MBASTUDIES

Fjernundervisning MBA studier i Forretningsstudier i Orono USA 2021

En Master of Business Administration (MBA) er en profesjonell grad som kan oppnås av de som studerer virksomhetsledelse på en handelshøyskole. Studiet dekker ulike former for analyse og strategier, inkludert drift, markefsføring, økonomi og regnskap.

Et studie i forretningsøkonomi er et akademisk program som er utformet for studenter som ønsker å lære mer om hvordan bedrifter drives. Fagene kan omfatte generelle emner eller mer spesifikke for å forberede studenter på en spesifikk karriere.

Selv om min delta fjernundervisning klasser på nettet, flere universiteter holder oppstart på flere steder. Du kan også slutte å ta klasser for mange uker i løpet av året uten uttak og uten å kaste dine studielån i tilbakebetaling. Det er et sterkt argument mange mennesker ser på når du melde deg på fjernundervisning klasser.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Fjernundervisning MBA i Forretningsstudier i Orono i USA

1 Resultater i Forretningsstudier, Orono, Fjernundervisning Filter

Master of Business Administration (MBA)

UMaineOnline (University of Maine)
MBA
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Nettstudier

MBA-programmet på Maine Business School er utformet for å gi studentene ferdigheter og forståelse for å oppnå langsiktig suksess i det komplekse, raskt skiftende, globale økon ...

Les mer