$close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning MBA programmer i Ledelse i Tiffin USA 2022

En Master of Business Administration, kjent som en MBA, er en grad som tildeles de som fullfører et program som fokuserer på virksomhetsledelse. Finans, regnskap, human resources og andre forretningsrelaterte emner er i fokus. En MBA Management er et graduate program som forbereder studentene for en karriere i øvre nivå ledelse. Studentene skal utvikle ferdigheter, holdninger og kunnskap er n… Les mer

En Master of Business Administration, kjent som en MBA, er en grad som tildeles de som fullfører et program som fokuserer på virksomhetsledelse. Finans, regnskap, human resources og andre forretningsrelaterte emner er i fokus.

En MBA Management er et graduate program som forbereder studentene for en karriere i øvre nivå ledelse. Studentene skal utvikle ferdigheter, holdninger og kunnskap er nødvendig for dem å være vellykket i et bedriftsmiljø.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måte å levere utdanning og undervisning, ofte på individuell basis, til studenter som ikke er fysisk til stede på campus.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Tiffin er en by Southwest i Cleveland. På kysten av Sandusky elven, er Tiffin hjem til vakre og svært spioneringen studiesteder. De sportslige arrangementer i helgene hjelpe elevene til å realisere sine talenter i idrett.

Fjernundervisning MBA i Ledelse i Tiffin i USA

Minimér
Les mer om å studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Tiffin University
Tiffin, USA

General Management Konsentrasjon er designet for en mid-karriere manager som er interessert i å flytte inn i ledelse fra funksjonelle eller operative forvaltningen. Studenter ... +

General Management Konsentrasjon er designet for en mid-karriere manager som er interessert i å flytte inn i ledelse fra funksjonelle eller operative forvaltningen. Studenter i General Management Konsentrasjon har hatt vellykkede karrierer i markedsføring, regnskap, menneskelige ressurser, eller linje operasjoner, men nå ønsker å flytte inn i posisjoner av myndighet som spenner over mange forskjellige funksjoner. -
MBA
Fulltid
Deltid
5 semestre
Engelsk
sep. 2022
Campus
Nettstudier