MBA i Dobbel MBA

Beste skoler MBA studier i Dobbel MBA 2018

Dobbel MBA

En dobbel grad gjør det mulig for en person å mestre to forskjellige disipliner samtidig. Dette er et flott alternativ for personer med et bestemt karrieremål som ikke er fullt dekket av bare en stor. En slik sti gjør det mulig for elevene å skreddersy et program for seg selv som best passer deres behov og ønsker.

 

Hva er en dobbel MBA? Det er et alternativ som gjør det mulig for en person å mestre ledelsespraksis fra et bedriftsøkonomisk synspunkt, samt et annet valg av studier. Å være at en MBA eller Master of Business Administration, er en tverrfaglig studie, er det lett å innlemme slike begreper i andre felt. Bedriftsadministrasjonsdelen vil fokusere på metodikken og ferdighetene som er nødvendige for å sette i bruk, opprettholde eller forbedre forretningsfunksjoner.

 

Å jobbe med en dobbel MBA kan vise seg å være svært gunstig. Ledelsens ferdigheter som kurset hjelper deg med å finpudse, kan brukes i alle stillinger eller yrker. Det kan gi deg konkurransefortrinnet over andre konkurrenter på jobb eller plassere deg på toppen av linjen for neste kampanje i ditt nåværende selskap.

 

Dual MBA-programmer varierer i kostnad på grunn av noen forskjellige faktorer. Å velge å studere på campus eller på nettet kan veie på bekostning, samt skolens geografiske område og den felles studiekostnaden ved selve instituttet.

 

Med en dobbel MBA kan du ganske mye sette din egen karrierevei. Avhengig av hvilket fagområde du velger å parre med bedriftsøkonomisk grad, er det ulike karrieremuligheter tilgjengelig. Å være at en MBA er ledelsesfokusert, kan de fleste kandidater forvente å starte i en lavere lederstilling uten erfaring, med økte muligheter med erfaring.

 

Din doble MBA er helt avhengig av deg og din ønskede karrierevei. For å lære mer om alternativene dine og å søke, søk etter programmet ditt nedenfor og ta kontakt med opptakskontoret til den valgte skolen direkte ved å fylle ut hovedskjemaet.

 

Les mer

Dual Master Of Business Administration - Dual MBA; Rome-paris Eller London

Swiss School of Management, Rome Italy
Campus Heltidsstudier Deltid 24 måneder October 2018 Italia Roma + 1 fler

En one of a kind internasjonal erfaring som vil tillate deg å studere og jobbe i to hoved hovedsteder i EU; Roma, Paris eller London. Gir deg muligheten til å tjene en internasjonal Akkreditert dual grad på bare 18 måneder. [+]

Hvorfor den sveitsiske School of Management i Roma?

Enkelt sagt, bærer en sveitsisk utdanning verdi.

Vår USA og EU akkreditert Dual MBA grad gir deg mer enn en ny linje på CVen. Det gir deg en profesjonell getaway til karrieren du vil, hvor som helst i verden.

SSM-INSEEC dual Masters Degree Program gir våre MBA-studenter med et sterkt sett med internasjonale erfaringer og muligheter. I løpet av programmet, Dual MBA gir studentene et internasjonalt perspektiv både i og utenfor klasserommet. Utnytte erfaringer med to dynamiske handelshøyskoler, vil elevenes nettverk av klassekamerater og professorer bli doblet, mens Dual MBA gradienter kan bli sterkere kandidater til arbeidsgivere med mastergrader fra både den sveitsiske School of Management i Roma og INSEEC i Paris eller London. Og med tiden i Roma, Paris eller London studenter kan virkelig få venner fra hele verden! Programmet avsluttes med en seks måneders betalt internship enten i Paris eller London.... [-]