close

Filtre

Se resultater

MBA programmer i Patras i Hellas 2021

En Master of Business Administration, kjent som en MBA, er en grad som tildeles de som fullfører et program som fokuserer på virksomhetsledelse. Finans, regnskap, human resources og andre forretningsrelaterte emner er i fokus.Hellas, offisielt Republikken Hellas, eller Hellas som kalles fra oldtiden, er et land i Sørøst-Europa. Ifølge 2011 folketelling, er Hellas 's befolkning rundt 11 m… Les mer

En Master of Business Administration, kjent som en MBA, er en grad som tildeles de som fullfører et program som fokuserer på virksomhetsledelse. Finans, regnskap, human resources og andre forretningsrelaterte emner er i fokus.

Hellas, offisielt Republikken Hellas, eller Hellas som kalles fra oldtiden, er et land i Sørøst-Europa. Ifølge 2011 folketelling, er Hellas 's befolkning rundt 11 millioner kroner.

Patras er ikke bare den største, men også fungerer hovedstaden i vestlige Hellas. Det er hjem for mer enn 200 000 innbyggere og en travel havn som danner en viktig del av den nasjonale økonomien. Innenfor sine grenser, vil du finne flere institusjoner for høyere utdanning.

MBAs i Patras i Hellas

Minimér
format_list_bulleted Filtre
Hellenic Open University
Patras , Hellas
MBA
Fulltid
2 år
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre