close

Filtre

Se resultater

MBA programmer i Forretningsstudier i Tulsa USA

MBA er langt og bort de mest vellykkede grad av det 20. århundre. Se på de amerikanske statistikken. Den første graden ble ikke gitt ut før 1900-tallet. Ved slutten av det 20. århundre hadde det en 27% markedsandel av alle utdannet grader gitt ut.Forretningsøkonomi er et akademisk studieområde som gir de kunnskaper og ferdigheter som er nødvendige for en karriere i næringslivet. Studiene… Les mer

MBA er langt og bort de mest vellykkede grad av det 20. århundre. Se på de amerikanske statistikken. Den første graden ble ikke gitt ut før 1900-tallet. Ved slutten av det 20. århundre hadde det en 27% markedsandel av alle utdannet grader gitt ut.

Forretningsøkonomi er et akademisk studieområde som gir de kunnskaper og ferdigheter som er nødvendige for en karriere i næringslivet. Studiene kan bestå av finans, regnskap, økonomi, organisasjonsstudier, forretningsetikk og markedsføring.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Tulsa Oklahoma er en av de største byene i delstaten. Byen er kjent for sine forbindelser til oljeindustrien. På grunn av dette universitetene i byen har noen av de beste energiteknikk og business programmer i landet.

Topp MBA i Forretningsstudier i Tulsa i USA

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre

University of Tulsa College of Business Administration
Tulsa, USA +1 Mer

Studenter som velger en konsentrasjon må fullføre alle grunn- og avanserte kurs.

Studenter som velger en konsentrasjon må fullføre alle grunn- og avanserte kurs. -
MBA
Fulltid
2 år
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre