Filter
MBA
Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter 7 MBA studier i Media 2019

Motta en Master of Business Administration grad kan åpne døren til mange spennende karrieremuligheter. MBAs tilby studentene en rekke fokuserer som kan til slutt føre til en lukrativ og oppfylle karriere. I tillegg til de spesialiserte områder av studien omfatter generelle kurs regnskap, markedsføring, menneskelige ressurser, og mange andre aspekter av business management.

For de som ønsker å videreutvikle sin utdanning, "Hva er en MBA i media?" Kan være et stort spørsmål å stille. En MBA med fokus på medievitenskap gir studentene muligheten til å bli godt bevandret i de mange forretningsmessige aspekter av industrien, fra administrasjon til produksjon og alt i mellom. Flere faglige områder av studien omfatter effekten det har på kulturen for øvrig, studiet av nye medium, og de etiske konsekvenser som helhet.

Motta ens MBA i Media kan tilby mange fordeler til studenter.De som ønsker å se verden vil finne mange spennende muligheter i en rekke steder. Forfølge disse studiene kan også tilby en fartsfylt og utfordrende karriere som personlig kreativitet blir vektlagt.

Som med andre typer grader, kan kostnadene ved skolepenger for dette studiet variere sterkt. Stedet der graden er opptjent, samt den spesifikke satsingsområde, kan bestemme den endelige kostnaden for undervisning. For eksempel kan flere prestisjetunge institusjoner medføre en høyere kostnad på undervisning enn andre typer skoler.

For de som er interessert i en utdanning i medievitenskap, mange spennende karrierer venter. De spesialiserer seg på markedsføring og annonsering kan nyte spennende lederstillinger, mens andre kan forfølge ledernivå stillinger i TV / radio industri. Andre karrieremuligheter inkluderer representerer top-tier kjendiser, samt jobber i det voksende feltet av sosial sektor.

Hva er en MBA i media?Ved å svare på dette spørsmålet, mange studenter finner seg selv på rask vei til suksess. Søk etter ditt program under og ta kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjema.

Les mer Minimér

7 Resultater i Media

Cracow School of Business at Cracow University of Economics

Den nyskapende MBA CSB Masterstudiet er organisert av Cracow School of Business CUE i samarbeid med Clark University of Worcester (USA). Disse studiene er opprettet primæ ... [+]

MBA CSB Master

Den nyskapende MBA CSB Masterstudiet er organisert av Cracow School of Business CUE i samarbeid med Clark University of Worcester (USA).

Disse studiene er opprettet primært for de som ønsker å starte karriere i virksomheten (junior management).

MBA CSB MASTER PROGRAM:Antall timer: 2 160 timer (480 timer med klasser og 1 680 timer med individuelt prosjektarbeid)MBA CSB Masterstudier siste fire semestre, i hvilke klasser delt inn i kompetanseområder utføresAnvendt språk: Engelsk 100%Weekendklasser utføres fredag ​​(mellom kl. 15.00 til 21.00), lørdag og søndag mellom kl. 08.00-16.00. Møtene holdes en eller to ganger i måneden.Kostnad for MBA CSB Masterprogram: 6 900 EUR (mulighet til å betale i trancher), 200 EUR refunderbart rekrutteringsgebyrPartner skolen: Clark University of Worcester (USA)Programmål... [-]
Polen Kraków
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
4 semestre
Campus
Les mer på norsk
Three Points Digital Business School

Det digitale økosystemet påvirker alle selskaper. Den digitale transformasjonen påvirker organisasjonsstrukturer, merkevareposisjonering, markedsførings- og kommunikasjon ... [+]

Det digitale økosystemet påvirker alle selskaper. Den digitale transformasjonen påvirker organisasjonsstrukturer, merkevareposisjonering, markedsførings- og kommunikasjonsstrategier, kundeoppkjøp og integrering av back office prosesser. Det er stadig viktigere å gjennomføre denne transformasjonen i bedrifter med best mulig strategier.

MBA består av å lære å strukturere en forretningsmodell rundt digitalisering fra alle forretningsområder på en konkurransedyktig måte. Dette programmet utvikler ledelsesmessige, kritiske tenkning og beslutningstaking ferdigheter rundt Internett-teknologi og dens innvirkning på alle forretningsområder. Etter ferdigstillelse vil studenten ha alle ferdigheter til å gjennomføre og lede de digitale transformasjons- og innovasjonsprosessene i sin sektor.... [-]

Spania Spain Online
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
10 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Institut Supérieur de Marketing du Luxe - SUP de LUXE

Luxury-sektoren har spilt ut innovasjon innen ledelse og markedsføring i flere tiår. ... [+]

MBA Online tar sikte på å trene fagfolk slik at de kan gi en visjon om endring og tilpasning til det nye sosioøkonomiske miljøet innen selskaper i luksusbransjen.

De vil kunne:

Demonstrere ekspertise om egenskapene til sektoren,Definer realistisk og objektiv posisjonering av et merke og bygg historien som gjør det mulig å nå det etablerte målet,Respekter nøklene til den differensierende tradisjonen i luksusbransjen, inkorporere verktøyene, metodene og prosessene i den digitale tidsalderen,Led transformasjonen av organisasjoner for å møte nye prosjekter og entreprenørutfordringer.

Dette programmet er rettet mot unge entreprenører og ledere, selskaper i luksusbransjen eller de som ønsker å bli med dem. Den forsøker å tilby selskaper i denne sektoren en merverdi for deres:... [-]

Frankrike Paris
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
12 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Lynn University

I mellomtiden skal du utøve de nødvendige ferdigheter for å trygt administrere alt fra pressekampanjer til intern kommunikasjon. Du lærer om det nære forholdet mellom med ... [+]

Bli en kommunikator, strateg og mediekenner på høyeste nivå. Mens du forfølger en MBA for medieforvaltning, vil du ta på deg de nyeste teknologiene og kommunikasjonsplanleggingstrendene.

I mellomtiden skal du utøve de nødvendige ferdigheter for å trygt administrere alt fra pressekampanjer til intern kommunikasjon. Du lærer om det nære forholdet mellom media og populærkultur, og hvordan du plasserer disse sammenflettede krefter til fordel for en organisasjon. I tillegg skal du delta i drøftinger på høyt nivå om relevante etiske og regulatoriske problemstillinger for industrien.

Nyutdannede fra denne spesialiseringen fortsetter å forfølge lederstillinger i:

BedriftskommunikasjonPRsalgs~~POS=TRUNCmarkedsføringReklameConsulting... [-]
USA Boca Raton
September 2019
Engelsk
Deltid
1 - 4 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
EU Business School

Suksessen til en bedrift i dag er avhengig av sin online tilstedeværelse. Følgelig er en stadig mer digital arbeidsstyrke en av de raskest voksende og mest etterspurgte e ... [+]

Suksessen til en bedrift i dag er avhengig av sin online tilstedeværelse. Følgelig er en stadig mer digital arbeidsstyrke en av de raskest voksende og mest etterspurgte eiendelene i moderne næringer. Det digitale forretningsprogrammet forbereder deg til å trives i et nettbasert spillområde, og undersøker et bredt spekter av emner fra onlinearkitektur til UX, samtidig som de dekker mange av de relevante problemene som ledere står overfor i Internett-baserte miljøer. Du vil være godt rustet til å starte din egen online venture, bli med et eksisterende selskap eller finne nye måter å gjøre forretninger på nettet.

Varighet: Tre terminer / ett år (90 studiepoeng)

Steder: Barcelona, ​​Genève, Montreux, München, Online... [-]

Sveits Montreux Geneva Spania Barcelona Tyskland Munich Switzerland Online  + 4 Mer
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Nettstudier
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
EU Business School

Kompetansene som kreves for kommunikasjon og PR har blitt drastisk omdefinert med fremskrittet av sosiale og digitale medier. Fagfolk i feltet er pålagt å samordne stadig ... [+]

Kompetansene som kreves for kommunikasjon og PR har blitt drastisk omdefinert med fremskrittet av sosiale og digitale medier. Fagfolk i feltet er pålagt å samordne stadig mer komplekse PR-kampanjer og definere intrikate strategier og mikromål for å sikre at organisasjonens hovedbudskap når sine hovedmålgrupper. Dette programmet skal gi studentene den know-howen de trenger for å holde seg i forkant av dagens trender og å bruke de nyeste teknologiene og kommunikasjonsstrategiene.

Varighet: Tre semester / ett år (90 studiepoeng)

Steder: Barcelona, ​​Genève, Montreux, München, Online

Undervisningsspråk: Engelsk

Startdato: oktober / januar / mars

Entre: året rundt... [-]

Sveits Geneva Spania Barcelona Montreux Tyskland Munich Switzerland Online  + 4 Mer
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Nettstudier
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
University of Baltimore, Merrick School of Business

Digital transformasjon og innovasjon tvinger virksomheten til å tilpasse seg raskt. Spesialiseringen i Digital Business vil gi studentene en forståelse av de viktigste ef ... [+]

The Baltimore MBA - Kraftig, fleksibel og designet av deg.

University of Baltimore MBA er designet med deg (og din arbeidsgiver) i tankene. Du har muligheten til å ta klasser i et tradisjonelt klasserom, online eller begge deler - det er ditt valg. Uansett hva du bestemmer, lærer du sammen med andre studenter som ønsker å vokse profesjonelt, akkurat som deg.

Programkrav

36-48 kredittprogram inkludert en Capstone og et utvalg av 11 spesialiseringsområder.

Fleksible alternativer

Tilgjengelig på nettet, i et tradisjonelt klasserom, eller som en blanding av begge.

Programkostnader

Undervisning er $ 840 per kreditt i staten, $ 1,172 utenfor staten. Online MBA studenter og regionale innbyggere betaler i-state rate.... [-]

USA Mount Vernon
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Nettstudier
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk