Filter
MBA
Kina Studietype: Alle Pacing: Deltid

Deltid MBA studier i Ledelsesstudier i Kina 2020

Master of Business Administration (MBA) er praktisk studieprogrammene i ledelse, i sin egen liga. MBA er den tradisjonelle akademiske tilbudet for ledelse utdanning. Universitetene svare på spørsmål fra virksomheten for en presis og dyp kvalifisering for fremtiden og moderne ledere basert på en standardisert tittel. Det er ofte forkortet som MBA eller MBA og i opposisjon til Master of Science (MSc) eller Master of Arts (MA) er det uten tvil peker på ett program utelukkende.

Forretningsfolk og studenter som forfølge en MBA Ledelse utvikle ferdigheter og kunnskap som trengs for øvre lederroller. Mange programmer kombinere business-relaterte kurs med ledelsen bygge klasser. Studentene lærer hvordan du effektivt styre en bedrift og et team av ulike størrelser organisasjoner.

Kina søker å fremme utviklingen av førsteklasses universiteter. Kina 's økonomi er allerede verdens ' s nest største og er fortsatt økende. Opplever sin kultur og forstå dens markedsveksten vil øke din karriere.

Deltid MBA i Ledelsesstudier i Kina

Les mer Minimér

1 Resultater i Ledelsesstudier, Kina

University of Strathclyde Business School

Vårt mål er å utvikle styremedlemmer og høy potensielle ledere i fremragende ledere i sine egne spesialist forretninger felt. Programmet er verdifull for de som er i priv ... [+]

Hvorfor dette kurset?

MBA med en spesialfeltet i Ledelse Studies er utviklet av Strathclyde Business School (SBS) og Leadership Trust Foundation (LTF).

Vi vil oppfordre deg til å besøke skolen eller sentrere du søker på, og til å stille så mange spørsmål som du trenger for å klargjøre din beslutning.

Kvalifikasjoner og erfaring

Hvis du studert for lavere grad på en ikke-britisk institusjon vil vi trenge en kopi av din grad karakterutskrift. Faglige kvalifikasjoner vil også bli vurdert. være minst 28 år. ha minimum tre års fulltids praktisk erfaring der forvaltningen av mennesker og ressurser har spilt en betydelig rolle.

[-]
Kina Beijing
August 2020
Engelsk
Deltid
24 - 36 måneder
Campus
Les mer på norsk