MBASTUDIES

MBA studier i Costa Rica 2021

Costa Rica tiltrekker seg studenter fra hele verden søker graduate utdanning, særlig studenter med en eventyrlig side. Costa Rica enorme landskapene varierer fra nasjonale parker, strender og regnskog, gjøre for spennende aktiviteter. I tillegg uteliv, kunst og kultur skape et miljø for elevene å vokse personlig og profesjonelt. En MBA i Costa Rica kan være begynnelsen på en spennende og givende pedagogisk erfaring og karriere.

Programmer for en MBA i Costa Rica tilby noe for enhver bedrift student, fra å være bare ut av lavere utdanning til erfarne fagfolk. Studenter forfølge en MBA i Costa Rica vil utforske virkelige verden problemstillinger i ledelse og markedsføring, regnskap, etikk, og informasjonsteknologi. MBA i Costa Rica skal studentene lære seg ferdigheter og kunnskap er nødvendig for å takle vanskelige situasjoner ved å lære å tenke kritisk og strategisk i stadig skiftende globale bedriftsmarkedet.

Hvis du vil vite mer om en MBA i Costa Rica, ta en titt gjennom alternativene nedenfor og finn programmet riktig for deg!

treff Filter

MBA Latin American Leadership

INCAE Business School
MBA
<
Fulltid
<
15 måneder
Spansk
Campus

Dette programmet gir deg kunnskap om å anvende de beste forretningsteknikkene i et scenario der utviklede land og nye nasjoner samler seg. Det gir deg den nødvendige opplevels ...

Les mer

MBA Global Perspective

INCAE Business School
MBA
<
Fulltid
<
15 måneder
Engelsk
Campus

MBA Global Perspective fokuserer på å gi de nødvendige verktøyene til studenter som trenger omfattende opplæring i ulike ledelsesområder. Det gir studentene mulighet til å avg ...

Les mer