$close

Filtre

Se resultater

MBA programmer i Helsefag i Ukraina

En Master of Business Administration, kjent som en MBA, er en grad som tildeles de som fullfører et program som fokuserer på virksomhetsledelse. Finans, regnskap, human resources og andre forretningsrelaterte emner er i fokus. Studenter som studerer innen helsefag er trening for å være ledere, ledere og fagfolk, med fokus på organisering, struktur og levering av helsetjenester. Det er mange p… Les mer

En Master of Business Administration, kjent som en MBA, er en grad som tildeles de som fullfører et program som fokuserer på virksomhetsledelse. Finans, regnskap, human resources og andre forretningsrelaterte emner er i fokus.

Studenter som studerer innen helsefag er trening for å være ledere, ledere og fagfolk, med fokus på organisering, struktur og levering av helsetjenester. Det er mange potensielle sysselsettingsmuligheter. Studentene har mulighet til å betjene mennesker i alle samfunnssegmenter ved å bidra til å forbedre personell og folkehelse.

Ukrainsk historie er lang og stolt, med inngåelsen av Kievriket som den mektigste staten i middelalderens Europa. Hovedstaden Kiev er en av de eldste byene i Øst-Europa. Høyere utdanning i Ukraina er enten statlig finansiert eller privat. De fleste universiteter i Ukraina gir subsidierte boliger for ut-av-byen studenter. Det er mange utenlandske studenter i ukrainske universiteter.

MBA i Helsefag i Ukraina

Minimér
Les mer om å studere i Ukraina
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
The International Management Institute (MIM-Kyiv)
Kiev, Ukraina

Dette er en unik mulighet for arbeidstakere i ulike helseinstitusjoner hvordan man skal mestre innenfor et treningsprogram hele spekteret av det universelle.

Dette er en unik mulighet for arbeidstakere i ulike helseinstitusjoner hvordan man skal mestre innenfor et treningsprogram hele spekteret av det universelle. -
MBA
Fulltid
15 måneder
Engelsk
Campus