MBASTUDIES

Fjernundervisning MBA programmer i Forretningsintelligens 2021 Nord-Amerika

En Master of Business Administration, kjent som en MBA, er en grad som tildeles de som fullfører et program som fokuserer på virksomhetsledelse. Finans, regnskap, human resources og andre forretningsrelaterte emner er i fokus.

Dette er et internasjonalt studium som er ment for IT-profesjonelle som ønsker å øke sin business intelligence. MSc in Business Intelligence er en nøkkel til en lovende karriere.

Mens fjernundervisning ha forfallsdatoer som må være oppfylt, er det en fantastisk deal for etterlevelse for når du kan utføre oppdrag når en skal studere på avstand. Med den elektroniske alternativet, kan du avslutte diskusjonen gruppen som kreves for å gå tilbake til jobb og deretter bli etter jobb hvis nødvendig. Fjernundervisning kan tas i hva stedet du har tilgang til Internett. Du kan også fullføre klasser fra Internett salongen i et hotell rundt om i verden hvis du trenger en ferie.

Fra urfolk sivilisasjoner til dagens moderne imperier, Nord-Amerika har massevis av hands-on pedagogiske muligheter til å tilby lærde. Fylt med en rekke forskjellige kulturer, kan studentene utdanne seg i godt avrundet måte.

MBA Fjernundervisning i Forretningsintelligens Nord-Amerika

2 Resultater i Forretningsintelligens, Nord-Amerika, Fjernundervisning Filter

MBA med hovedfag i Business Intelligence / Analytics

Nova Southeastern University, H. Wayne Huizenga College of Business & Entrepreneurship
MBA
mars 2021
<
Fulltid
<
Deltid
<
21 måneder
01 mars 2021
Engelsk
Campus
Nettstudier

Du er klar til å bevise at du kan hjelpe enhver bedrift med å vokse. Men for å komme i gang, må du mestre hvordan du identifiserer, transformerer og kommuniserer Big Data på o ...

Les mer

Master of Business Administration and Management (MBA) + Business Intelligence

UNIR - Mexico
MBA
<
Deltid
<
18 måneder
Spansk
Nettstudier

MBA i Business Intelligence forbereder deg til å gjøre beslutningstaking mer effektiv i en institusjon. Gjennom forretningsinformasjon lærer du på en objektiv måte situasjonen ...

Les mer