MBASTUDIES

MBA programmer i Chile 2021

Chile har noe å tilby alle internasjonale studenter søker en utdannet business utdanning. Det fine med det mangfoldige natur, moderne byer, rike historie, eklektisk kultur og spenstig økonomi gjør Chile et spennende sted for en MBA. En MBA i Chile kan være begynnelsen på en spennende karriere i både små og store bedrifter, i Latin-Amerika og globalt.

En MBA i Chile har studietilbud for å møte behovene til hver student, inkludert heltid, deltid, online, og akselererte programmer. Uavhengig av det alternativet velges, vil studentene forfølge sin MBA i Chile dra nytte av en top-notch utdanning tilrettelagt av gode lærere som er eksperter på sitt felt. MBA i Chile studentene vil få et solid fundament i virksomheten teori og prinsipper, og hvordan disse anvendes på reelle problemstillinger.

Hvis dette høres interessant for deg, så søk gjennom alternativene nedenfor for MBA i Chile som vil hjelpe deg å nå dine mål!

treff Filter

MBA i bedriftsøkonomi og ledelse i prosjektering og konstruksjon

Structuralia
MBA
<
Deltid
Spansk
Nettstudier

Form deg selv med Structuralia , den ledende opplæringsskolen i den spansktalende verden innen sektorene Bygg, Infrastruktur, Energi og Engineering.

Les mer

Executive MBA LATAM

Escuela de Negocios, Universidad Adolfo Ibáñez
EMBA
<
Deltid
Spansk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Executive MBA LATAM er et deltids program som internasjonaliserer og fremmer karriere fra sine deltakere, og skaper umiddelbar verdi for sine organisasjoner.

Les mer

Master i Business Administration (MBA) med en konsentrasjon i Project Management

Universidad Arturo Prat
MBA
<
Fulltid
<
4 semestre
Spansk
Nettstudier

The Master of Business Administration med en konsentrasjon i Project Management er rettet mot fagfolk fra ulike områder av kunnskap som ønsker å trene i prosjektledelse og har ...

Les mer

Master Of Business Administration - MBA

Universidad UNIACC
MBA
<
Fulltid
<
18 måneder
Spansk
Nettstudier

Universidad UNIACC MBA-kandidat vil kunne utvikle ledelse i komplekse nasjonale og internasjonale organisasjoner. Det forventes at de ved slutten av opplæringsprosessen vil op ...

Les mer

Fulltid MBA

Escuela de Negocios, Universidad Adolfo Ibáñez
MBA
mars 2021
<
Fulltid
<
10 måneder
01 mars 2021
Spansk
Campus

Bli en leder for å møte fremtidige utfordringer. I Full-time MBA gir vi deg muligheten til å vokse og bli en leder i stand til å møte fremtiden med suksess.

Les mer