2 MBAs i Internasjonal helse 2020

En MBA er en mastergrad i økonomi og administrasjon. Tjene man inkluderer å ta generelle økonomisk-administrative fag som økonomi, regnskap, ledelse, markedsføring, jus, informasjonsteknologi, og etikk. En MBA i International Healthcare forbereder studentene for en karriere i helsesektoren. Hva er en MBA i International Healthcare? Dette programmet fokuserer på å utvikle entreprenørielle… Les mer

En MBA er en mastergrad i økonomi og administrasjon. Tjene man inkluderer å ta generelle økonomisk-administrative fag som økonomi, regnskap, ledelse, markedsføring, jus, informasjonsteknologi, og etikk. En MBA i International Healthcare forbereder studentene for en karriere i helsesektoren.

Hva er en MBA i International Healthcare? Dette programmet fokuserer på å utvikle entreprenørielle helsetjenester ledere som er utstyrt med avansert kompetanse og ferdigheter til å møte kravene til en internasjonal helsesektoren. Studentene skal utvikle en bred forståelse av interkulturelle problemstillinger, samt bygge et nettverk av internasjonale fagfolk med hvem de kan en dag utvikle globale helse retningslinjer og systemer. Nyutdannede vil være i stand til å administrere, planlegge, og organisere omsorg for aldrende enkeltpersoner, samt avtale med naturkatastrofer, pandemier og krig.

Det er mange fordeler for kandidater med en MBA i International Healthcare.Deres grad gir dem et konkurransefortrinn på arbeidsplassen, og de kan kreve en høyere lønn. De er svært dyktige i å kommunisere og samhandle med fagfolk og publikum, og de er i stand til å ta raske beslutninger i møte med utfordringer.

Som en internasjonal grad, kan elevene få sin utdanning fra et bredt utvalg av skoler rundt om i verden. Kostnadene kan variere mye fra ett universitet til et annet, så er det viktig å ta kontakt med skolen direkte for å finne ut hvor mye det vil koste å tjene din MBA.

En MBA forbereder studentene med sentrale virksomheten kunnskap, ferdigheter og egenskaper som hjelper dem lett få arbeid i et bredt spekter av yrker. Nyutdannede kan få arbeid i legemidler, helse teknologi, industri, sykehus, og i veldedighet og hjelpeorganisasjoner.

Det finnes mange typer av MBA-programmer som du kan velge mellom, inkludert deltid, heltid, akselerert, og fjernundervisning.Du kan begynne å forske riktig program for dine behov akkurat nå ved å gå vår enorme database. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 

Filtre

Frankfurt School of Finance & Management
Frankfurt , Germany

Frankfurt School deltid MBA i International Healthcare Management er designet for å jobbe helsepersonell for å gi en grundig forståelse av den internasjonale helsevesenet. Pro ... +

Frankfurt School deltid MBA i International Healthcare Management er designet for å jobbe helsepersonell for å gi en grundig forståelse av den internasjonale helsevesenet. Programmet har som mål å utvikle ansvarlige helsepersonellledere og å utstyre dem med praktiske forretningsferdigheter, avanserte entreprenørielle ferdigheter, lederkompetanse og integritet, for å mestre utfordringene i en globalisert helsevesen. -
MBA
Deltid
20 måneder
Engelsk
Oktober 2020
Campus
 
Yale School of Management
New Haven , USA + 1 Mer

Yale School of Public Health MPH-programmet er utviklet for høyt motiverte studenter med stor interesse for folkehelsen

Yale School of Public Health MPH-programmet er utviklet for høyt motiverte studenter med stor interesse for folkehelsen -
MBA
Heltid studier
3 år
Engelsk
September 2020
15 Jan 2010
Campus