Filter
MBA
Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter 3 MBAs i Food and Beverage Studies 2019

MBA (Master of Business Administration) er en høyere grad som er tildelt til studenter som har mestret studiet av virksomheten. MBA-grad er tenkt å være en av de mest prestisjefylte og ettertraktede grader i verden.

MBA i Food and Beverage Studies

Les mer Minimér

3 Resultater i Food and Beverage Studies

Agribusiness Academy

Dette programmet er designet for de som ønsker å bygge sin kritiske forståelse av maten ... [+]

En interaktiv digital læringserfaring

Programmet leveres av eksperter i en blanding av interaktive økter, selvstendig læringsinnhold og 1-til-1-coaching.

Fokuset på hver modul er sentrert rundt forretningssaker, tilpasse elevene til industriens behov og honing deres evne til å identifisere og løse forretningsdilemmaer. Denne tilnærmingen ligner Harvards undervisningsmodus, oppdatert for å ha fokus på online trening og samarbeid.

I tillegg til kjerneplanen vil elevene ha full tilgang til Agribusiness Academy bibliotek med mer enn 200 digitale kurs. Disse vil være tilgjengelige for gjennomføring gjennom hele programmets varighet.

Moduloversikt

Modul 1: Disruptive Food Value chains En oversikt over matforsyning og etterspørseldynamikk i forskjellige land, og hvilke fremtidige matvarekjeder vil se ut.Modul 2: AgriFood Techs verdi til matvarekjeden Et kikk på matModul 3: Nye matvarer og endrede forbruksinnstillinger En undersøkelse av fremveksten av premium matmarkeder og hvordan disse forstyrrer etablerte forsyningskjeder.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Newcastle-under-Lyme Birmingham USA Boston  + 1 Mer
Åpen påmelding
Deltid
3 - 6 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Audencia Business School

For fremtidige ledere som er lidenskapelig om mat og landbruk, gir Master of Science i mat og agribusiness management (FAM) programmet topp akademisk og praktisk forretni ... [+]

Dobbel grad i en voksende

For fremtidige ledere som er lidenskapelig om mat og landbruk, gir Master of Science i mat og agribusiness management (FAM) programmet topp akademisk og praktisk forretningskunnskap for å bedre håndtere verdens matutfordringer på en ansvarlig og innovativ måte.

Med den økende virkningen av globalisering og fremskrittende teknologier er mat, agrienergi og landbruksindustrien i en ekspansjons- og utviklingsstadium. Som to av verdens ledende land innen agribusiness, er Frankrike og Brasil klar til å spille en viktig rolle i fremtiden for næringsmiddelindustrien.

I FAM-programmet lærer du å utmerke seg i alle aspekter av mat og agribusiness management, utforske de nyeste designtrender i feltet, inkludere designtanker og teknikker i arbeidet ditt og dele beste praksis fra hele verden. Du vil også tjene grader fra to av de beste skolene i Frankrike og Brasil:... [-]

Frankrike Nantes Brasil São Paulo Kina Shenzhen  + 2 Mer
September 2019
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk
IMI International Management Institute Switzerland

Designet for de som ønsker å flytte til kulinariske sektoren, men har begrenset eller ingen erfaring med matindustrien. ... [+]

Programmet er egnet for de som ønsker å flytte til kulinariske sektoren og har begrenset eller ingen erfaring med matindustrien. Det vil utstyre studentene med de praktiske og ledelsesevner som er nødvendige for inngangsposisjoner i verden av restaurantledelse eller profesjonell kjøkkenvirksomhet. Kjernefokus er på kulinariske ferdigheter med enheter som balanserer de nødvendige praktiske evner med den teoretiske kunnskapen som kreves for å drive et vellykket kjøkken eller en restaurant.

Hva er kravene for opptak?

Bachelorgrad i enhver disiplinEngelsk ferdighet: 5,5 IELTS eller tilsvarende

Hvilken kvalifisering vil du motta?

Diplom i International Culinary Arts tildelt av IMI, Sveits... [-]

Sveits Lucerne
Åpen påmelding
Heltid studier
6 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk