18 Deltid MBA Programmer i Frankrike for 2024

Deltid MBA Programmer i Frankrike for 2024Filter
    • Online

    Deltid

    24 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk, Fransk

    EDHEC Online MBA går utover det tradisjonelle klasserommet. Det er en transformativ læringsreise som kombinerer banebrytende søkeinnsikt, forretningscases i den virkelige verden, oppslukende læringsopplevelser og personlig coaching og utvikling av lederskap.

    • Paris, Frankrike

    Deltid

    18 måneder

    Blandet

    Engelsk

    • Bradford, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
    • Dubai, De forente arabiske emirater
    • + 1 more

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Vi tilbyr verdens første og eneste MBA med fokus på sirkulær økonomi. Denne nye økonomiske modellen har som mål å: bruke ressurser og energi mer effektivt; gjenbruk av produkter og materialer; gi økt fortjeneste for organisasjoner. Som student vil du ha en unik grad og førstegangsfordel, som åpner for en rekke nye karrieremuligheter. Du vil lære kjerneaspektene til et tradisjonelt MBA-program, forsterket av en grundig studie av denne moderne økonomiske modellen - og utstyre deg med ferdighetene du trenger for å takle de forretningsmessige, sosiale og miljømessige utfordringene i det tjueførste århundre.

    • Grenoble, Frankrike
    • Tbilisi, Georgia

    Fulltid, Deltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    MBA tilbyr et 500-timers generelt ledelsesprogram i en tredobbelt akkreditert International Business School. Vår MBA er veldig anvendt i innhold, levert av et team som samler akademiske spesialister, ledere og konsulenter fra et bredt spekter av sektorer.

    • Montpellier, Frankrike

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    MBS Digital Executive MBA online er for dyktige seniorledere, ledere eller gründere som ønsker å øke sine strategiske, ledelsesmessige, økonomiske og markedsmessige ferdigheter. Samtidig som prinsippene for bærekraftig utvikling og digital transformasjon integreres. Programmet er designet for profesjonelle som søker en karriereendring og/eller akselerasjon.

    • Paris, Frankrike
    • Madrid, Spania
    • + 4 more

    Fulltid, Deltid

    10 måneder

    Blandet, Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    Vår MBA i International Management gir unge fagfolk med forretningsferdigheter og tankegang for en vellykket internasjonal karriere.

    • Rennes, Frankrike

    Deltid

    15 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Programmet er designet for å tilby det beste fordelsforholdet til enhver trippel-akkreditert institusjon. Læreplanen, spesialdesignet for å gjenspeile behovene til dagens bedriftsledere, er levert av et internasjonalt fakultet med ledende eksperter og akademikere som bruker de mest avanserte undervisningsmetodene, inkludert virtuelt teamarbeid, casestudier, feltsimuleringer og to svært informative ekskursjoner.

    • Châteauroux, Frankrike
    • Baar, Sveits

    Deltid

    18 måneder

    Blandet, Fjernundervisning

    Engelsk

    Med den stadig økende elektroniske helsedata, øker også etterspørselen etter dataanalyse på helseområdet. ESDST MBA in Healthcare Analytics Certificate Program gir studentene kunnskap om å lykkes som data- og driftsanalytiker i helsevesenet. Den er designet for arbeidende klinikere og IT -fagfolk samt nyutdannede med en tilbøyelighet til biovitenskap og helse. Den kombinerer den tiltrengte domenekunnskapen med praktiske, karriereorienterte dataanalyseferdigheter. Studentene blir introdusert for prosessen med å velge, forberede, analysere, tolke, evaluere og presentere data knyttet til helsesystemets ytelse og klinisk effektivitet med de ulike metodene og verktøyene for dataanalyse.

    • Châteauroux, Frankrike
    • Baar, Sveits

    Deltid

    18 måneder

    Blandet, Fjernundervisning

    Engelsk

    ESDST et av sine slag Masterprogram i logistikk, dataanalyse og supply chain management er designet for kandidater som er nysgjerrige og lidenskapelige for å utvide kunnskapen sin i det konvensjonelle S & L -scenariet og ta et sprang over normalen i sin karriere innen logistikk og forsyning kjeden Programmet er kuratert med kombinerte innspill fra logistikk- og forsyningskjedeindustrien og dataanalyseverdenen. Fokuset ligger hovedsakelig på integrering av dataanalyseteknikker knyttet til denne bransjen.

    • Châteauroux, Frankrike
    • Baar, Sveits

    Deltid

    18 måneder

    Blandet, Fjernundervisning

    Engelsk

    Med tidenes inntreden har feltet Human Resource Management endret seg dramatisk. Mens hovedfokuset for HR -fagfolk fortsatt er de "menneskelige" aspektene ved å drive en organisasjon, kan deres avhengighet og avhengighet av ny teknologi og data ikke nektes. Selv om datautvinning ikke ble brukt i stor grad for et tiår siden, har imidlertid dataanalyse i HR -operasjoner dukket opp som et uunngåelig behov. Utbredelsen og fremveksten av disse dataene og den tydelige virkningen de gir på HR -prosesser har banet vei for en ny disiplin; Personalressurser. I dette programmet vil studentene utforske hva som danner strukturen i HR -analyser og forstå den avgjørende rollen som dataanalyse på store HR -operasjoner.

    • Châteauroux, Frankrike
    • Baar, Sveits

    Deltid

    18 måneder

    Blandet, Fjernundervisning

    Engelsk

    I denne stadig økende haugen med data og med et fokus på markedsføringsstrategier som aldri før har vært, satser selskapene sterkt på å gjenkjenne "kundenes stemme". ESDST MBA i markedsføringsanalyse baner vei for å forstå og tilnærme seg vanskelighetene som er involvert i markedsføringsdata for å avsløre innsikt. Dette kurset vil gjøre kandidatene klare til å få umiddelbar innvirkning ved å presentere datadrevne innsikter for å støtte forretningsstrategi. Læreplanen er utformet for å kombinere den spesialiserte utdanningen i markedsføringsforskningsmetoder med analyseteknikker, og dermed gjøre det til en full pakke å ta med ro. Programmet er like gunstig for personer med forkunnskaper om markedsføringsindustrien og for nye aktører, ettersom det grundig berører gulvet og taket i markedsføringsindustrien før det påtar seg bruk av relatert dataanalyse.

    • Paris, Frankrike

    Deltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Fransk

    2. års MBA i sportsarrangementer er ment for fremtidige eksperter i hendelsesverdenen. Etter MBAs første år i idrettsledelse, som er en kjerneplan basert på kompetanse innen sportsvirksomhet, er MBAs andre år i sportsarrangementer rettet mot profesjonell integrasjon. Det gir de ferdighetene som trengs for å trene i universet av dette alternativet, og å få forståelse og implementering av en begivenhet.

    • Panama City, Panama
    • Shanghai, Kina
    • + 4 more

    Fulltid, Deltid

    På universitetsområdet

    Spansk

    MBA - Mastergraden i administrasjon er en læringsopplevelse som vil transformere din profesjonelle karriere, utvide utviklingshorisonten din.

    • Paris, Frankrike

    Deltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Fransk

    2. år MBA i sport markedsføring er for fremtidige eksperter i markedsføring verden. Etter å ha MBA 1 år i idrettsledelse, som er en felles kjerne, fokusert på kompetanse innen sportvirksomhet, har MBA 2 i sportmarkedsføring en profesjonell integrering. Det gir de ferdighetene som trengs for å øve i universet til dette alternativet, og å få forståelse og problemer med sportsmarkedsføring. Det neste skoleåret vil være i oktober.

    • Paris, Frankrike

    Deltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Fransk

    Spørsmålet om selskapers materielle sikkerhet kan ikke lenger løses i dag fra problemet med immaterielle trusler som påvirker økonomisk liv via datanettverk og Internett.