens ledelse eller konsernsjef stillinger - de som ønsker å transformere sine karrierer, og være i forkant av virksomheten leadership.We fokus på å produsere kandidater som påvirke og legge umiddelbar verdi for organisasjonen gjennom å lede og administrere i et utfordrende miljø.... [-]

New Zealand Auckland
March 2020
Heltid studier
Deltid
12 - 18 måneder
Campus
Les mer på norsk
The University of Waikato

Waikato MBA er en svært praktisk førsteklasses ledelse i verdensklasse. Det er designet for å utstyre nye ledere og ledere med ferdigheter og kapasitet til å være trailbl ... [+]

Waikato MBA er en svært praktisk førsteklasses ledelse i verdensklasse. Det er designet for å utstyre nye ledere og ledere med ferdigheter og kapasitet til å være trailblazers som kan klare tvetydighet, kompleksitet og det konstant skiftende forretningsmiljø.

Waikato Management School er forpliktet til å utvikle innovative og etiske bedriftsledere, som støttes av en handelshøyskole som fokuserer på førsteklasses forskning i ledende gjennom innovasjon og ansvarlig ledelse.

Kunnskap og erfaring som deltakerne tar inn i klasserommet, er høyt verdsatt. Kjenne til dette, har vi bygget et program som vil inspirere, utdanne og forvandle våre MBA-kandidater. Sterk vekt legges på handlingslæring og denne stilen av anvendt læring sikrer praktisk anvendelse av teori og gir umiddelbar avkastning på investeringen.... [-]

New Zealand Hamilton
February 2020
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk