close

Filtre

Se resultater

MBA programmer i Internasjonal lov-studier 2021

En Master of Business Administration (MBA) er en populær pedagogisk vei for studenter interessert i å forfølge en mer avansert karriere i virksomheten. Disse programmene krever ofte to eller tre års intensiv studie, og kan føre til en rekke tilfredsstillende og lukrative forretningsbaner. Hva er en MBA i internasjonal lov? Dette studiet fokuserer på ledelsespraksis og intensive lover bak f… Les mer

En Master of Business Administration (MBA) er en populær pedagogisk vei for studenter interessert i å forfølge en mer avansert karriere i virksomheten. Disse programmene krever ofte to eller tre års intensiv studie, og kan føre til en rekke tilfredsstillende og lukrative forretningsbaner.

Hva er en MBA i internasjonal lov? Dette studiet fokuserer på ledelsespraksis og intensive lover bak funksjonen til alle sømløse internasjonale forretningsoperasjoner. En utdannet grad i dette feltet kan inkludere kurs på organisasjon, ledelse, kommunikasjon, menneskerettigheter, forretningslov og regjering. Mange programmer krever at studentene allerede har fullført en lavere grad i næringsliv, lov eller et beslektet emne.

Forskere i folkeretten vil ofte lære å kommunisere effektivt med ulike typer mennesker. Denne ferdigheten kan vise seg å være gunstig i en rekke profesjonelle eller personlige innstillinger. Slike personer kan også bli mer organisert og detaljorienterte etter å ha tjent denne typen grad.

Kostnaden ved å tjene en MBA kan variere i forskjellige land og typer utdanningsinstitusjoner, og private universiteter har ofte høyere studiepriser enn offentlige høyskoler. Mange har betalt for skolen gjennom økonomisk hjelp, arbeidsstudier og stipendier.

Karriere i folkerett kan utvides over en rekke bransjer, blant annet offentlig og privat sektor. Mange studenter med denne utdanningsbakgrunnen forfølge stillinger i offentlige etater som advokater eller politimenn. Nyutdannede har gått på jobb for organisasjoner, inkludert American Civil Liberties Union og Amnesty International. Andre juridiske stillinger, som markedsførere og handelslederne, kan finnes i private firmaer eller internasjonale selskaper.

En mastergrad i folkeretten kan tjene på en av de mange universiteter som er tilgjengelige over hele verden. Studere i utlandet kan være gunstig for dette studiet, eller du kan velge å studere hjemmefra med online kurs eller deltidsplaner. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
ESLSCA Business School
Paris, Frankrike

MBA i internasjonal forretningsrett er ikke bare beregnet på juridiske studenter på høyt nivå, men også for fagpersoner som ønsker å mestre avanserte juridiske problemer i der ... +

MBA i internasjonal forretningsrett er ikke bare beregnet på juridiske studenter på høyt nivå, men også for fagpersoner som ønsker å mestre avanserte juridiske problemer i deres aktivitetssektor. Denne opplæringen gir dem en perfekt mestring av utfordringene til markeder og virksomheter. En avgjørende eiendel i et stadig mer konkurransedyktig marked der disse to sektorene forblir intimt knyttet sammen. -
MBA
Fulltid
Deltid
Fransk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre