MBA i MBA / Master I finans

Beste studieprogrammer MBAs i MBA / Master I finans 2018

MBA / Master I finans

Mange universiteter over hele verden tilbyr dobbelt grad: MBA / MSc i finans-programmet, som tillater høyere grads kandidater til å forfølge både grader samtidig. Den doble grad alternativet er perfekt for personer som ønsker en bred virksomhet utdanning med en tung fokus på emner knyttet til økonomi.

En MBA grad vil dekke alle grunnleggende elementer i et graduate-nivå business program, inkludert økonomi, lederegenskaper, regnskap, ledelse og globale studier. En Master of Science-grad i finans vil fordype deg i omfattende virksomhet økonomi. Arbeidskrav omfatter typisk beregnings og corporate finance, finansiell engineering, private equity-strategi, og ledelsesmessige økonomi.

Dual studieprogrammene er designet for å blande begge grader.Ofte vil noen av de nødvendige kurs for individuell MBA og MSc i Finance grader lapper, og studenter kan tjene studiepoeng som gjelder for begge grader. Denne tilnærmingen til høyere utdanning er utformet for å la hovedfagskandidater fremgang gjennom programmene raskere og for mindre kostnader.

Undervisningen for å delta på to programmene kan variere betydelig fra ett universitet til den neste. Det anbefales at potensielle kandidater sammenligne flere potensielle skoler og analysere kostnadene før du søker. Hovedfagskandidater bør gå på den skolen som er best skikket.

Arbeidsgivere ofte ser positivt på jobb kandidater med flere aktuelle grader på sitt felt. Nyutdannede ofte med hell blitt finansanalytikere, økonomiske ledere, finansielle tjenester salgsagenter, personlige finansielle rådgivere og finansielle sensorer.I tillegg, akademikere har ofte muligheten til å velge en arbeidsgiver som er et godt prospekt grunnet demonstrert kompetanse innen finans i tillegg til demonstrert kunnskap om virksomheten grunnleggende.

 

Hvis du har tenkt på å skaffe en utdannet siviløkonom, men du vil få betydelig flere kurs i økonomi, kan en dobbelt grad program være best mulig passform. I mange tilfeller, enkeltpersoner foretrekker å melde deg på et nettbasert studium for større bekvemmelighet og tilgjengelighet til klasser. Søk etter ditt program under og ta kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjema.

Les mer
Foreløpig er det ingen programmer å vise for MBA MBA / Master I finans. Prøv vår kategori MBA istedet.

or search for similar programs here