MBA i Miljøstudie

Beste skoler MBA programmer i Miljøstudie 2018/2019

Miljøstudie

Når folk flest tenker på noen med en MBA, ideen om en virksomhet herdet, seriøs faglig kommer til hjernen; Men det er mer til bedriftsøkonomiske fag enn sorte dresser og korte saker. Lurer du på, "Hva er en MBA i Environment?" Det kan være lurt å vurdere dette spennende alternativ.

Etter hvert som verden blir stadig mer miljø forsiktige, er store bedrifter å skift for å spare energi, spre bevissthet blant kunder og ansatte, og etablere grønne forretningspraksis. En MBA i Environment-programmet er utviklet for å utdanne sine deltakere på miljøpolitikk og lære dem hvordan de skal integrere denne kunnskapen til den profesjonelle verden. Dette inkluderer å etablere retningslinjer for organisasjoner, utdanne andre på deres grønne effekt, og bidra til å etablere og fremme miljøvennlige forretningspraksis.

Fordi det er en kraftig dytt i den profesjonelle verden for å øke miljøbevisstheten, er arbeidsmarkedet bra for alle å forfølge denne graden. Men, for mange den kunnskap som de arbeider for å gjøre verden til et bedre sted er det største motivator.

Selv om kostnadene for å delta på skolen varierer fra institusjon, det er mange flere alternativer tilgjengelig i dag enn det en gang var. Det var ikke lenge siden at forfølge en MBA ment å sette karrieren på vent og gå tilbake til skolen for to til fire år. Ikke bare var dette en skremmende tanke, det var også en dyr en; Men med veksten av online masterprogram i dag hvem som helst kan gå tilbake til skolen. De fleste online institusjoner tilbyr rimelige, fleksible klasser spesielt utviklet for elever som har andre forpliktelser utenfor skolen.

Det er mange ledige jobber for folk som får en MBA i Environment. Nå nylig, er store selskaper på jakt etter miljøforvaltere å etablere og fremme miljøbevissthet politikk. Andre karriere inkluderer jobber for non-profit organisasjoner, som fungerer som prosjektledere, eller arbeider i regjeringen.

 

Studenter som er interessert i å forfølge en grad på nettet bør begynne med å utforske vår hjemmeside og forske programmene vi tilbyr. Søk etter ditt program under og ta kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjema.

Les mer

MBA - fokus på fornybar energi og miljøstyring

SRH Hochschule Berlin
Campus Heltidsstudier 3 semestre March 2019 Tyskland Berlin

Forbered deg på utfordrende oppgaver i toppledelsen i et av de raskest voksende bransjer over hele verden! [+]

MBA - fokus på fornybar energi og miljøstyring

Kurset er primært rettet mot fagfolk fra fornybar energi og miljøsektoren som ønsker å tilegne mer inngående virksomhet kunnskap for å kvalifisere for lederstillinger.

Fornybar energi og miljøsektoren er et område med store karrieremuligheter. Ledere som har både erfaring og utvidet kunnskap i miljøforvaltningen er i høy etterspørsel. I MBA med fokus på fornybar energi og miljøstyring programmer kan du tilegne seg nødvendig virksomhet kunnskap og bli kjent med fornybar energi industrien uten å ta en pause fra arbeid og karriere.

I MBA med fokus på fornybar energi og miljøforvaltning lederegenskaper er uthevet og under kompetanse og metodiske kunnskaper styrkes. I tre semestre vil du tilegne seg kunnskap utvidet virksomhet i fem ledelsesorienterte kompetanseområder og diskutere aktuelle trender og metoder innen fornybar energi og miljøstyring.... [-]