MBA i Miljøstudie

Beste skoler 3 MBA programmer i Miljøstudie 2018

Miljøstudie

Når folk flest tenker på noen med en MBA, ideen om en virksomhet herdet, seriøs faglig kommer til hjernen; Men det er mer til bedriftsøkonomiske fag enn sorte dresser og korte saker. Lurer du på, "Hva er en MBA i Environment?" Det kan være lurt å vurdere dette spennende alternativ.

Etter hvert som verden blir stadig mer miljø forsiktige, er store bedrifter å skift for å spare energi, spre bevissthet blant kunder og ansatte, og etablere grønne forretningspraksis. En MBA i Environment-programmet er utviklet for å utdanne sine deltakere på miljøpolitikk og lære dem hvordan de skal integrere denne kunnskapen til den profesjonelle verden. Dette inkluderer å etablere retningslinjer for organisasjoner, utdanne andre på deres grønne effekt, og bidra til å etablere og fremme miljøvennlige forretningspraksis.

Fordi det er en kraftig dytt i den profesjonelle verden for å øke miljøbevisstheten, er arbeidsmarkedet bra for alle å forfølge denne graden. Men, for mange den kunnskap som de arbeider for å gjøre verden til et bedre sted er det største motivator.

Selv om kostnadene for å delta på skolen varierer fra institusjon, det er mange flere alternativer tilgjengelig i dag enn det en gang var. Det var ikke lenge siden at forfølge en MBA ment å sette karrieren på vent og gå tilbake til skolen for to til fire år. Ikke bare var dette en skremmende tanke, det var også en dyr en; Men med veksten av online masterprogram i dag hvem som helst kan gå tilbake til skolen. De fleste online institusjoner tilbyr rimelige, fleksible klasser spesielt utviklet for elever som har andre forpliktelser utenfor skolen.

Det er mange ledige jobber for folk som får en MBA i Environment. Nå nylig, er store selskaper på jakt etter miljøforvaltere å etablere og fremme miljøbevissthet politikk. Andre karriere inkluderer jobber for non-profit organisasjoner, som fungerer som prosjektledere, eller arbeider i regjeringen.

 

Studenter som er interessert i å forfølge en grad på nettet bør begynne med å utforske vår hjemmeside og forske programmene vi tilbyr. Søk etter ditt program under og ta kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjema.

Les mer

MBA Renewables

Renewables Academy AG (RENAC)
Nettstudie Nettstudier & Campus kombinert Deltid 5 semestre October 2018 Tyskland Berlin + 1 fler

Den online mastergrad MBA Renewables gir en Master of Business Administration med fokus på fornybar energi og energieffektivitet. [+]

Beuth University of Applied Sciences Berlin og Renewables Academy (RENAC) tilbyr i fellesskap det første fjernundervisningsprogrammet med sjansen til å skaffe seg en Master of Business Administration grad med fokus på fornybar energi og energieffektivitet - MBA Renewables.

Programmet kombinerer økonomisk, teknisk, juridisk, politisk og organisatorisk kunnskap skreddersydd for industrien for fornybar energi og energieffektivisering. Takket være den holistiske tilnærmingen får studentene en oversikt over og forstår:

ulike RE teknologier og deres applikasjoner og fordelerinternasjonal energipolitikkstøttemekanismer for grønn energiteknologihvordan å bruke disse teknologiene lønnsomt i industrien... [-]

MBA - Fokus På Fornybar Energi Og Miljøstyring

SRH Hochschule Berlin
Campus Heltidsstudier 3 semestre September 2018 Tyskland Berlin

Forbered deg på utfordrende oppgaver i toppledelsen i et av de raskest voksende bransjer over hele verden! [+]

MBA - fokus på fornybar energi og miljøstyring

Kurset er primært rettet mot fagfolk fra fornybar energi og miljøsektoren som ønsker å tilegne mer inngående virksomhet kunnskap for å kvalifisere for lederstillinger.

Fornybar energi og miljøsektoren er et område med store karrieremuligheter. Ledere som har både erfaring og utvidet kunnskap i miljøforvaltningen er i høy etterspørsel. I MBA med fokus på fornybar energi og miljøstyring programmer kan du tilegne seg nødvendig virksomhet kunnskap og bli kjent med fornybar energi industrien uten å ta en pause fra arbeid og karriere.

I MBA med fokus på fornybar energi og miljøforvaltning lederegenskaper er uthevet og under kompetanse og metodiske kunnskaper styrkes. I tre semestre vil du tilegne seg kunnskap utvidet virksomhet i fem ledelsesorienterte kompetanseområder og diskutere aktuelle trender og metoder innen fornybar energi og miljøstyring.... [-]


MBA / MS I Miljøvitenskap Og -politikk

Graduate School of Management at Clark University
Campus Heltidsstudier 3 år September 2018 USA Worcester

Dette unike programmet kombinerer tradisjonell forretningsadministrasjon med et solid fundament i miljøvitenskap og politikk for å forberede deg til å bli en bærekraftinnovator innen næringslivet. [+]

Tjen to grader for å lede bærekraftige organisasjoner

Dette unike programmet kombinerer tradisjonell forretningsadministrasjon med et solid fundament i miljøvitenskap og politikk for å forberede deg til å bli en bærekraftinnovator innen næringslivet.

Du tjener din MBA gjennom vårt AACSB-akkreditert program i Graduate School of Management og din STEM * -designede MS grad i miljøvitenskap

De to grader kan være en svært kraftig kombinasjon, som kombinerer to sterke sett med ferdigheter og følsomhet: Du lærer finanspolitisk ansvar og lydhåndteringspraksis, samt spesifikke tilnærminger for å løse komplekse miljø- og samfunnsproblemer.

Hvorfor studere bedriftsøkonomi og miljøvitenskap og politikk på Clark?Veldig lite program med eksepsjonelt kvalifiserte studenter og sterk rådgivningsstøtteCapstone prosjekt som bringer to fundamentale felt sammen for å løse et reelt problemEn akselerert treårsplan med intensive akademikereVurdert av Net Impact som nr. 27 i Topp 50 Skoler for Miljømessig BærekraftEt læringssamfunn med store kvalitetsindikatorer, inkludert AACSB-akkreditering og anerkjennelse av Princeton Review.STEM godkjent. Studenter som uteksaminert med STEM-grad kan være kvalifisert til å forbli i USA i opptil 36 måneder med Optional Practical Training (OPT).Arbeids... [-]