MBASTUDIES

MBAs i Estland 2021

Det er mye i Estland som trekker studenter fra hele verden. Estland har en høyt utdannet befolkning, tilbyr et bredt spekter av kulturelle og kunstneriske muligheter, har moderne byer med en rik historie og en utmerket utdanningssystemet. En MBA i Estland er begynnelsen på en berikende profesjonelle karriere.

MBA i Estland programmer utfordrer studentene intellektuelt, fremme faglig og personlig vekst for å skape høyt kvalifiserte kandidater. Mange MBA i Estland programmer tar et internasjonalt perspektiv slik at studenter til å utforske problemstillinger i næringslivet i den stadig mer globalisert miljø. Studenter forfølge sin MBA i Estland vil oppleve kurs som fokuserer på tema som markedsføring, ledelse, regnskap og etikk, for å skape godt avrundet forretningsfolk.

En MBA i Estland kan hjelpe deg på din karriere banen og kan åpne muligheter i Europa og globalt.Hvis dette høres ut som det du leter etter, så søke gjennom alternativene nedenfor og finn programmet perfekt for deg!

treff Filter

International Business Administration

Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor
MBA
01 feb. 2021
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

MBA-programmet International Business Administration tar en tverrfaglig tilnærming for å bygge en omfattende forståelse av det internasjonale forretningsmiljøet der dagens led ...

Les mer

MBA i gründerledelse

Tallinn University of Technology
MBA
30 aug. 2021
<
Fulltid
<
2 år
15 mars 2021
Engelsk
Campus

Master of Business Administration (MBA) er designet for å fremme karrieren til enkeltpersoner som er interessert i gründerledelse. Kvalifiseringen egner seg til en rekke karri ...

Les mer