Filter
MBA
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste 5 MBAs i Internasjonal helse 2019/2020

En MBA er en mastergrad i økonomi og administrasjon. Tjene man inkluderer å ta generelle økonomisk-administrative fag som økonomi, regnskap, ledelse, markedsføring, jus, informasjonsteknologi, og etikk. En MBA i International Healthcare forbereder studentene for en karriere i helsesektoren.

Hva er en MBA i International Healthcare? Dette programmet fokuserer på å utvikle entreprenørielle helsetjenester ledere som er utstyrt med avansert kompetanse og ferdigheter til å møte kravene til en internasjonal helsesektoren. Studentene skal utvikle en bred forståelse av interkulturelle problemstillinger, samt bygge et nettverk av internasjonale fagfolk med hvem de kan en dag utvikle globale helse retningslinjer og systemer. Nyutdannede vil være i stand til å administrere, planlegge, og organisere omsorg for aldrende enkeltpersoner, samt avtale med naturkatastrofer, pandemier og krig.

Det er mange fordeler for kandidater med en MBA i International Healthcare.Deres grad gir dem et konkurransefortrinn på arbeidsplassen, og de kan kreve en høyere lønn. De er svært dyktige i å kommunisere og samhandle med fagfolk og publikum, og de er i stand til å ta raske beslutninger i møte med utfordringer.

Som en internasjonal grad, kan elevene få sin utdanning fra et bredt utvalg av skoler rundt om i verden. Kostnadene kan variere mye fra ett universitet til et annet, så er det viktig å ta kontakt med skolen direkte for å finne ut hvor mye det vil koste å tjene din MBA.

En MBA forbereder studentene med sentrale virksomheten kunnskap, ferdigheter og egenskaper som hjelper dem lett få arbeid i et bredt spekter av yrker. Nyutdannede kan få arbeid i legemidler, helse teknologi, industri, sykehus, og i veldedighet og hjelpeorganisasjoner.

Det finnes mange typer av MBA-programmer som du kan velge mellom, inkludert deltid, heltid, akselerert, og fjernundervisning.Du kan begynne å forske riktig program for dine behov akkurat nå ved å gå vår enorme database. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

5 Resultater i Internasjonal helse

IMF Business School Portugal

Dette MBA med spesialisering i Pharmaceutical Marketing tilbyr muligheten til å trene og utvikle kompetanse i bedriftens ledelse, markedsføring, merkevarebygging og digit ... [+]

Den farmasøytiske industri og apotek utvikle en kompleks og svært regulert miljø. Forskning av nye legemidler er svært dyrt og mangler tilgjengeligheten av tid.

Av denne grunn må farmasøytiske markedsførere være forberedt på å møte de utfordringene som oppstår på veien til suksess for de merkene de administrerer.

Dette MBA med spesialisering i Pharmaceutical Marketing tilbyr muligheten til å trene og utvikle kompetanse i bedriftens ledelse, markedsføring, merkevarebygging og digital kommunikasjon for å implementere strategiske planer for produkter, tjenester eller selskaper med den beste strategien, tilpasset alle gjeldende forskrifter.

Gjennom denne opplæringen, vil være i stand til å:... [-]

Portugal Portugal Online
Åpen påmelding
Portuguese (Brazil)
Deltid
720 timer
Nettstudier
Les mer på norsk
PATTEN UNIVERSITY

The Master of Business Administration er en profesjonell grad anerkjent på tvers av alle bransjer. Studenter først delta i en integrert læreplan undersøke funksjonelle de ... [+]

The Master of Business Administration grad forbereder studentene til:

Skille de viktigste funksjonene i hver virksomhet funksjon Vurdere hvordan endringer i organisasjonens kunnskapssystemer kan forbedre ytelsen Lede andre for å møte organisasjonens mål Vurdere økonomiske helsen til en organisasjon ved hjelp regnskapsmetoder Lag markedsføringsstrategier for å møte kundenes behov Gi informasjon for å muliggjøre en organisasjon for å maksimere økonomiske resultater Evaluere virksomheten situasjoner fra juridiske, etiske og regulatoriske perspektiver Forutsi hvordan endringer i det internasjonale økonomiske miljøet vil påvirke en organisasjon Foreslå strategier for å forbedre en organisasjons konkurranseposisjon ... [-]
USA Oakland USA Online
Engelsk
Nettstudier
Les mer på norsk
Yale School of Management

Yale School of Public Health MPH-programmet er utviklet for høyt motiverte studenter med stor interesse for folkehelsen ... [+]

Yale School of Public Health MPH-programmet er utviklet for høyt motiverte studenter med stor interesse for folkehelsen. Mens noen matrikulanter starter programmet direkte fra grunnskole- og utdanningsinstitusjoner, har andre tilknyttet helsearbeid og / eller en profesjonell grad. Generelt krever MPH-programmet fire semestre i bostedet, hvorav 20 kurs skal fullføres. Alle MPH-studenter fullfører kjernefag i biostatistikk, epidemiologi, miljøhelse, helsepolitikk og samfunns- og adferdsevitenskap. Studentene må også oppfylle divisjonskrav som er spesifikke for hvert akademisk program. I tillegg fullfører studentene en internship mellom første og andre års heltidsstudium og enten en mastergradsoppgave eller kapteins kurs. Felles grad søkere... [-]

USA New Haven New York
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Frankfurt School of Finance & Management

Frankfurt School deltid MBA i International Healthcare Management er designet for å jobbe helsepersonell for å gi en grundig forståelse av den internasjonale helsevesenet ... [+]

Hvorfor IHM?

Frankfurt School deltid MBA i International Healthcare Management er designet for å jobbe helsepersonell for å gi en grundig forståelse av den internasjonale helsevesenet.

Programmet tar sikte på å utvikle ansvarlige helsepersonellledere og å utstyre dem med praktiske forretningsferdigheter, avanserte entreprenørskapsfunksjoner, lederskapskompetanse og integritet, for å mestre utfordringene i en globalisert helsevesen.

Det fremmer en økt bevissthet om helseproblemer, trender og praksis som sannsynligvis vil påvirke fremtiden. Internasjonale studieplasser i Europa, Amerika og Asia og en mangfoldig studentgruppe sikrer en virkelig internasjonal opplevelse.

Deltidsstudie, heltidsarbeid... [-]
Tyskland Frankfurt
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
20 - 20 måneder
Campus
Les mer på norsk
Robert Kennedy College

MBA International Healthcare Management er utformet for å gi helsepersonell ledere verktøyene for å analysere, direkte og utvikle administrative aktiviteter mer effektivt ... [+]

MBA International Healthcare Management er utformet for å gi helsepersonell ledere verktøyene for å analysere, direkte og utvikle administrative aktiviteter mer effektivt, i et miljø der stadig større etterspørsel blir kontinuerlig konfrontert med økonomiske begrensninger.

MBA-programmer ha stor nytte av internationality avledet fra å rekruttere studenter fra hele verden, og trekke på lærere godt kvalifiserte i sitt felt.

Lær på Sveits premiere private college og uteksaminere med studenter fra over 130 forskjellige land og fra University of Cumbria.

VARIGHET

Minimum 12 måneder, maksimum 5 år.

Programoversikt

Ordningen har blitt designet for å møte målene med den elektroniske MBA på en fleksibel måte, og kan skreddersys til den enkelte preferanser for hver student. MBA krever at du fullføre seks kurs pluss en avsluttende avhandling. ... [-]

Sveits Zürich Sveits online Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Carlisle by  + 1 Mer
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 4 år
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk