MBA i MBA / Master i helse

Beste 2 MBAs i MBA / Master i helse 2018

MBA / Master i helse

Innhenting av en dobbel grad i MBA / Master i Health er en utmerket start på en karriere administrere helsepersonell eller medisinske fasiliteter. Ikke bare gjør disse prestisjetunge grader forberede deg til å gå videre i den spennende verden av helsetjenester, men de kan også hjelpe deg i å få en høyere stilling med en betydelig lønnsøkning.

En Dual Degree: MBA / Master i Health er et utmerket program for å arbeide helsepersonell som ønsker å videreutvikle sine lederegenskaper og forretningstalenter. Nyutdannede med dette respektert dobbelt grad er i stand til å håndtere og forme den spennende fremtiden for helse-industrien med sin anvendt kunnskap og ferdigheter i både næringsliv og helsevesen.Business-minded helsepersonell er avgjørende for å kjøre vellykkede sykehus, hospice, sykehjem, leverandøren nettverk, og forsikringsselskaper, og disse konkurrerende programmer bidra til å forme fremtidens ledere i helseindustrien.

Ved å melde deg på dette dobbelt grad programmet, er du i stand til å lære av både medisinske eksperter og forretnings strateger. Denne unike strukturen av læring gir en godt avrundet utdanning i mindre kreditt tid enn det ville ha tatt å tjene på MBA og Master i Health separat.

Det er mange internasjonale universiteter som tilbyr disse intense og fokuserte programmer, og kostnadene varierer mye mellom hver unik institusjon. Før du melde deg på noen pedagogisk innretning, må du huske å spørre om alle avgifter som kreves for oppgradering.

Nyutdannede som har tjent både en MBA og en Master i Health er i stand til å skaffe seg kraftige karrierer i sykehus administrasjon og ledelse. Disse imponerende studenter kan også gå på å tjene jobber på utøvende nivå på mange klinikker, laboratorier, forsikringsselskaper og andre fremragende helseinstitusjoner.

 

Velge din eksepsjonell dobbelt grad programmet er enkelt som så mange universiteter tilbyr konkurransedyktige programmer over hele verden. For studenter som ønsker å fortsette sin nåværende daglige rutine, online klasser er tilgjengelige for å passe utdanning inn i deres travle liv. Søk etter ditt program under og ta kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjema.

Les mer

Mastergrad I Bedriftsøkonomi Og Mastergrad I Sykepleierskap I Helsevesenet (bro)

Grand Canyon University
Nettstudie Deltid September 2018 USA USA Online

Grand Canyon University (GCU) Bridge (Master of Business Administration og Master of Science i Nursing Leadership in Health Care Systems) er designet for å gi både for erfarne sykepleiere som har oppnådd en bachelorgrad utenom sykepleie, men lyst til å gå videre til en masternivå grad innen sykepleie. Dette MSN-brudsprogrammet brøler gapet slik at du kan oppnå ønsket MSN-grad. [+]

Tilbys av: Høgskole- og helsesektoren

Oversikt

Ta forretningsinnovasjon til pasientfokusert fortreffelighet

Helsepersonell ledere i dagens konkurransedyktige marked trenger forretningskunnskap i tillegg til sykepleie kompetanse. Grand Canyon University (GCU) Bridge (Master of Business Administration og Master of Science i Nursing Leadership in Health Care Systems) er designet for å gi både for erfarne sykepleiere som har oppnådd en bachelorgrad utenom sykepleie, men lyst til å gå videre til en masternivå grad innen sykepleie. Dette MSN-brudsprogrammet brøler gapet slik at du kan oppnå ønsket MSN-grad.

Hva du vil lære

Gjennom dette MSN og MBA bro programmet, vil du kritisk undersøke grunnlaget for avansert sykepleie praksis og ledelse. Det betyr å engasjere seg i seks kurs på høyere nivå som bygger din:... [-]


Dual Msn / MBA - Master Of Business Administration Og Master Of Science I Sykepleie

Seidman College of Business, Grand Valley State University
Campus Heltidsstudier September 2018 USA Grand Rapids

Den kombinerte MSN / MBA er designet for å forberede hovedfags sykepleiere for profesjonelle muligheter i lynghei omsorg leveringssystemer [+]

Seidman College of Business og Kirkhof College of Nursing tilby en kombinert Master of Business Administration og Master of Science i sykepleie (MSN / MBA). Personer som ønsker denne grad må oppfylle opptakskravene til begge skolene med unntak av at tilfredsstillende ytelse på bare Graduate Record eksamen (GRE), i stedet for GMAT, er nødvendig. Søkere til MSN / MBA kan tas opp til felles program eller til enten MSN eller MBA avhengig av hver høgskolens opptakskomité gjennomgang og vedtak. Den kombinerte MSN / MBA er designet for å forberede hovedfags sykepleiere for profesjonelle muligheter i lynghei omsorg leveringssystemer.

Master of Science i sykepleie / Master of Business Administration Program... [-]