Filter
MBA
Den dominikanske republikk

Topp universiteter MBA programmer i Den Dominikanske Republikk 2019

Master of Business Administration (MBA) er praktisk studieprogrammene i ledelse, i sin egen liga. MBA er den tradisjonelle akademiske tilbudet for ledelse utdanning. Universitetene svare på spørsmål fra virksomheten for en presis og dyp kvalifisering for fremtiden og moderne ledere basert på en standardisert tittel. Det er ofte forkortet som MBA eller MBA og i opposisjon til Master of Science (MSc) eller Master of Arts (MA) er det uten tvil peker på ett program utelukkende.

MBA er et program utviklet for studenter som ønsker å fremme sine faglige ferdigheter og bruke dem til faktiske virkelige liv business situasjoner. Den guider elevene til å reflektere og reposisjonere seg i form av å velge deres fremtidige karriere. Studentene får en bred forståelse av de viktigste funksjonene i en rekke forretningsområder og bruke disse ferdighetene til å bidra til strategisk retning av en bedrift.

Studerer høyere utdanning i Den dominikanske republikk er et relativt rimelig alternativ i et av de landene trhee store universitetene, nemlig, den Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra, Universidad Autónoma de Santo Domingo og Universidad Central del Este.

MBA studier i Den Dominikanske Republikk

Les mer Minimér
MBA
Andre studiemuligheter i Mellom-Amerika og Karibia

treff

Grader
Beliggenhet
Den dominikanske republikk
Studietype
Pacing
ADEN Business School

Målet med Master i Business Administration - Executive MBA er å forberede folk i stand til å utføre hell i næringslivet med en etisk og samfunnsmessig perspektiv. ... [+]

beskrivelse

Europeiske og amerikanske offisielle online MBA godkjent grad - Unik i Latin-Amerika

ADEN International Business Schoolgjennom Francisco de Vitoria University - MadridVant han godkjenning læreplanen av sin Executive MBA før ANECA - Kunnskapsdepartementet av Spania. Dette gjør at MBA grader har offisiell gyldighet i Spania og i hele EU og i sin tur kan være sammenlign / refrendables i andre land som ikke tilhører den.

I tillegg har det vært MBA akkreditert av ACBSPErkjennelsen sine standarder for pedagogisk og institusjonell kvalitet internasjonalt. Dette betyr at uansett hvor de oppgraderer, akademikere alltid ha en sertifisert USA tittel, den mest avgjørende organisasjonen om chosenness av MBA.... [-]

Den dominikanske republikk Santo Domingo
February 2020
Nettstudie
Les mer på norsk