$close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning MBA programmer i Kunststudier i Sveits 2022

En Master of Business Administration (MBA) oppnås ved å oppfylle kravene til et utdanningsprogram ved en handelshøyskole. Mange skoler tilbyr studier i forretningsledelse på heltid, deltid eller på internett.Innenfor læringsmiljø av en MA i kunst programmet skal studentene fullt utvikle en kritisk og ukonvensjonell form for kunst uttrykk som vil bidra til utviklingen av en kunstnerisk karri… Les mer

En Master of Business Administration (MBA) oppnås ved å oppfylle kravene til et utdanningsprogram ved en handelshøyskole. Mange skoler tilbyr studier i forretningsledelse på heltid, deltid eller på internett.

Innenfor læringsmiljø av en MA i kunst programmet skal studentene fullt utvikle en kritisk og ukonvensjonell form for kunst uttrykk som vil bidra til utviklingen av en kunstnerisk karriere. Ta en MA i kunst å slå din lidenskap til en karriere.

Håndteringen av offentlige universiteter er langt fra et optimalt alternativ. Private skoler gir mye bedre hjelp i din fjernundervisning opplevelse. Flere elektroniske universitet trekker lærere og elever på store avstander fra hele verden. Dette øker betraktelig mangfoldet i en fjernundervisning klasserommet og produserer utfordrende samtalen blant de fra enormt avvikende lokalsamfunn, regioner og fjerne kulturer.

Sveits, offisielt den sveitsiske konføderasjon, er en føderal parlamentarisk republikk bestående av 26 kantoner, med Bern som sete for de føderale myndighetene. Sveits 's uavhengighet og nøytralitet har lenge blitt hedret av de store europeiske makter. Sveits er et fredelig, velstående og stabilt moderne markedsøkonomi med lav arbeidsledighet.

Fjernundervisning MBA i Kunststudier i Sveits

Minimér
Les mer om å studere i Sveits