Filter
MBA
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste studieprogrammer 3 MBA studier i Luftfartsledelse 2019

Å studere for å fullføre en Master of Business Administration innebærer å bringe tankene fra en vitenskapelig tilnærming for å fokusere på forretnings-og ledelsesdilemmaer. Enten studentene spesialiserer seg på økonomi, statistikk eller økonomi, viser en MBA at de har faglig legitimasjon som kan være en ressurs på arbeidsplassen.

Hva er en MBA i Aviation Management? Dette programmet søker å ta rikdom av business og ledelse kunnskap om en MBA og bruke den til å berikke feltet av luftfart. På grunn av den spesialiserte karakteren av graden, kan studenter med en MBA i Aviation Management finne seg med en konkurransefortrinn på andre MBA-studenter. Studentene forventes generelt å gå inn i dette programmet med forkunnskaper om markedsføring, økonomi, ledelse og økonomi for å bruke tiden til å lære hvordan de skal anvende disse ferdighetene til det unike området luftfart.

Bedre beslutningsprosesser, opplæring i luftfartsprognoser og økonomisk planlegging som kan læres gjennom denne grad kan hjelpe studenters fremtid. Studentene kan planlegge effektivt og unngå kostbare feil selv i deres personlige liv.

Mens en MBA bare kan ta noen år å fullføre, kan mange studenter være bekymret for kostnadene. Avhengig av sted og hvilket program en student velger, vil kostnaden for å tjene en MBA variere. Individuelle skoler kan gi studentene ytterligere informasjon om disse detaljene.

Mange studenter med en MBA i Aviation Management vil selvfølgelig se på karriere innen luftfart. Dette kan innebære at du arbeider for et flyselskap som flygeleder, flyplass eller flyselskapsjef, flyvesikkerhetssjef eller frakt- og lastleder, alle stillinger med stort ansvar i et potensielt utfordrende miljø. Studentene kan også utnytte sin kunnskap om virksomheten til stillinger som bedriftsledere, regnskapsførere, markedsførere eller økonomiske ledere.

Når du søker etter et MBA-program, kan du finne ulike muligheter over hele verden, samt online kurs som gir deg mulighet til å videreutvikle din utdanning, samtidig som du opprettholder din nåværende livsstil. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer Minimér

3 Resultater i Luftfartsledelse

Frankfurt University of Applied Sciences

Med vårt veletablerte program siden 2011, vil din karrierevei bli avansert i den raskt voksende luftfarts- og turistindustrien! Etter vellykket gjennomføring av vårt delt ... [+]

Styr din fremtid i luftfart og turismeUndersøk vår veletablerte MBA i Frankfurt, Tyskland

Med vårt veletablerte program siden 2011, vil din karrierevei bli avansert i den raskt voksende luftfarts- og turistindustrien!

Etter vellykket gjennomføring av vårt deltidsstudium vil du bli kvalifisert for utfordrende og krevende ledelse og lederstillinger i luftfart og turisme.

Dine fordeler

Nyt å studere på et av verdens største luftfartshub og dra nytte av vårt tilpassede MBA deltidsprogram, designet sammen med kjente bransjeledere som DFS, Fraport og MUC Airport.

Forbedre kunnskapen din

Komplement din faglige opplæring med seminarer som utvikler retorikk og PR-ferdigheter, så vel som din personlighet, og nyt nettverk med bransjens berømte lobbyister.... [-]

Tyskland Frankfurt
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
4 semestre
Campus
Les mer på norsk
Singapore Aviation Academy

The Master of Business Administration i Aviation (MBAA) vil gi deg et sterkt grunnlag for å lykkes i dagens luftfart miljø. Designet for å understreke anvendelse av moder ... [+]

Master of Business Administration i Aviation (i fellesskap organisert med Embry-Riddle Aeronautical University, USA)

Programoversikt

Den Master of Business Administration i Aviation (MBAA) vil gi deg et sterkt grunnlag for å lykkes i dagens luftfart miljø. Designet for å understreke anvendelse av moderne konsepter ledelse, metoder og verktøy innenfor en luftfart sammenheng, vil du nyte alle de mulighetene som er gjort tilgjengelig for en MBAA student med en ekstra konkurransefortrinn av spesialisert innen luftfart feltet.

OPPTAKSKRAV

Du må ha oppnådd en Baccalaureate grad fra et akkreditert grad gi institusjon med en kumulativ karakter punkt gjennomsnitt (CGPA) på 2,5 eller høyere på en 4,0 skala. Hvis du allerede har en mastergrad eller har fullført utdannet kurs fra en godkjent grad-tildeling institusjon, må du også ha en 3,0 CGPA eller høyere på høyere nivå.... [-]

Singapore Singapore Online
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Lynn University

Å arbeide med en luftfart MBA er en utrolig måte å åpne opp nye muligheter for flyplassen administrasjon og virksomheten for å styre verdens luftveier. Med denne spesiali ... [+]

Å arbeide med en luftfart MBA er en utrolig måte å åpne opp nye muligheter for flyplassen administrasjon og virksomheten for å styre verdens luftveier. Med denne spesialiseringen kan du få grunnlag av kunnskap som gjelder de problemene og utfordringene som står overfor flygens verden.

Kursene er laget for å gi den kompetansen som ledere i luftfarten trenger å være konkurransedyktige i feltet. Som student i programmet skal du utføre dybdegående undersøkelser av utfordringene og de økonomiske prosessene som er unike for flybransjen. Læreplanen vil veilede deg gjennom et mangfoldig sett av ferdigheter og teknikker som hjelper deg med å etablere kompetanse i både den daglige driften av flyplassen og strategien på høyt nivå. Du vil også delta i detaljerte diskusjoner om sikkerhet, flysikkerhet og fremskritt i trafikkontrollteknologi.... [-]

USA Boca Raton
September 2019
Engelsk
Deltid
1 - 4 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk