Filter
MBA
Studietype: Alle Pacing: Alle

2 MBA studier i Mote 2020

Hvis designe klær og tilbehør høres ut som din ideelle karriere, så du kan være den perfekte kandidat til å tjene din mastergrad i mote. En mastergrad setter du opp til å gå lenger enn det du normalt ville være i stand til å gjøre i en slik rask endring industri og sikre videre suksess i årene som kommer.

I likhet med mange andre potensielle studenter lurer du kanskje, "Hva er en MBA i mote?" For å si det enkelt, vil denne avanserte grad forberede deg til å arbeide i en rekke områder knyttet til næringen av stil og trender. Du kan ta kurs på mote skjermer og design, kjøp og varehandel, økonomi og budsjetter, og forutsi den neste store bølgen av stil i bransjen. En MBA er en Master i Business Administration grad.Tjene denne graden vil også lære deg hvordan å være en vellykket leder, leder, eller representant for et design firma eller annen virksomhet som arbeider i feltet. Kursene kan tas ved en rekke institusjoner over hele verden, enten på campus eller online.

Tar MBA kurs under paraplyen av stil og design vil i stor grad videreutvikle din karriere. Tjene en avansert grad kan tjene deg at intervjuet du har vært streve for, samt en jobb i den øverste divisjonen av lederskap og design.

Kostnaden av å ta disse kursene for å tjene din mastergrad vil variere avhengig av hvilken skole du velger. Hvis du er interessert i å registrere og å lære mer om undervisning og økonomisk støtte, kan du ta kontakt med de riktige personell ved din skole av valget.

Når du har fullført graden din, vil du ha muligheter til å arbeide i industrien på steder rundt om i verden. Mulige posisjoner for deg å jobbe i vil omfatte klær og tilbehør design, magasin layout, markedsføring, PR, og ledelse. Du kan også finne arbeid som finansiell leder, supply chain manager, skjerm designer, og personalansvarlig. Å arbeide i denne bransjen vil tillate deg å ta del i hele verden, så vel som kunst og kulturelle muligheter til å videreutvikle din egen kreativitet.

 

Hvis du fortsatt lurer på, "Hva er en MBA i mote?" Få deg ett skritt nærmere å oppnå suksess med din karriere i den evolusjonære bransjen av mote og design. Søk etter ditt program under og ta kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjema. 

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

2 Resultater i Mote

IMF Business School Portugal

MBA gjør det mulig å tilegne seg ferdigheter til: analysere grunnlaget for strategisk ledelse studere sine grunnvoller, noe som gjør analyse av markedet miljø, for å sett ... [+]

MBA gjør det mulig å tilegne seg ferdigheter til: analysere grunnlaget for strategisk ledelse studere sine grunnvoller, noe som gjør analyse av markedet miljø, for å sette studenten til utforming, gjennomføring og oppfølging av en vellykket strategi; vurdere hensiktsmessigheten av en forretningsstrategi, analysere markedsføringsplan som er basert for å ta beslutninger om de mest aktuelle markedsføringskanaler, og dermed sikre de ønskede resultater for din bedrift; tilegne seg kunnskap er nødvendig for styring og ledelse av de ulike områdene og avdelinger som muliggjør riktig funksjon av et selskap, dominerende sine grunnleggende retningslinjer.

Programvarelisenser inkluderer:... [-]

Portugal Portugal Online
Åpen påmelding
Portuguese (Brazil)
Deltid
720 timer
Nettstudier
Les mer på norsk
IFA Paris

IFA Paris MBA Fashion Business gjør det mulig for studenter å forfølge høyere utdanning på engelsk i Paris, Shanghai og / eller Istanbul. Dette unike programmet gir stude ... [+]

IFA Paris MBA sertifisert av FEDE (Fédération Européenne Des Écoles)Varighet: 15-måneders program på engelskCampus: Paris, Shanghai, IstanbulFormat: Paris eller Istanbul / Paris eller Shanghai / Paris / BangkokNeste inntak: september 2019Studiepoeng: 120Søknadsgebyr: € 150Undervisningsavgift: € 14 800Begrenset til: 25 studenter per klasse

"En komplett 360-graders utsikt over moteforretningen"

Introduksjon

I løpet av hennes 2011 rullebane show, sa Miuccia Prada at "Fashion er et øyeblikksspråk". I en tid med massiv digitalisering der individer har indirekte kommunikasjoner gjennom en skjerm, er det psykologisk beroligende å tro at konstruksjonen av ens stil gjenspeiler sin representasjon som individ. Men, akkurat som alle andre språk, har Fashion et myriade av nyanser og fasetter som gjør enhver lesing og tolkning mye mer kompleks.... [-]

Kina Shanghai Tyrkia Istanbul Frankrike Paris  + 2 Mer
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
15 måneder
Campus
Les mer på norsk