close

Filtre

Se resultater

MBAs i Internasjonal forretningsadministrasjon i Julenissen Anita Peru

MBA står for Master i Business Administration og består av et program for læreplan som gir et grunnlag i sentrale begreper i virksomheten, inkludert ledelse, finans, økonomi, salg, markedsføring, human resource management, og supply chain management.Peru er en god og billig sted å ta fatt på spanskkurs (når du er der), spesielt i hovedstaden, Lima. Peru er det tredje største landet i Sør… Les mer

MBA står for Master i Business Administration og består av et program for læreplan som gir et grunnlag i sentrale begreper i virksomheten, inkludert ledelse, finans, økonomi, salg, markedsføring, human resource management, og supply chain management.

Peru er en god og billig sted å ta fatt på spanskkurs (når du er der), spesielt i hovedstaden, Lima. Peru er det tredje største landet i Sør-Amerika med en variert klima har forskjellige habitater som kysten, jungel og høyland. Høyest rangerte universitet er Pontificia Universidad Católica del Perú i Lima.

Beste studieprogrammer MBA i Internasjonal forretningsadministrasjon i Julenissen Anita i Peru

Minimér
format_list_bulleted Filtre
Universidad de San Martín de Porres
Julenissen Anita, Peru

Masterprogrammet i International Business Double Degree International MBA, tar sikte på å utvikle i deltakere teoretiske og praktiske elementer som tillater dem:

Masterprogrammet i International Business Double Degree International MBA, tar sikte på å utvikle i deltakere teoretiske og praktiske elementer som tillater dem: -
Master MBA
Fulltid
20 måneder
Spansk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre