MBASTUDIES

Deltid MBA studier i Markedsføringsstudier i Tiffin USA 2021

En Master of Business Administration (MBA) blir tildelt avgangsstudenter som fullfører et studieprogram som utforsker ulike aspekter ved forretningsverden, deriblant markedsføring, finans, regnskap og human resources. Det er både en profesjonsutdannelse og den høyeste innefor sitt område.

Forretningsfolk med utdannelse innen markedsføring og kommunikasjon kan åpne opp nye muligheter for deres karrierer. De kan bruke sine ferdigheter til å gi råd om forbrukerundersøkelser og merkenavn eller administrere en markedsføring gruppe i bedriften deres.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Tiffin er en by Southwest i Cleveland. På kysten av Sandusky elven, er Tiffin hjem til vakre og svært spioneringen studiesteder. De sportslige arrangementer i helgene hjelpe elevene til å realisere sine talenter i idrett.

Deltid MBA i Markedsføringsstudier i Tiffin i USA

1 Resultater i Markedsføringsstudier, Tiffin Filter

MBA i markedsføring

Tiffin University
MBA
<
Fulltid
<
Deltid
<
5 semestre
Engelsk
Campus
Nettstudier

The Marketing konsentrasjon gir studentene avansert kunnskap i markedsføring av produkter og tjenester. Studentene skal utforske rutiner og teknikker

Les mer