MBA i Den Dominikanske Republikk

Topp universiteter MBA programmer i Den Dominikanske Republikk 2018/2019

MBA

MBA (Master of Business Administration) er en høyere grad som er tildelt til studenter som har mestret studiet av virksomheten. MBA-grad er tenkt å være en av de mest prestisjefylte og ettertraktede grader i verden.

Hvis du ønsker å klatre på karrierestigen og få en lederstilling, er en MBA for deg. Dette programmet gir deg kunnskap og ferdigheter til å få allsidighet, i form av forståelse, av en rekke funksjonelle, forretningsområder. Pluss muligheten til å bruke verktøy og analyser, for å bidra til strategisk planlegging og beslutningstaking.

Den dominikanske republikk har en av de sterkeste økonomiene blant de middels inntekt land i verden, og regjeringen har satt seg ambisiøse mål for sin sosiale og økonomiske utvikling. Studerer i Den dominikanske republikk ville gi hver elev med en kultur rik og interessant miljø.

MBA studier i Den Dominikanske Republikk

Les mer

European offisielle online MBA-amerikansk akkreditert grad

ADEN Business School
Nettstudie February 2019 Den dominikanske republikk Santo Domingo

Målet med Master i Business Administration - Executive MBA er å forberede folk i stand til å utføre hell i næringslivet med en etisk og samfunnsmessig perspektiv. [+]

beskrivelse

Europeiske og amerikanske offisielle online MBA godkjent grad - Unik i Latin-Amerika

ADEN International Business Schoolgjennom Francisco de Vitoria University - MadridVant han godkjenning læreplanen av sin Executive MBA før ANECA - Kunnskapsdepartementet av Spania. Dette gjør at MBA grader har offisiell gyldighet i Spania og i hele EU og i sin tur kan være sammenlign / refrendables i andre land som ikke tilhører den.

I tillegg har det vært MBA akkreditert av ACBSPErkjennelsen sine standarder for pedagogisk og institusjonell kvalitet internasjonalt. Dette betyr at uansett hvor de oppgraderer, akademikere alltid ha en sertifisert USA tittel, den mest avgjørende organisasjonen om chosenness av MBA.... [-]