MBA i Markedsføring og salg

Beste skoler 2 MBA studier i Markedsføring og salg 2018

Markedsføring og salg

Markedsføring og salg er to nært beslektede felt som, når kombinert riktig, kan hjelpe en bedrift dominere sin bransje. Forstå forbrukeratferd og effektivt målretting og avsluttende salg er nøkkelen til en bedrift lykkes. Tilsvarende studenter som tjener en mastergrad i dette området bli en konkurransedyktig kandidat i et voksende feltet.

Så, hva er en MBA i markedsføring og salg? Det er en grad som hones en elevs ferdigheter når det gjelder strategi og grunnleggende forretningsmessige prinsipper. Folk som tar kurs på dette nivået får en sjanse til å dykke dypt inn i markedsføring utfordringer og lære om de nyeste programmene og teknologien som brukes i felt. Ved ferdigstillelse, har nyutdannede ervervet kompetanse til å gjennomføre kreative markedsføring og dyrke sine salgstall.

Det er mange fordeler med å tjene en mastergrad, som gjør deg mer salgbare for ettertraktede jobber. I tillegg får elevene til å dyrke sine evner, delta på kurs som finansiell rapportering, innovasjon, etikk, drift og dataanalyse.

Avhengig av institusjonen en student ønsker å delta, kan kostnadene ved å tjene en MBA i salg og markedsføring variere. For de som er på et budsjett med et ønske om å videreutvikle sin utdanning og lære mer om "Hva er en MBA i markedsføring og salg?" Søker flere institusjoner og sammenligne programmer og priser er en god idé.

Når en student tjener en mastergrad i markedsføring og salg, er det en rekke karrieremuligheter tilgjengelig. Noen mennesker går videre til ledelse og lederstillinger, og noen gevinst know-how til å starte sin egen virksomhet.Andre liker å jobbe for internasjonale markedsføringsselskaper i merkevareledelse, salg medspillere og PR.

 

Gjennom Masterstudies programmer, er det muligheter for både on-campus og online læring. Online kurs gi studentene fleksibilitet til å omgå sysselsetting og travle hverdag. I tillegg gir det studentene tilgang til klasser når de ikke kan leve nær nok til å delta på en institusjon med et kvalifiseringsprogram. Internett-basert læring er en fin måte å tjene en MBA i salg og markedsføring, og forbedre din karriere. Søk etter ditt program under og ta kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjema.

Les mer

Master in Business Administration with Specialization in Marketing and Sales

Universidad Ana G. Méndez
Campus Heltidsstudier February 2018 Puerto Rico Puerto Rico (US) Online

[+]

MBA studier i Markedsføring og salg. ADMINISTRERENDE ORGANISASJONER Teknologi og Information Management Markedsføringsledelse Managerial Finance * Markedsføring [-]

Mba I Internasjonal Hotel Management Med Spesialisering I Salg Og E-markedsføring Ledelse

Vatel Switzerland - International Business School Hotel & Tourism Management
Campus Heltidsstudier 2 år February 2018 Sveits Martigny

Denne spesialiseringen gjør at studentene kan identifisere og tilpasse seg dagens trender, for å forutse nye som bruker ulike temaer: e-markedsføring, forhandlinger og salgsfremmende kunngjøringer, ny medieadministrasjon og sosialt nettverk ... Brukes ikke bare til gjestfrihetsbransjen, men også til turisme. [+]

MBA I Internasjonal Hotel Management Med Spesialisering I Salgs- og e-Markedsføring Management • BRUSSELS (BELGIA)

I løpet av de siste ti årene har endringer i ny teknologi påvirket forbrukernes innkjøpsvaner, samt hvordan de ser merkevarer. Gjestfrihets- og turismefeltene er ikke noe unntak fra denne regelen, og hotell- og turismeforvaltere må ta en titt på deres markedsføringsstrategier, merkenavn og distribusjon av sine produkter og tjenester gjennom dagens nye medier. Denne spesialiseringen gjør at studentene kan identifisere og tilpasse seg dagens trender, for å forutse nye som bruker ulike temaer: e-markedsføring, forhandlinger og salgsfremmende kunngjøringer, ny medieadministrasjon og sosialt nettverk ... Brukes ikke bare til gjestfrihetsbransjen, men også til turisme.... [-]