22 MBA Programmer i Mellom-Amerika og Karibia for 2024

MBA Programmer i Mellom-Amerika og Karibia for 2024Filter
    • Willemstad, Curaçao

    Fulltid

    12 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Tilbys i samarbeid med EUCLID, EULER online master i overvåking og evaluering er det eneste mastergradsprogrammet som tilbys av en institusjon som selv er en mellomstatlig traktatbasert institusjon (EUCLID).

    • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
    • Ragusa, Italia
    • + 1 more

    Fulltid, Deltid

    1 år

    Fjernundervisning

    Engelsk, Italiensk

    Vårt MBA-program er designet for å gjøre det mulig for ledere, profesjonelle, gründere, administrerende direktører, ledere og bedriftseiere å sertifisere ferdighetene sine innen forretningsadministrasjon og internasjonal ledelse, i alle bransjer.

    • The Valley, Anguilla

    Deltid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Lag ditt eget tilpassede MBA-program spesielt skreddersydd til dine behov. Custom MBA er det ideelle studieprogrammet for deg å tilegne deg de nøyaktige ferdighetene du trenger for å fremme din profesjonelle karriere.

    • Aguadilla Pueblo, Puerto Rico
    • Bajadero, Puerto Rico
    • + 6 more

    Fulltid

    2 år

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Spansk

    Læreplanen for mastergrad i Business Administration har som mål å gi en bred base og en solid forberedelse i ledelse og organisering av virksomheten. I tillegg gir programmet studentene en mulighet til å spesialisere seg i en av de mange funksjonelle områder av denne disiplinen: regnskap, økonomi, HR, Industrial ledelse, markedsføring og administrative informasjonssystemer.

    • Panama City, Panama
    • Shanghai, Kina
    • + 4 more

    Fulltid, Deltid

    På universitetsområdet

    Spansk

    MBA - Mastergraden i administrasjon er en læringsopplevelse som vil transformere din profesjonelle karriere, utvide utviklingshorisonten din.

    • New Orleans, LA, USA
    • Kingston, Jamaica

    Deltid

    På universitetsområdet

    Engelsk

    UNO Executive MBA-programmet tilbyr en Master of Business Administration grad akkreditert av Southern Association of Colleges og Schools (SACS) og den amerikanske Forsamlingen av Collegiate Schools of Business (AACSB).

    • Guatemala City, Guatemala

    Fulltid

    18 måneder

    Blandet

    Spansk

    MBA er universitetets grad mest etterspurt etter de profesjonelle profilene som strever etter å vokse i et konkurransedyktig og internasjonalt marked.

    • San Marcos, Nicaragua

    Fulltid

    24 måneder

    Blandet, Fjernundervisning

    Spansk, Engelsk

    Master in Business Administration (MBA) er et spesialisert program som fremmer forretningsledelsesevner. Dette programmet forfølger en profesjonell transformasjon av ledere med tverrfaglig kunnskap og globalt perspektiv. I løpet av opplevelsen vil studentene få muligheten til å utvikle evner innen beslutningstaking, driftsledelse, markedsføring, internasjonal virksomhet, regnskap, finans, økonomi, forskning og organisatorisk atferd. Dessuten har den muligheten til å utvikle spesialkompetanse gjennom konsentrasjonene.

    • Gurabo, Puerto Rico

    På universitetsområdet

    Spansk

    Programmet gir studentene de teoretiske og praktiske begrepene virksomhetsledelse og administrasjon med sterk vekt på økonomi, basert på casestudier og sammenhenger på global og regional skala. Denne MBA i finans, generelt, vil forberede studentene på økonomisk risikostyring og gir deg i tillegg muligheten til å studere finansbedrifter, alt med et globalt perspektiv. Hovedvekten er på å utvikle kunnskap om grunnleggende disipliner og ferdigheter økonomisk analyse som er nødvendig for å forstå og lede arbeidet til andre funksjonelle og operasjonelle spesialister i forretnings- eller kommersiell setting.

    • San José, Costa Rica

    På universitetsområdet

    Spansk

    Designet for personer som ønsker å streve etter stillinger på administrasjons-, administrerende direktør- eller konsernsjefnivå (administrerende direktør) med ansvar for å formulere strategiske planer knyttet til forretningsmål eller styrets. Hans evne vil være å analysere det interne og eksterne miljøet som legger til rette for selskapets overgang i dets konkurransemiljø, lage vellykkede strategier, omgi seg med de beste sinnene i sitt område og klare seg for folks beste.

    • Guatemala City, Guatemala

    Deltid

    Fjernundervisning

    Spansk

    En MBA (Master in Business Administration) er definert som de mest avanserte studiene, fra et profesjonelt og akademisk perspektiv, i forretningsledelse og administrasjon. Utfordringene fra virksomhetsmiljøet krever fagpersoner som er i stand til å skape og lede selskaper av alle slag på nasjonalt og internasjonalt nivå.

    • Carolina, Puerto Rico

    Fulltid, Deltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Spansk

    Master i Business Administration in Management utvikler lederegenskaper som trengs for å administrere nye virksomheter eller komplekse, etablerte organisasjoner. Programmet omfatter strategisk ledelse, samt entreprenøriell forvaltning av ressurser og mennesker i organisasjoner lokalt og internasjonalt.

    • San Juan, Puerto Rico

    Fulltid, Deltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Spansk

    Kursene i programmet NÅ kjennetegnes ved deres dynamikk ved å fremme deltakelse fra den voksne som bringer og deler sine erfaringer.

    • Gurabo, Puerto Rico

    Fulltid, Deltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Spansk

    Prosjektledelse er anvendelse av kunnskap, ferdigheter, verktøy og teknikker med det formål å imøtekomme forventningene til et prosjekt, oppnå som en fordel å øke effektiviteten til mennesker, selskaper og land, i en verden av akselererte endringer.

    • Garita District, Alajuela, Costa Rica

    Fulltid

    15 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    MBA Global Perspective fokuserer på å gi de nødvendige verktøyene til studenter som trenger omfattende opplæring i ulike ledelsesområder. Det gir studentene mulighet til å avgrense sin ledelseserfaring ved å konsolidere den med studieområdene i programmet.