Les den offisielle beskrivelsen

Peking University HSBC Business School (PHBS) ligger i den blomstrende entreprenørbyen Shenzhen, Kina, og rett ved siden av den finansielle knutepunktet i Hong Kong. Peking University HSBC Business School (PHBS) bringer Peking-universitetets historiske tilstedeværelse til landets sør og ligger i hjertet av en av verdens mest lovende og dynamiske storbyområder. Få andre regioner i Kina tilbyr en mer hensiktsmessig setting for en institusjon som er bestemt til å bli dette landets fremste akademiske handelsskole.

Akkreditert av EFMD for EPAS og av AACSB , har PHBS raskt vokst i omdømme og som et senter for internasjonal ekspertise innen forretningsutdanning.

PHBS tilbyr både heltids engelsk MBA-program og deltid kinesisk MBA-program, og kombinerer generell ledelse teori, dyp forståelse av global virksomhet, og tar sikte på å hjelpe elevene til å utvikle effektive ledelsesevner og innsikt.

Studieåret består av to semestre, med to moduler hver. Hver modul går i ni uker. I tillegg har fakultetets medlemmer oppnådd Ph.D. grader fra topprangerte universiteter over hele verden, og alle kursene er instruert utelukkende på engelsk.

  • Curriculum

PHBS toårige MBA-programmer kan enten være engelsklært og heltid MBA med ukedagskurs eller kinesisk-undervist deltid MBA med helgklasser for de som jobber for å kunne fortsette sin sysselsetting uavbrutt. Fakultetets medlemmer har oppnådd sin Ph.D. grader fra topprangerte universiteter over hele verden, og har jobbet i store selskaper over hele verden, og bringer sin virkelige opplevelse til klasserommet. Kursene inkluderer ledelsesøkonomi, bedriftsstatistikk, Kina og verdensøkonomi, finansiell regnskap, organisatorisk adferd, forretningskommunikasjon, human resource management, entreprenørskap, etc.

  • Programmål

Programmer gir toppkvalitetsadministrasjonsopplæring for studenter med en nyskapende ånd innen økonomi, ledelse og økonomi som dekker generell ledelse teori innrammet i en internasjonal sammenheng for en dyp forståelse av dagens globale forretningsområde.

PHBS 2 års MBA-program har til formål å hjelpe elevene å bygge et solid fundament i ledelsesteori, skaffe seg ledelsesinnsikt og utvikle effektive ledelsesevner.

  • Gradskrav, søknadsprosess og opptakskrav

For mer informasjon, vennligst besøk vår hjemmeside

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra Peking University HSBC Business School (PHBS) »

Sist oppdatert November 4, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato