MBA i Luftfart i Asia

Beste studieprogrammer MBA studier i Luftfart i Asia 2019

Luftfart

En Master of Business Administration (MBA) blir tildelt avgangsstudenter som fullfører et studieprogram som utforsker ulike aspekter ved forretningsverden, deriblant markedsføring, finans, regnskap og human resources. Det er både en profesjonsutdannelse og den høyeste innefor sitt område.

MBA i Aviation er et program utviklet for studenter som ønsker å bygge en trenerkarriere i luftfartsindustrien. Med dynamisk karakteristisk for flysektoren, får en MBA-grad gjør elevene til å være utstyrt med up-to-date kunnskap, teknikker og ferdigheter til å møte utfordringene i flysektoren.

Som den største og mest folkerike kontinentet i verden, består Asia av en rekke etniske grupper, kulturer, miljøer, økonomi, historiske bånd, og statlige systemer.

MBA i Luftfart i Asia

Les mer

Master of Business Administration i luftfarten

Singapore Aviation Academy
Campus Heltidsstudier 2 år June 2019 Singapore Singapore Online

The Master of Business Administration i Aviation (MBAA) vil gi deg et sterkt grunnlag for å lykkes i dagens luftfart miljø. Designet for å understreke anvendelse av moderne konsepter ledelse, metoder og verktøy innenfor en luftfart sammenheng, vil du nyte alle de mulighetene som er gjort tilgjengelig for en MBAA student med en ekstra konkurransefortrinn av spesialisert innen luftfart feltet. [+]

Master of Business Administration i Aviation (i fellesskap organisert med Embry-Riddle Aeronautical University, USA)

Programoversikt

Den Master of Business Administration i Aviation (MBAA) vil gi deg et sterkt grunnlag for å lykkes i dagens luftfart miljø. Designet for å understreke anvendelse av moderne konsepter ledelse, metoder og verktøy innenfor en luftfart sammenheng, vil du nyte alle de mulighetene som er gjort tilgjengelig for en MBAA student med en ekstra konkurransefortrinn av spesialisert innen luftfart feltet.

OPPTAKSKRAV

Du må ha oppnådd en Baccalaureate grad fra et akkreditert grad gi institusjon med en kumulativ karakter punkt gjennomsnitt (CGPA) på 2,5 eller høyere på en 4,0 skala. Hvis du allerede har en mastergrad eller har fullført utdannet kurs fra en godkjent grad-tildeling institusjon, må du også ha en 3,0 CGPA eller høyere på høyere nivå.... [-]