MBA

Generelt

Programbeskrivelse

MBA med lederskap som valgfagspesialisering

Dette ACBSP-akkrediterte programmet er utviklet for studenter som håper å bli ledere i en global miljø. Master of Business Administration (MBA) programmet tilbys av UCW Vancouver vil utstyre deg med de ferdighetene som trengs for å takle komplekse situasjoner. Dette oppnås ved å utforske praktiske løsninger som vil hjelpe din organisasjon til å trives.

UCW Vancouver har gjort kurset mer tilgjengelig for sine studenter ved å la lederskapet bli valgt som valgfag. Dette vil gjøre det mulig for deg å utvikle din forståelse av effektiv ledelse og forbedre disse ferdighetene. For å sette det du har lært i praksis, lukkes programmet med et stort forskningsprosjekt som gir deg muligheten til å vise hvordan dine ferdigheter kan brukes på virkelige scenarier.

Endringsledelse

Effektiv styring er avgjørende for å lede en bedrift. Derfor fokuserer kurset på intervensjonsteori og hvordan du kan justere organisasjonens struktur med strategi, spesielt i ustabilitetsperioder eller uventet endring. For å utvikle din forståelse av forandringsledelse og for å bidra til å redusere risiko i organisasjonen din, vil endringsagentmodeller, innholdsanalyse, datainnsamling og tilbakemelding mekanismer bli utforsket. Du lærer å reagere proaktivt for å endre.

Det skal bemerkes at for å kunne ta dette kurset, må nivå 2 være ferdig som en forutsetning.

forhandlinger

Forhandling er evnen til å danne en avtale mellom to eller flere parter. Dette kurset vil introdusere studentene til teorier og prosesser for forhandling i en rekke situasjoner. Du vil også bli undervist i teknikker for forhandling og hvordan du analyserer din egen oppførsel under disse situasjonene. Den beste måten å utvikle dine ferdigheter på er gjennom praksis og erfaring. Derfor vil du delta i forhandlingsøvelser for å søke hva du har lært fra tildelte avlesninger og klassediskusjoner til situasjoner du måtte møte i et bedriftsmiljø. Kurset vil gjøre deg kvalifisert for lederskapspesialisering.

Ledelse og beslutningstaking

For å være en vellykket leder må du bli dyktig i det følgende: formulere strategien og visjonen, kommunisere prinsippene bak effektivt lederskap, forstå hvordan personlige bakgrunner former oppførsel og relasjoner og endelig utvikling av ny beslutningstaking og problem løsningsmetoder. Dette kurset fokuserer på den endelige kompetansen ved å oppmuntre studentene til å utnytte de ferdighetene de har lært under deres MBA-studier. Gjennom datamaskinbasert forretningssimulering og casestudier vil du fortsette utviklingen av lederegenskaper.

Det skal bemerkes at for å kunne ta dette kurset, må nivå 3 være ferdig som en forutsetning.

111927_MBA728X291-2.jpg

MBA med markedsføring som en valgfagspesialisering

Dette ACBSP-akkrediterte programmet er utviklet for studenter som håper å bli ledere i en global miljø. Master of Business Administration (MBA) programmet tilbys av UCW Vancouver vil utstyre deg med de ferdighetene som trengs for å takle komplekse situasjoner ved å utforske praktiske løsninger som vil hjelpe din organisasjon til å trives.

UCW Vancouver har nylig gjort kurset mer tilgjengelig for sine studenter ved å tillate markedsføring å bli tatt som valgfag. Dette vil gjøre det mulig for deg å utvikle din forståelse av effektiv markedsføring og forbedre disse ferdighetene. For å sette det du har lært i praksis, lukkes programmet med et stort forskningsprosjekt som gir deg muligheten til å vise hvordan ferdighetene du har lært, kan brukes til virkelige scenarier.

Markedsføringsledelse

Digital Marketing Strategy

Med den digitale verden vokser raskere, er det viktig å ha en online tilstedeværelse for bedrifter som ønsker å bygge merkevaren sin. Dette kurset gir deg en omfattende forståelse for digital markedsføring og hvilke strategier som kan utvikles for å møte utfordringene ved digitalisering. Du vil også lære å bruke disse strategiene for å møte dine langsiktige markedsføringsmål. Emner inkluderer: digitale kanaler, digital markedsføring optimalisering, digital markedsføring strategi, etiske, sosiale og juridiske problemer i digital markedsføring, internasjonale kanaler, mobil responsive design, online annonsering og sosiale medier.

Markedsføring Promotion

Reklame og kampanjer er en integrert del av markedsføringen. Dette kurset gir deg en forståelse av kommunikasjonsfunksjonen i en virksomhets markedsføringsgruppe fra et integrert markedsføringskommunikasjon (IMC) perspektiv. Du lærer å designe, implementere og evaluere reklamemateriell mens du studerer felles salgsfremmende taktikk.

Internasjonal markedsføring

Studentene skal anvende kunnskapen de har utviklet i andre moduler på dette kurset. Du vil bli oppfordret til å tenke på det utenlandske markedskonceptet og hvordan globale kunders behov påvirkes av kulturelle, økonomiske og politiske forhold. Du vil også lære verdifulle ferdigheter som hvordan du vurderer markedspotensialet i et land og risikoen for bedriften din sammen med hvordan du utfører konkurrenter. Et annet aspekt som vil bli utforsket, er internasjonal logistikk og hvordan import / eksport prosedyrer fungerer.

111924_MBA728X291.jpg

MBA med økonomi som valgfagspesialisering

Dette ACBSP-akkrediterte programmet er utviklet for studenter som håper å bli ledere i en global miljø. Master of Business Administration (MBA) programmet tilbys av UCW Vancouver vil utstyre deg med de ferdighetene som trengs for å takle komplekse situasjoner ved å utforske praktiske løsninger som vil hjelpe din organisasjon til å trives.

UCW Vancouver har nylig gjort kurset mer tilgjengelig for sine studenter ved å la Finance bli tatt som valgfag. Dette vil gjøre det mulig for deg å utvikle din forståelse av effektiv økonomi og forbedre disse ferdighetene. For å sette det du har lært i praksis, lukkes programmet med et stort forskningsprosjekt som gir deg muligheten til å vise hvordan ferdighetene du har lært, kan brukes til virkelige scenarier.

Økonomistyring

Investeringsanalyse og ledelse

Dette kurset forbereder studentene til å jobbe i handel og investeringer. Du vil forstå hvordan du bygger og administrerer en investeringsportefølje og hvordan du undersøker ulike typer investeringstrygghet. Et bredt spekter av emner er dekket, inkludert: Analytiske tilnærminger, derivater, verdipapirer, aksjer, rentepapirer, investeringsalternativer, porteføljevalg og ledelse, risiko- og avkastningsavvik, verdipapirmarkeder og handel og SWAPS. Dette kurset vil gjøre deg kvalifisert for Financial Management spesialisering.

Personlig økonomisk planlegging

Finansiell planlegging er viktig i virksomheten og i ditt personlige liv. Personlig økonomisk planleggingskurs gir studentene mulighet til å forstå pensjonsplanlegging og hvordan man oppnår langsiktige økonomiske planmål. Et bredt spekter av emner dekkes, inkludert: eiendom planlegging, forsikring, pensjonsordninger og livrenter, produkter som investeringer, risiko i økonomisk planlegging, RRSPs, RRIFs, LIFs, skattesystemene og tidsverdien av penger. Dette kurset vil gjøre deg kvalifisert for Financial Management Spesialisering.

Global Financial Institutions Management

Dette kurset utforsker finansinstitusjonenes bransje og analyserer de involverte risikoene, rammen som regulerer finansinstitusjoner og hvordan de overvåkes. Til slutt vil du ha kunnskap om Baselkomiteen for banktilsyn (BCBS) og regelverket i Canada og internasjonalt. Dette kurset vil gjøre deg kvalifisert for Financial Management spesialisering.

Sist oppdatert nov. 2019

Om skolen

University Canada West is a University with a clear vision—to be a leading, respected independent University in Canada and abroad, known for innovation and effectiveness in preparing motivated student ... Les mer

University Canada West is a University with a clear vision—to be a leading, respected independent University in Canada and abroad, known for innovation and effectiveness in preparing motivated students for professional-level careers and societal leadership. UCW transform students into leadership-ready graduates for communities around the world. Minimér
Vancouver , Canada Online + 1 Mer Mindre