MBASTUDIES

Deltid MBA programmer i Markedsføringsstudier i Tiffin USA 2021

MBA (Master of Business Administration) er en høyere grad som er tildelt til studenter som har mestret studiet av virksomheten. MBA-grad er tenkt å være en av de mest prestisjefylte og ettertraktede grader i verden.

Markedsføring programmer kan gi studentene spesifikke ferdigheter og kunnskap knyttet til identifisering av målgrupper, til opprettelsen av prisstrategier, utvikling av tjenester og produkter og gjennomføring av annonsering metoder nå de riktige kundene. 

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Tiffin er en by Southwest i Cleveland. På kysten av Sandusky elven, er Tiffin hjem til vakre og svært spioneringen studiesteder. De sportslige arrangementer i helgene hjelpe elevene til å realisere sine talenter i idrett.

Deltid MBA i Markedsføringsstudier i Tiffin i USA

1 Resultater i Markedsføringsstudier, Tiffin Filter

MBA i markedsføring

Tiffin University
MBA
<
Fulltid
<
Deltid
<
5 semestre
Engelsk
Campus
Nettstudier

The Marketing konsentrasjon gir studentene avansert kunnskap i markedsføring av produkter og tjenester. Studentene skal utforske rutiner og teknikker

Les mer