MBA i Internasjonal helse

Topp 2 MBAs i Internasjonal helse 2017/2018

Internasjonal helse

En MBA er en mastergrad i økonomi og administrasjon. Tjene man inkluderer å ta generelle økonomisk-administrative fag som økonomi, regnskap, ledelse, markedsføring, jus, informasjonsteknologi, og etikk. En MBA i International Healthcare forbereder studentene for en karriere i helsesektoren.

Hva er en MBA i International Healthcare? Dette programmet fokuserer på å utvikle entreprenørielle helsetjenester ledere som er utstyrt med avansert kompetanse og ferdigheter til å møte kravene til en internasjonal helsesektoren. Studentene skal utvikle en bred forståelse av interkulturelle problemstillinger, samt bygge et nettverk av internasjonale fagfolk med hvem de kan en dag utvikle globale helse retningslinjer og systemer. Nyutdannede vil være i stand til å administrere, planlegge, og organisere omsorg for aldrende enkeltpersoner, samt avtale med naturkatastrofer, pandemier og krig.

Det er mange fordeler for kandidater med en MBA i International Healthcare.Deres grad gir dem et konkurransefortrinn på arbeidsplassen, og de kan kreve en høyere lønn. De er svært dyktige i å kommunisere og samhandle med fagfolk og publikum, og de er i stand til å ta raske beslutninger i møte med utfordringer.

Som en internasjonal grad, kan elevene få sin utdanning fra et bredt utvalg av skoler rundt om i verden. Kostnadene kan variere mye fra ett universitet til et annet, så er det viktig å ta kontakt med skolen direkte for å finne ut hvor mye det vil koste å tjene din MBA.

En MBA forbereder studentene med sentrale virksomheten kunnskap, ferdigheter og egenskaper som hjelper dem lett få arbeid i et bredt spekter av yrker. Nyutdannede kan få arbeid i legemidler, helse teknologi, industri, sykehus, og i veldedighet og hjelpeorganisasjoner.

Det finnes mange typer av MBA-programmer som du kan velge mellom, inkludert deltid, heltid, akselerert, og fjernundervisning.Du kan begynne å forske riktig program for dine behov akkurat nå ved å gå vår enorme database. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

Mba Internasjonal Helseledelse

Frankfurt School of Finance & Management
Campus Deltid 20 måneder October 2017 Tyskland Frankfurt am Main

Frankfurt School MBA i International Healthcare Management passer for alle deltakerne på helsetjenester verdikjede, leverandører, betalere, regulerende organer så vel som leverandører. [+]

Som helsevesenet blir mer internasjonalt, må ledere ha en global, praksis-orientert utdannelse kombinert med sterk interkulturelle ferdigheter.

MBA i International Healthcare Management er unik i sin undervisning og praktisk tilnærming, som søker å overskride nasjonale grenser og måter å tenke på verdensbasis. MBA-programmet i International Healthcare Management utvikler gründer helsetjenester ledere utstyrt med avanserte ferdigheter og kompetanse til å mestre utfordringene i en globalisert helsesektoren.

Gjennom boligmoduler i utvalgte relevante steder over hele verden, vil programmet medlemmer identifisere beste praksis, utvikle en bred forståelse av interkulturelle spørsmål og bygge et internasjonalt nettverk av fagfolk som fører debatten i utviklingen av den globale helsesektoren.... [-]


MBA I Sykehusdrift, Klinikker Og Kontorer

Grupo Tiradentes
Campus Heltidsstudier 418 timer March 2018 Brasil Aracaju

Lærere med teoretisk og praktisk erfaring i helseledelse og dens detaljer; Suksess Cases studier med små, mellomstore og store organisasjoner; Infrastruktur kompatibel med standardkrav på vår målgruppe; praktisk erfaring og tilstedeværelsen av inviterte fagfolk i noen moduler. [+]

Differential Course Lærere med teoretisk og praktisk erfaring i helseledelse og dens detaljer; Suksess Cases studier med små, mellomstore og store organisasjoner; Infrastruktur kompatibel med standardkrav på vår målgruppe; praktisk erfaring og tilstedeværelsen av inviterte fagfolk i noen moduler. MÅL Blant de viktigste målene for MBA, kan vi fremheve: For å gi nødvendig kunnskap i ledelse praksis, rettet mot planlegging, gjennomføring og kontroll av aktiviteter knyttet til helseinstitusjoner. Empowering Elever med tekniske verktøy og etablere nødvendige parametere for å løse problemer som er unike for helseøkonomi og dens konsekvenser. Direkte spesiell oppmerksomhet til kvalitet, revisjon og akkreditering i sykehus, klinikker og kontorer. Dynamisk og nyskapende måte TARGET Dette kurset er rettet mot fagfolk som utfører oppgaver knyttet til forvaltning i helseinstitusjoner, som leger, sykepleiere, administratorer, økonomer og regnskapsførere som opererer i sykehus, klinikker og / eller kontorer. METODE Kurset vil bli utviklet gjennom ulike undervisnings- / læringsteknikker for å tillate aktiv studentmedvirkning i bygging av kunnskap. Professor gi overvåking skolemateriell. Vil bli brukt, i henhold til naturen og hensiktsmessigheten av hver disiplin, ulike metoder som case-studier, spill og simuleringer, konferanser, foredrag, seminarer, regissert studier, gruppearbeid, praktiske klasser i laboratorier, debatter og utveksling eksperimenter. [-]